من یک هفته قبل از بانه گرفتم 1450
Printable View
من یک هفته قبل از بانه گرفتم 1450
من از بانه 1450 گرفتمنقل قول:
کدوم کانالها بنویس ماهم استفاده کنیمنقل قول:
من فقط جواب سوال اولت را می دونم بله فایل srt رو ساپورت می کنه ولی sub رو نه .خودم تست کردمنقل قول:
سلام من ال ای دی ال جی مدل 65100 دارم ولی وقتی فیلم سه بعدی با کیفیت بالا و یا فیلم فول اچ دی میزارم میگه فرمت صدا پشتیبانی نیست و صدا نداره فرمت صدا همdst hd است چیکار کنم آیا با آپدیت آن درست میشه و چگونه ال ای دی را اپدیت کنم در ضمن در منو تنظیمات سه بعدی نیز سه گزینه دوتصویر عمودی و افقی و تبیدیل دو بعدی به سه بعدی فعاله ولی دو گزینه بعدی فعال نیست چرا متشکرم از راهنماییتون
سلام دوست عزیز.نقل قول:
قیمتی که شما گرفتی قاچاقیه دیگه؟؟؟!!!
عینک سه بعدی و از این چیزا هم همراشه؟؟!!؟؟:31:
دوست من قسمت تصویر فاقد گزینه کنترل پیشرفته است دوباره چک کنیدنقل قول:
سلامنقل قول:
4 تا عینک داره دو تا کنترل داره یکی کنترل اصلی و دیگری فک کنم کنترل مجیک شه باهاش به اینترنت وصل شدم و به چندتا سایت سرزدم و ایمیلمو چک کردم (هرچند چون با کنترل می نوشتم برام مشکل بود) خودش نرم افزارو آپدیت کرد و به 04.01.23 ارتقا داد
واقعا؟؟؟!!!!نقل قول:
اینجا (شیراز) من پرسیدم بعدش بهم گفت که کی میخوای ببری؟!!!
ای بابا دیدم که هنوز قیمتاش نخوابیده
بهم گفت هیچی هم روش نیس!!:23:
گارانتی که نداره نه؟
نه گارانتی نداره ولی یک چیزیکه هست اینه که روش نوشته ساخت کره و فک کنم دستگاههای گلدیران برا سیرجان باشه البته قیمت فوق با احتساب سه حلقه فیلم 3d ( جام جهانی - الیس در سرزمین عجایب -و یک فیلم دیگه) و کابل hdmi است.نقل قول:
اگه پیه بعضی چیزها را به تنت بمالی انوقت می تونی از بانه جنسای خوب با اختلاف قیمت بگیری