نقل قول:
ببخشید جناب من زیاد مطلع نیستم ...این نرم افزار رو باید از مارکت دانلود کنیم؟؟؟ فقط واسه گالاکسیه؟؟
نقل قول:
ببخشید جناب من زیاد مطلع نیستم ...این نرم افزار رو باید از مارکت دانلود کنیم؟؟؟ فقط واسه گالاکسیه؟؟
سلام:5:نقل قول:
بله این نرم افزار در اندروید مارکت موجود هست و مربوط به همه ورژنهای اندروید هست برای همه گوشیهای اندرویدی.
یه سوال!
این که میگن صفحه ی این گوشی کاملا ضد خش هست واقعیت داره؟؟ سابقه داشته خلافش ثابت شه؟؟
گوشی هایی که مثل دیزایر و نکسوس صفحشون مثل گالاسکی نمیدونم چی چی gloss ! (اسمش یادم رفت!) نیست ضد خش نیستن؟؟ تا چه حد ضعف دارن؟
گوشی هایی که مثل دیزایر و نکسوس صفحشون مثل گالاسکی نمیدونم چی چی gloss ! (اسمش یادم رفت!) نیست ضد خش نیستن؟؟ تا چه حد ضعف دارن؟
تو ضد خش بودن صفحش شک نکن....در برابر برخورد های نسبتا شدید مقاوت میکنه و با افتادن در فواصل معمولی کاملا سالم میمونه.....نقل قول:
این که میگن صفحه ی این گوشی کاملا ضد خش هست واقعیت داره؟؟ سابقه داشته خلافش ثابت شه؟؟
گوشی هایی مثل دیزایر هم ضد خش هستن ولی نه ضد خشی که ایکس پریا و بعدش گلکسی هستش....مخصوصا نکسوس که دقیقا مثل دخترا میمونه....با اینکه خیلی خوشکله،ولی خیلی ضریفه!! تا بهش بگی پخ سریع یه جایی خراب میشه و بعدش باید بیوفتی به گ ه خوری که درست بشه ولی......!!!!
دوستان من قبل از خريد گلكسي از خيلي دوستان درباره صداي فيلمبرداري پرسيده بودم و همه گفتن خوبه و مشكل i8910 رو نداره
امروز كنار اب رودخونه 1 دقيقه فيلم گرفتم اب بيچاره سرعت چنداني نداشت اما صدا بقدري وحشتناك ظبط شده كه اصلا نميشه يه ذره هم ولوم رو زياد كرد پيش خودم گفتم نكنه اينم مثله اومنيا اچ دي باشه رفتم خونه در حالتي كه خيلي ناراحت بودم صداي اسپيكر رو زياد كردم فيلم گرفتم فقط خر خر ضبط ميكنه صدا هاي بلند رو با همين صدا با n73 فيلم گرفتم صدا خيييييلي شفاف بود واقعا جاي تاسف داره i8910 رو ميگفتن cpu توان پردازش صدا و تصوير همزمان خوب رو نداره اما اين چشه? g810 /i8510 /i8910/ حالا هم i9000 چرا تو صدا هاي بلند خرخر ظبط ميكنن??
از برنامه audioboost استفاده كردم حجم صدا رو كم ميكنه اما با همون خرخر
دوستان رامي هست كه اين مشكل توش كمتر باشه??
لطفا كمك كنيد رفته رو خط اعصابم
دوستان اين رام رسمي فرويو 2.2 كي قراره منتشر بشه
گفتم بد نیست این خبر رو بزارم بیربط به گالاکسی نیست... و همینطور گفته میشه آندروید 2.2 رسمی برای گالاکسی همزمان با ایم گوشی ارائه میشه
سامسونگ صبح امروز به وقت ایران به صورت رسمی گوشی samsung continuum را که از خانواده galaxy s می باشد به جهانیان معرفی کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این گوشی با قرارداد 2 ساله verizon با قیمت 200 دلار در 11 نوامبر عرضه خواهد شد.
تنها تفاوت این گوشی که آن را از سایر گوشی های خانواده خود متمایز می کند داشتن دو صفحه نمایش می باشد.
در زیر امکانات اصلی و تصاویر این گوشی را می بینید.
اندروید 2.1 که بزودی آن را به 2.2 آپدیت خواهد کرد
صفحه نمایش 3.4 اینچی با رزولوشن 800*480 و از نوع super amoled
صفحه نمایش 1.8 اینچ که استفاده آن در اطلاعات هواشناسی-اخبار-مکالمه و کنترل موزیک می باشد.
پردازنده همان است که در galaxy s می باشد1GHz Hummingbird processor .
512MB ROM/384MB RAM
دوربین 5 مگاپیکسل با فلش LED به همراه فیلمبرداری HD
دوست مننقل قول:
مطمئنيد در مورد گالكسي حرف ميزنيم
من كه مشكلي ندارم
صداي فيلمبرداري خيلي معموليه
ميشه ورژن آندرويدتون رو بگيد
شما هم زبان فارسي روي گوشيتون بود
نقل قول:
اره درباره خودش ميگم وقتي گوشيمو خريدم نه فارسي روش نبود همون رامه بود كه همه مشكل سه دكمه داشتن حالا رامم 2.2 jpjpa هستش تو 2.1 با اينكه با فرمت 3gp فيلم ميگرفت صدا بهتر بود مثلا وقتي ولوم اسپيكر ميرفت رو 30 ضبط صداي خرخر شروع ميشد حالا روي 24 هم خرخر ضبط ميكنه حالا وقتي ولوم ميزارم رو 50 اينقدر صدا بلنده فكر ميكنم خونه ميخواد بتركه ولي با n73 n85 n86 n95 با ولوم 50 كه فيلم ميگيرم صدا رو خيلي خوب ضبط ميكنن خيلي خوب حالا فكرشو كن بريم تو جشني بخواييم يه تيكه فيلم بگيريم تصوير فوق العاده صدا فقط خرخر حالا شما ضبط خونه ماشين يا... رو زياد كنيد مخصوصا وقتي باس سيستم زياد باشه كه ديگه افتضاح ضبط ميكنه بعد در همون حالت با يه نوكيا قديمي فيلم بگيريد و صدا ها رو مقايسه كنيد
مشکل از رامه احتمال زیاد!!...شما فقط برای اطمینان یه کاری انجام بده و بیا با voice recorder گوشی یه صدا تو محیط شلوغ ضبط کن !...اگه مشکل نداشته باشه 100 % مشکل از رامه ...اگه خواستین رام رو عوض کنین قبلش یه فکتوری ریست بکنین ...شاید درست شد! رو ویندوز موبایل ها 6.5 این مشکل پیش میومد ولی با فکتوری ریست حل میشد!...انشاالله درست میشه نگران نباش..