من نیمه اول رو دیدم و مارکو اخطار گرفت و تو پایین صفحه هم نوشت !!!نقل قول:
داور هم کارت رو درست به خودش نشون داد
Printable View
من نیمه اول رو دیدم و مارکو اخطار گرفت و تو پایین صفحه هم نوشت !!!نقل قول:
داور هم کارت رو درست به خودش نشون داد
عجیب وضعیت وخیم شده واسه رئال ... دو تا کاشته تو این هفته 4 امتیاز رو از رئال گرفت وضع داوری رو هم که میبینیم
بازی بعد با سوسیداد فکر کنم حداقل نصف تیم اصلی محروم هستن
نباید بچه ها اسیر جنگ روانی بارسا بشن ... هنوز 6 امتیاز جلوئیم و ابتکار عمل دست رئاله ...تازه بعیده که بارسا هر 10 بازی آیندشو ببره ... فقط اینکه محروم میدیم خیلی بده
امیدوارم سوسیداد رو ببریم تا تیم دوباره روحیه بگیره چون هفته بعدش هم یه بازی سخت تو پمپلونا با اوساسونا داریم
فکر نکنم این قضیه دو کارت زرد مارکو روبن درست باشه چون تو play by play سایت Goal.com هم دقیقۀ بیست بازی Marcos Senna کارت گرفته. یه سایتی یه اشتباه کرده.
باید با حقیقت روبرو شد. باز به نظرم مورینیو اشتباه کرده. ویارئال که بهترین تیم دنیا نبود که بخواد بترسه و 3 تا هافبک با خصلت تدافعی (خدیرا، آلونسو و دیارا) رو بزاره تو بازی. من نمیدونم مورینیو چرا هر وقت کاکا اماده میشه میفرستدش رو نیمکت. این بازی ای بود که تیم نیاز به برد داشت.
به نطر من مورینیو یه ایراد بزرگ داره و اون هم اینه که علاقۀ شخصیش رو تو کارش دخالت میده. بازیکنی رو که دوست نداشته باشه بیچاره میکنه و اونی رو که دوست داشته باشه رو هی میخواد بازی بده. نمونش هم کاکا و هیگوئن سالم که از اول بیرون بودن و کلاً کمتر میل به استفاده ازشون داره و یا شاهین. و از اونور کاروالیو که هی میخواست بازیش بده. خوب شد که به همه ثابت شد اماده نبود! فقط میخواستن جلوی بارسلونا پدر خط دفاعی رو در بیارن.
کلاً الان یه امید بزرگ دارم و اونم اینه که دیماریا سریع آماده بشه چون الان خیلی بهش نیاز داریم. همچنین کوئینترائو برگرده تا اون سمت یه دفاع داشته باشیم.
یه نکته هم میگم. به نظرم باید یه دروازه بان خوب هم بگیره تیم. یه جورایی احساس میکنم کاسیاس حاشیه امنیت پیدا کرده و یکم کم انگیزه شده.
من بازی رو دیدم، اما کارت زردهای ویارئال یادم نیست، یعنی دقت نکردم. منم فکر نمیکنم اشتباهی پیش اومده باشه. اونجا که اینجا نیست. :27:
این آمار بازیه از سایت خود باشگاه:
مدافع پرتغالي رئال حاشيه ساز شد
انتشار يک عکس از مدافع پرتغالي تيم فوتبال رئال مادريد سبب بروز جنجال و حاشيه تازه اي شد.
روزنامه های اسپانیایی تصویری از فابیو کوئنترائو را منتشر کردند که وی را در کنار یکی از دوستانش در حال سیگار کشیدن نشان می دهد. این تصویر در حالی از مدافع کناری کهکشانی ها منتشر شد که وی بیست و چهارمین سالگرد تولدش را در رستورانی و در محفل دوستانش جشن گرفت. غافل از این که برخی از عکاسان نشریات از این حاشیه او تصویربرداری کردند.
نشریات مارکا و آس با چاپ این تصویر نوشتند خوزه مورینیو از زمان حضور کوئنترائو در سال گذشته در تیمش همواره از وی حمایت کرده است. اما به نظر می رسد او چشمانش را بر یکسری حقایق در مورد این بازیکن هموطن بسته تا کوئنترائو حتی به کشیدن سیگار روی بیاورد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب پس کارگردان بازی هم حین پخش اشتباها تو اون صحنه درج کرده که روبن کارت زرد گرفته !!
داداش به نظر من اصلا بحث علاقه ی شخصی نیس اینجا...نقل قول:
شما مگه در طول هفته و فصل داری از نزدیک با کاکا و هیگواین و ... کار میکنی و به ریز و درشت خصوصیات فنی شون آشنایی داری و از شرایط آمادگی شون اطلاع کامل؟؟؟
مطمئنا بحث علاقه ی شخصی نیس...وگرنه هیچ کی بیشتر از مورینیو نمیخواد این فصل قهرمان لالیگا بشه و...
من و شما نهایتا میتونیم 90 دقیقه کاکا و هیگواین رو ببینیم!!!ولی مورینیو هم اینقدر که ما میبینیم داره میبینه؟؟؟اصلا از دید ما مگه قراره به بازی ها نگاه کنه؟؟؟وگرنه چرا این همه جام های ریز و درشت رو مورینیو برده و powerslave بهش چیزی نرسیده؟؟:31:
رئال مادرید ، امروز منتظر مشخص شدن تکلیف بازیکنانش در کمیته مسابقات است . این کمیته از آلفردو فلورز پلازا ، انریکه آرنولدو و لوکاس اوسوریو نشکیل می شوند . این سه وکیل ، درباره اتفاقات بازی با ویارئال و محرومیت های اوزیل ، مورینیو ، په په و فاریا تصمیم می گیرند . نمایندگان باشگاه به طور تمام وقت ، تلاش کرده اند تا محرومیت های این نفرات را تا حد ممکن کاهش دهند .
اولین کسی که قرار است مقابلشان قرار گیرد ، خوزه مورینیوست . هر دو باری که در اسپانیا اخراج شده ، توسط پارداس رومرو بوده است . در ال مادریگال ، داور آندلوسی دو بار به او هشدار داد که در گزارش بازی ، علت اخراج شدنش "بیرون آمدن از محوطه فنی و نظر دادن در مورد یکی از تصمیمات داور " اعلام شده است . اخراج قبلی در بازی رئال مادرید - موریا در کوپا بود که داور آندلوسی ، مربی پرتغالی را به خاطر اعتراض به داور چهارم به سکوها فرستاده بود . در گزارش داوری نوشته شده بود :" به من گفت :" لعنت به تو . " مورینیو دو جلسه محروم شد . بنا بر این گزارشات ، به نظر می رسد این مربی حداقل دو جلسه محروم شود . در قوانین در بند 120 آمده است :" اعتراض علنی به داور می تواند یک تا سه جلسه محرومیت داشته باشد . "
هر چند که بر اساس گزارش داوری ، محرومیت په په می تواند سنگین تر باشد . پاراداس نوشته است :" فریاد زنان به ما گفت :" چه راهزنانی هستید ، حرامزاده ها . " در مورد کارت زردش هم نوشته شده است :" به علت تمارض روی برخورد با یار مقابل بود . " این در حالی است که لبهای بازیکن رئال خونین شد . بر اساس بند 117 کتاب قوانین ، توهین به داوران می تواند بر اساس شدتش دو تا سه یا چهار تا دوازده جلسه محرومیت داشته باشد .
بر اساس گزارش داوری، اوزیل و فاریا به خاطر تشویق تصمیمات داور به سکوها رفته اند . بازیکن آلمانی بیش از یک جلسه محرومیت نمی شود اما محرومیت کمک مربی رئال به خاطر این که چهار جلسه محروم شده ، می تواند سنگین تر باشد . این در حالیست که فاریا داشته کریستیانو را تشویق می کرده و می گفته :" آفرین کریس . " و کارت قرمز گرفته است .
منبع:مرجع اخبار رئال
راي کميته برگزاري لاليگا در مورد رئاليها
مورينيو و اوزيل براي يک جلسه قادر به همراهي تيمشان نيستند و دستيار مورينيو براي دو جلسه محروم شده است.
کمیته برگزاری رقابتهای لالیگا تصمیم گرفته تا په په را به خاطر توهین به پاراداس رومرو ، داور دیدار ویارئال- رئال مادرید برای دو جلسه از همراهی تیمشان محروم کنند. در جریان این بازی بود که په په در تونل رختکن به داور بازی گفت:« عجب دزدی ای! »
از سوی دیگر مورینیو، مربی رئال برای یک جلسه از حضور روی نیمکت تیمش محروم شده و روی فاریا دستیار آقای خاص برای دو جلسه رئال را همراهی نخواهد کرد.مسعوت اوزیل هم با محرومیتی یک جلسه ای مواجه شده است.
این طور به نظر می رسد که مسئولان کمیته برگزاری رقابتها به این نتیجه رسیده اند که کارت زرد اول سرخیو راموس درست نبوده و از همین رو او خواهد توانست تا در بازی شنبه شب رئال مقابل سوسیداد به میدان برود.
په په و روی فاریا در بازی با اوساسونا در رینو دناواررا غایب خواهند بود. البته مورینیو، اوزیل و لاسانا دیارا به آن بازی خواهند رسید.
عزیز من مگه تمام کارشناس های فوتبال که نظر میدن در طول هفته با تیم ها هستن؟نقل قول:
خوب وقتی یه بازیکنی گل میزنه و پاس گل هم میده و خوب هم بازی کرده و مصدوم هم نیست و خاصیت تهاجمی داره و تیم هم برد میخواد و بازیکن های هم پستش هم مصدوم هستن چرا باید رو نیمکت بشینه؟ تازه باز یادت بیاد داریم در مورد کاکا حرف میزنیم. این فصل هر موقع بازی کرده تیم خوب و حجومی بازی کرده. تازه آخر فصل قبل هم آماده بود. چند هفته اون آخرا فصل عالی کار کرده بود. نمونش هم بازی 6-3 جلوی والنسیا که فکر کنم 2 تا گل زده بود و 3 تا پاس گل داده بود.
از اونور کاروالیویی که کمر درد داشته و 4 ماه بازی نکرده بود یه شبه میاد جلوی بارسلونا ( و نه تیم دیگه ای) بازی میکنه؟ همون موقع هم گفتم نا آماده هست ولی اگه اون بازی بدش کافی نبود، خوب یه بازی دوسه هفته پیش انجام داد که سه بار توپ رو داد به فوروارد حریف و مورینیو هم تعویضش کرد. یادت میاد که؟
بعدش شما میگی من اشتباه کردم؟ خود مورینیو با تعویض دیارا اعتراف عملی به اشتباهش کرد. به خاطر کارت زردش هم نبود چون اگه با خاطر کارت بود یه بازیکن با همون خصوصیات میاورد تو. وقتی کایخون رو جاش آورد دیگه یعنی از فاز دفاعی به فاز حمله.
یه حسی که من به چند نفر از بچه های این تاپیک دارم اینه که در همه حال میخوان یا فکر میکنن مورینیو همۀ کاراش درسته. نه. هیچ کس همیشه کاراش درست نیست.
در مورد سلیقه هم بگم که کاملاً در کار دخیل هست. نمیدونم شما همۀ اینها رو یادت بیاد یا نه.
فرگوسن سولسشار رو هیچوقت فیکس بازی نمیداد. با اینکه هر وقت بازیش میدا گل میزد.
آرسن ونگر در فصل های گذشته آرشاوین و مخصوصاً روسیچکی رو بازی نمیداد حتی اگه خوب بازی کرده بودن. الان این فصل دیگه بازیکن نداشته روسیچکی رو بازی میده و چقدر هم داره عالی بازی میکنه.
چندین و چند سال پیش بازیکنی تو رئال بود ه نام الفونسو پرز که مربی اون موقع رئال ازش خوشش نمیومد و اونم رفت به رئال بتیس و در تیم ملی اسپانیا فیکس شد و خیلی هم عالی بود.
آنجلوتی که اصلاً ازش خوشم نمیاد ید طولایی در نابود کردن ستاره ها داره. زوانمیر بوبان به اون عظمت رو بازی نمیداد تا آمبروسینی رو فیکس کنه. بعدش هم با روی کاستا لج افتاد و بعد از اون ریوالدو رو نابود کرد.
یا آخرش نمونۀ دم دستیش این که در تیم شهر خودمون یه بازیکنی هست که مربی قبلی هیچوقت فیکسش نمیکرد و حتی زمانی که بازی میدادش موقعی بود که تیم عقب میفتاد و هر بار هم اون بیچاره گل میزد در حالی که الان دو ساله با مربی فعلی فیکس بازی میکنه و یکی از ستاره های تیم هست و گاه گاهی هم به تیم ملی دعوت میشه.
اینها رو نمونه گفتم تا ببینی سلیقه هم تو کار مربیای بزرگ دخالت داده میشه.
حقیقتش یه حرف دیگه هم میخواستم بزنم و ویدئو ها و تصاویرش هم موجوده ولی ترجیح میدم نگم چون باز ممکنه تفسیر شخصی باشه.