این کمودو خودکار برداشته بلوتوث لپ تاپ را غیر فعال کرده چطوری باید بلوتوث را به برنامه مورد اعتمادش اضاف کنم تا دوباره فعال بشه؟
Printable View
این کمودو خودکار برداشته بلوتوث لپ تاپ را غیر فعال کرده چطوری باید بلوتوث را به برنامه مورد اعتمادش اضاف کنم تا دوباره فعال بشه؟
با سلام خدمت دوستان
من الن روی سیستم comodo internet security permum رو به همراهmalwarebytes و panda cloud antivirus free رو دارم ایا این نرم افزارها تداخل رو ایجاد می کنن ؟
در مورد sandbox
من درست متوجه شدم هر برنامه ای بخواد اجرا بشه توی سیستم از روی فلش یا هارد . اگه کومودو اونو نشناسه چه ویروس باشه چه نباشه اونو در حالت sandbox اجرا میکنه
و این قابلیت میتونه خیال ما رو از ویروسی نشدن سیستم راحت کنه ؟
با تشکر
سلامنقل قول:
COMODO>Defense+>Trusted Files>Add
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
1-نه، فقط از مالواربایت به عنوان اسکنر استفاده کنید(فعال نباشه)
===
2- بله...:46:
البته یک نکته را مجدداً عرض میکنم و اون اینه که سندباکس علاوه بر قدرت بازدارندگی و دفاعی پرقدرت خودش که واقعاً عالیه(عدم الودگی سیستم) ؛؛ حتی سیستم تشخیص هم داره. میشه فایلها و برنامه ها را در سندباکس اجرا کرد و اگر ویروس باشند کمودو در اکثر مواقع تشخیص میده.....پس سندباکس کمودو را دست کم نگیریم :5:
اینجوری در اکثر مواقع هم برنامه اجرا شده و هم اینکه اگر مشکوک به مخرب باشه کمودو تشخیص میده(فایلهایی که خرابکاریشون زیاده رو که کمودو 99درصدشون رو تشخیص میده> {توی سندباکس از روی رفتار فایل :31:}
مثال:
به عکس زیر توجه کنید، ویروس اجرا میشه و طبق انتظار میره تو سندباکس و من سندباکس را باز میکنم تا ببینم کمودو نظرش در مورد فایل چیه > زیر عنوان Verdict که کومودو نظر خود را بیان میکنه، نوشته: Suspicious
و مثالهای بعدی :
البته کمودو فایلهای سالم رو هم تشخیص میده، در عکس زیر 5 فایل در سندباکس اجرا شده و کمودو همه اونها را سالم تشخیص داده. که البته سالم هم هستند:
تازه این برای حالت افلاین است و اگر زمانیکه فایلی رو در سندباکس اجرا میکنید به اینترنت وصل باشد که خیلی بهتر کار میکنه و فایلها را اسکن و بررسی میکنه.
به عکس زیر توجه کنید، فایل اجرا شده که برای کمودو ناشناخته بود وارد سندباکس میشه و آنلاین بررسی و اسکن و آنالیز میشه. و سالم تشخیص داده میشه و وارد لیست سفید هم میشه:
اگر هم مخرب باشه که همون پیغام معروف کلود کمودو را میبینیم......
سندباکس کمودو غولیه واسه خودش :11:
دوستان میشه لطف کنید لینک دانلود افلاین اپدیت کمودو رو اینجا بزارید
سلامنقل قول:
آخرین ورژن دیتابیس کمودو را میتونید از اینجا دریافت کنید(روی REGULAR DOWNLOAD کلیک کنید):
توجه: این فایل فشرده شده است؛ بنابراین ابتدا از حالت فشرده خارجش کنید. بعد اسم فایل را به bases.cav تغییر بدید. فایل آماده استفاده است.کد:http://www.enterupload.com/dbss8cznhlwr/bases.cav.z.html
با سلام و تشکر
در این پیامی که میده در مورد پاندا چطور باید عمل کنم ؟
چطور می تونم ابدیتهای سیستم خودم رو که به اینترنت وصل هست رو بدون اینکه بخوام ابدیت افلاین دانلود کنم به سیستم بدون اینتنت انتقال بدم ؟نقل قول:
خرین ورژن دیتابیس کمودو را میتونید از اینجا دریافت کنید(روی REGULAR DOWNLOAD کلیک کنید):
این روش بارها و بارها توضیح داده شده:نقل قول:
چطور می تونم ابدیتهای سیستم خودم رو که به اینترنت وصل هست رو بدون اینکه بخوام ابدیت افلاین دانلود کنم به سیستم بدون اینتنت انتقال بدم ؟
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5169795&postcount=8
با سلام
دوستان از وقتی کومودو نصب کردم موقع نصب و یا پاک کردن برنامه از من دسترسی admin میخواد.در حالی که اکانت من ادمین هست.چی جوری حلش کنم؟
سلامنقل قول:
Allow کنید،