شما چون عجله داري كه تست و حل كني بعد بري سراغ تست بدي همين مشكلو داري! به نظرم بهتره يه چند دوره خودت با وقت مشخص يه آزمون تو خونتون برگزار كني هم سرعتت بيشتر ميشه هم از عطشت براي حل سوال كم ميشه؟!:46:نقل قول:
Printable View
شما چون عجله داري كه تست و حل كني بعد بري سراغ تست بدي همين مشكلو داري! به نظرم بهتره يه چند دوره خودت با وقت مشخص يه آزمون تو خونتون برگزار كني هم سرعتت بيشتر ميشه هم از عطشت براي حل سوال كم ميشه؟!:46:نقل قول:
سلام دوستان تراز امسال دانشگاه آزاد نیومده ؟
کسی جواب ما رو نمی ده؟؟؟نقل قول:
خوب سوال می خوام دیگه!!!
قلمچی توی سی دی هاش آزمون های پارسال رو داره ... ( فقط درس مربوط به کتابی که میخرین ! )نقل قول:
نقل قول:
مطمئنین مشکلتون فقط تسته؟! درسته که تو تست سرعت عمل و نکته های تستی مهمه ولی به جرئتم می شه گفت که تست (مخصوصا تستای چند سال اخیر کنکور) عمق سواد رو نشون می ده :46:
اگه بیشتر در مورد وضعیت تون (رشته ، پیش/فارغ التحصیل، آزمونی که می دین ، رتبه ها و درصدای هر درس ، حدود رتبه ی موردنظرتون ، ) توضیح بدین بهتر می شه کمک کرد :20:
چرا نگه می داری برای آخر و اینکه وقت کافی براشون می مونه یا در حد 5-10 دقیقه؟! اگه تسلط کافی روشون داری که بهتره همون وقت خودش بزنی چون آخروقت با عجله و اینا اصلا نمی شه تمرکز کنی شاید به جای یه سوالی که آخر وقت می زنی بتونی 2 تا سوال تو وقت خودش بزنی اصلا یکی از مزیتای تکنیک ضربدر و دایره اینه که فقط سوالایی رو نگه می داری برا آخر که زیادم امیدی به حل کردن شون نداری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اگرم تسلط کافی نداری که بهتره به جای تمرین تست سرعت، رو خود مباحث کار کنی تا بهتر یاد بگیری؛ اینکه موقع حل سوالا دودل می شی توی زدن یا رد شدن نشون می ده بیشتر باید مسلط شی رو سوالا تا راحت تر بتونی تشخیص بدی سوالای وقتگیرو سختو از آسونا که این مهارتم با تمرین زیاد و آشنایی بیشتر با انواع سوالا به دست میاد (و در این موردم بگم که منظورم این نیست که هر چی تست پراکنده اومد دستت بزن 100 تا تست خوبو از یه کتاب معتبر 3 بار بزنی مفید تر از اینکه 300 تا تستو 1 بار به طور پراکنده حل کنی) و اینکه باید تمرین کنی وقتی یه سوالو می بینی سعی کنی کل مراحل حلشو قبل از شروع محاسبات سریع تو ذهنت مرور کنی تا بتونی به کجا ختم می شه سریعه یا نه؟...
با توجه به توضیحاتی که دادی به نظرم تکنیک تست زنی با دو خودکار باید خیلی برات مفید باشه (اینکه یه دور سوالارو در وقت معین با یه خودکار بزنی و بعد بدون محدودیت زمانی بررسی کنی همون سوالا رو) بار اول سعی کن یه سری از سوالا رو حتما به عنوان سوال وقت گیر تعیین کنی و بعد بررسی کن ببین درست تصمیم گرفت یا نه! اگه جدی تمرین کنی کم کم می تونی سرجلسه تصمیم بگیری کدوما رو بزنی و کدوما رو نگه داری! سرعت تو تست خیلی مهمه ولی توانایی تعیین اولویت تستا هم به همون اندازه(و گاهی بیشتر از اون) می تونه موثر باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ادبيات19
ديف19
فيزيك20
ديني19
حيف شد!
کسی جواب سوال منو نمی دونه ؟نقل قول:
هنوز هم می شه تو کنکور ثبت نام کرد ؟ چه طوری ؟
دوستان نظرتون چیه؟
من از دوران راهنمایی اهل برنامه ریزی بودم،و یه خوبی هم که برنامه هام داشت این بود که اجرا می شد
اما در مورد کنکور،نه اجرا نمی شد
یکی از دلایلش آزمون های آزمایشیه که شده منبع استرس و حال گیری
من از اول مهر یه سری درس ها مثل ادبیات و ... رو خواستم مبحثی بخونم ،من اومدم برنامه ی خودم رو اجرا کردم خوب هم داشتم پیش می رفتم تا این که از آزمون های قلم چی عقب افتادم،بعد از اون درصد های نسبتا پایین و رتبه ی نه چندان خوب دایما تو ذوقم می زد و باعث شد منی که با درس ها کلی حال می کردم دایما احساس کنم عقبم و اون حس قبل رو نسبت به درسا نداشته باشم
حالا به نظرتون من اگه بخوام یه مدتی مثلا 2 ماه آزمون های قلم چی رو شرکت نکنم تا مباحث رو طبق برنامه ی خودم بخونم ،دوره کنم و عقب افتادگی هام رو برسونم بهتر نیست؟
نه هنوز موقع انتخاب رشته ی آزاد موسسات مختلفی پخش می کنن ترازای ازاد 89 رو که از همه معتبرترشم همون سایت کانون هست :20:نقل قول: