سایت گل – سزار منوتی سرمربی اسبق بارسلونا معتقد است رئال مادرید بعد از شکست 5 بر صفر مقابل این تیم از آبی و اناری ها می ترسد.
شاگردان پپ گواردیولا در نوامبر 2010 رئال مادرید را در نوکمپ تحقیر کردند و منوتی معتقد است کهکشانی ها هنوز نتوانسته اند آن شکست سنگین را فراموش کنند.
منوتی در گفتگو با کانال پلاس گفت:" هرگز آن دیدار بین بارسلونا و رئال را فراموش نخواهم کرد. این نتیجه ممکن است در هر بازی اتفاق بیفتد اما برای رئال این شکست یک فاجعه بود. به نظم آنها بعد از آن شکست از بارسا می ترسند."
" رئال بعد از آن شکست همیشه محتاطانه با بارسا بازی کرد و احترام زیادی برای این تیم قائل بود."
رئال هم اکنون با اختلاف سه امتیاز نسبت به بارسا در صدر جدول قرار دارد و این در حالی است که یک بازی کمتر از آبی و اناری ها انجام داده است.
رافائل نادال: امیدوارم چابی توپ طلا را از آن خود کند
مرد شماره دو تنیس جهان امیدوار است هموطنش توپ طلای فیفا را کسب کند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل – ستاره اسپانیایی تنیس جهان معتقد است چابی ارناندس شایستگی کسب عنوان توپ طلای فیفا را دارد و امیدوار است او این عنوان را از آن خود کند.
چابی در کنار لیونل مسی و کریستیانو رونالدو سه نامزد نهایی کسب این عنوان هستند. چابی در سال های 2009 و 2010 عنوان سوم بهترین بازیکن جهان را کسب کرده بود.
نادال در گفتگو با روزنامه اسپورت می گوید:" امیدوارم چابی توپ طلا را ببرد. از آنجایی که اسپانیایی هستم طرفدار چابی هستم. او در یک سال اخیر فوق العاده بوده و شایستگی کسب این عنوان را دارد. البته دو بازیکن دیگر هم از بهترین بازیکنان جهان هستند.
نادال در مورد دیدار ال کلاسیکو هفته آینده نیز گفت:" بدون شک این بازی را تماشا می کنم. نمی توانم پیش بینی کنم چه اتفاقی می افتد اما به نظرم رئال و بارسا بهترین تیم های حال حاضر جهان هستند و تقابل آنها تماشایی خواهد بود."
"رئال در این فصل فوق العاده بود و بارسا هم چند مصدوم داشته اما بازیکنان بزرگی در اختیار دارد. مطمئنا جدالی تماشایی و جذاب را شاهد خواهیم بود."
رونالدینیو : امیدوارم بارسا پیروزی ال کلاسیکو باشد/ هم تیمی های سابقم را تشویق می کنم
من در آن بازی بسیار آماده بودم و نمایش بسیار خوبی را داشتم و بسیار خوش شانس بودم که توانستم دو گل را به ثمر برسانم . در آن دیدار هواداران رئال نیز مرا تشویق کردند
سایت گل - ستاره برزیلی سابق بارسلونا اعلام کرد همچنان هم عاشق بارسلونا است و امیدوار است باردیگر بارسلونا بتواند در برنابئو شگفتی بیافریند .
رونالدینیو با وجود آنکه سه سال است بارسلونا را ترک کرده است ، اما همچنان نه او بارسلونا را فراموش کرده است و نه هواداران بی شمار بارسلونا توانسته اند اسطوره برزیلی خود را فراموش کنند . خاطرات او همچنان نیز در تیم بارسلونا قابل لمس است .
ستاره فعلی فلامینگو بر این باور است که با وجود گواردیولا و مسی عصر جدیدی در بارسلونا آغاز شده است که موفقیت های این عصر یادآور زمانی است که او در بارسلونا حضور داشته است . او در مصاحبه ای با روزنامه موندو دپورتیوو اعلام کرد که بسیار تمایل داشته است که برای تشویق بارسلونا به برنابئو برود اما شرایط به او این اجازه را نداد .
اسطوره اسبق بارسلونا در ادامه با آرزوی موفقیت برای بارسلونا در دیدار با رئال مادرید ، ابراز امیدواری کرد که این تیم در دیدار ال کلاسیکو پیروز میدان لقب بگیرد . رونالدینیو با بیان اینکه پیش بینی نتیجه کار سختی است عنوان کرد که فقط پیروزی بارسا در این دیدار او را آسوده خاطر خواهد کرد .
رونالدینیو در ادامه صحبت هایش یادی از گذشته کرد ، زمانیکه در 19 نوامبر سال 2005 بارسلونا توانست کهکشانی ها را در برنابئو با نتیجه 3-0 شکست دهد : من در آن بازی بسیار آماده بودم و نمایش بسیار خوبی را داشتم و بسیار خوش شانس بودم که توانستم دو گل را به ثمر برسانم . در آن دیدار هواداران رئال نیز مرا تشویق کردند . آن شب برای من رویایی بود و هیچ گاه نمی توانم آن را فراموش کنم .
هافبک هجومی 31 ساله تیم ملی برزیل در آخر شایعات حضورش در لیگ یونان را تکذیب کرد و با قاطعیت عنوان کرد از اینکه در قلامینگو حضور دارد بسیار خوشحال است و مشکل خاصی نیز برای ادامه ندارد . او گفت که با فلامینگو قرارداد دارد و آرزو دارد که تا پایان قراردادش در این تیم بماند .
گزارش روز: تکذیب درگیری لفظی گواردیولا و پیکه
بنابر گزارشها در تمرین روز دوشنبه پیکه تمرین گروهی را ترک کرده و گواردیولا در فضای نزدیک به رختکن به تندی با وی به جروبحث پرداخته است
سایت گل ـ روزنامه اسپورت ارگان غیررسمی باشگاه بارسلونا با درج دو گزارش در وبسایت خود شایعهای مربوط به درگیری جرالد پیکه و پپ گواردیولا مدافع و سرمربی بارسلونا در روزهای گذشته را تکذیب نمود یا دست کم آن را غیرقابل اهمیت ارزیابی کرد.
بنابر گزارشها در تمرین روز دوشنبه پیکه تمرین گروهی را ترک کرده و گواردیولا در فضای نزدیک به رختکن به تندی با وی به جروبحث پرداخته است اما این دو در تمرین شب گذشته مقابل دوربینها رفتار متفاوتی در پیش گرفتند و با شوخی و خنده حواس عکاسان را به خود جلب کردند تا این شایعه رنگ ببازد. با این وصف پیکه در ترکیب بارسلونا برای الکلاسیکو حاضر خواهد بود، او امروز هم به همراه تیم تمرین کرد.
در جلسه تمرینی بارسا که صبح امروز پشت درهای بسته انجام شد ، پیکه به همراه ستارگان دیگری همچون پویول ، والدس ، آلوز ، ویا ، مسی ، چابی ، اینیستا ، بوسکتس ، آبیدال ، ماسکرانو ، کیتا و فابرگاس به تمرین پرداخت .