با تشکر از shahabaliboys برای پاسخ خوبشاننقل قول:
ولی ما که هنوز این مد رو تست نکردیم ببینیم خوفه یا نه خوفه =)
Printable View
با تشکر از shahabaliboys برای پاسخ خوبشاننقل قول:
ولی ما که هنوز این مد رو تست نکردیم ببینیم خوفه یا نه خوفه =)
اتفاقا من هم انتظار زیادی ندارم چون این مود ها مخصوصا CTF یه کار تیمی تر و تمیز می خواد. که با توجه به این که اینجا ایران است کار تیمی معنا نداره.:2: مثالش هم همون fng که همه باهاش آشنا هستن یه مود تیمی هست که وضع افتضاحش مشخصه! یادم تو همین مسابقه اخیر من گفتم قرمز ۱۰۰۰ بر ۹۵۰ برد. یکی پرسید این ها چیه ؟ جمع امتیاز های افراد تیمه؟ که من فکم خورد زمین که بعضی ها اصلا نمی دونن یه تیم تو fng چطور برنده می شه! فقط امتیاز خودشون مهمه براشون. در حالی که نمی دونن امتیاز فرد با (عرض معذرت) پشم هم نیست.:19:نقل قول:
اره من نزدیک یه سال فقط ctf بازی میکردم یه سرور المانی بود دیگه منو میشناختن اونا
با شلیک کردن تقسیم وظایف میکردیم با اینکه زبون همدیگرو نمیشناختیم
ولی توی ایران داد هم میزنی طرف اصلا گوش نمیکنه که چی میگی و هر کی برای خودش کار میکنه.
بهترین به نظرم همین ctf هست که بیشترین حالت تیمی درش احساس میشه چه از نظر پشتیبانی کسی که پرچم دزدیه چه از نظر نگهبانی برای نزدیک نشدن به پرچم ما ...
کلا بیخیال !
نگران نباشید من یه اکانت vps ایرانی 25 همین ماه میگرم و فقط ctf میزنم:31: اونم 8 نفره.ببینم جواب میده یانه.:31:
harkas mikhad sabte nam kone tashakor kone
---------- Post added at 08:54 PM ---------- Previous post was at 08:51 PM ----------
kesi nemikhad dg sabte nam kone?
سلام به بچه های گل TeeWorlds واستون 1 مسابقه با حال گذاشتم که حال بیاید حضور در مسابقه برای عموم آزاد است دوست و دشمن همه هستن :31:
نام مسابقه : Teeworlds Block Leage2
محل برگزاری مسابقه : Persian Block
مپ : xyz blocker
زمان برگزاری : 1شنبه مورخ 1390/6/20
محلت ثبت نام : جمعه مورخ 1390/6/18
مکان ها ی block :
5 تایی
5تایی
10تایی
نحوه ی انتخاب بازیکنان : از طریق قرعه کشی و بدون انتخاب از پیش تعیین شده میباشد.
برنده ی هر دست = برنده ی 2 مکان میباشد .
افراد ثبت نام کرده تا حالا :
Evil Chiken
Shahab (اگه پرو ها بیان)
Michel
EdiSon
(Pro)Ali
x.saied00
maxlag
akillera
Moh.ss
narotu (age goob biad)
Sajad Tnt
KILLER
O_o
Moh.ss
Blizzard
I Love U
هر کس میخواد بیاد بگه میام که اسامی دستم باشه
---------- Post added at 12:15 PM ---------- Previous post was at 12:15 PM ----------
mool belakhare miay ya na?
میبینم که الکس سر این مسابقه بلاکش پست هاشو دوبرابر کرده و اینا!:46:
بجه ها ورژن جدید اومده؟ دانلود کنیم؟
سلام عزیزا بلاخره بعد یه هفته اومدم البته اطلاعاتمم واسه یه هفته پیشه پس سوتی دادم بگید چند تا سوال دارم
1. fng چی شد؟ 2.موضوع اصلی الان چیه اسپم بدیم (به جز دعوا کردنا و اینکه الکس نوبه ) 3. استقلالم که باخت :21: 4. تراکتور که صدر جدوله
هیچی خبر جدید اینه من دارم میرم تا تابستون سال بعد.خبر از این داغ تر پیدا نمی کنی.:31:
fng هم نمی دونم من مسافرت بودم:31: