فقط میتونم این آرزو رو بکنم :
امیدوارم روزی برسه که کسی کلا دنبال این نباشه که چقدر ترافیک داشته , فقط از اینترنت آزاد لذت ببره و هرچه زودتر بساط این محدودیت های سرعت و حجم و جیره بندی اینترنت تموم بشه[/QUOTE]
الهی آمییییین:12::15:
Printable View
فقط میتونم این آرزو رو بکنم :
امیدوارم روزی برسه که کسی کلا دنبال این نباشه که چقدر ترافیک داشته , فقط از اینترنت آزاد لذت ببره و هرچه زودتر بساط این محدودیت های سرعت و حجم و جیره بندی اینترنت تموم بشه[/QUOTE]
الهی آمییییین:12::15:
به نظر من 150 مگ خیلی خوبه...چون ویدئو خیلی ترافیک مصرف میکنه جالبه ترافیکتون خیلی بالا نیست .نقل قول:
من با روزی 3،4 ساعت وبگردی حتی مصرفم گاهی اوقات از این هم بیشتر میشه و اگر میانگین بخوام بگم شاید حدود 110 مگابایت روزی بشه. اما کسانی که طرح ویزه سالیانه 20 گیگابایت رو ثبت نام کردن من حساب کردم باید روزی حداکثر 65 مگابایت مصرف کنن تا در یکسال بیشتر از 20 گیگ مصرفشون نشه(اگر بخوان هروز از اینترنت استفاده کنن.).اما من که مصرفم همیشه بیشتر میشه مخصوصا با این حساب کردن گاه و بیگاه دانلود مثلا رایگان شبانه!! خوب سرمونو گول می مالن.
از ساعت 12 شب پنجشنبه تا ساعت 12 شب جمعه.نقل قول:
والا کلا قضیه یجورایی مشکوکه . من پریروز یعنی 9.1.90 از صبح تا شب کلی وبگردی کردم ولی امروز که چک کردم کلا تو تاریخ 10.1.90 از من 60 مگ کم کرده و اونم ساعت 2:14 بوده !!!!!!!
حالا این یعنی چی ؟ یعنی تو روز 9.1 از من کم نکرده ؟ یا اینکه این 60 مگ واسه همون روز بوده کلا ؟
شاید اینجوری باشه یعنی کلا میاد حجم روزتو تا موقعی که شبانه شروع میشه حساب میکنه و اون موقع میزنه یعنی من تو 9.1.90 تا قبل از اینکه شبانه روز بعدی یعنی 10.1 شروع بشه کلا 60 مگ مصرف داشتم .
عکسش اینجاست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکسش نیست!
بله.یه مساله دیگه هم که من تا حالا چند بار امتحان کردم اینه که مثلا میری تو call history مصرف دیروزتو ببینی بعد مثلا مینویسه شما دیشب ساعت 20 وصل شدین بعد که چند ساعت بعد میاین دوباره چک میکنین یکدفعه میبینین نوشته همون دیروز شما ساعت 17یعنی قبل از اون ساعت 20 ای که دفعه اول نوشته بود هم وصل شدین.یعنی دفعه اول نوشته بود شما دیروز یکبار وصل شدین بعد دفعه بعد مینویسه شما دوبار وصل شدین.
شبانه مخصوصا خیلی call history قاطی میکنه.کلا سایتشون خیلی درپیته.
یکی از مشکلات مسخره مبین نت همین سایت شرکت هست. گاهی باز نمیشه و گاهی کند باز میشه و ...نقل قول:
من نمیدونم چرا اینترفیس حساب اینترنتی باید انگلیسی باشه و یک سفارشی سازی خیلی ساده روش صورت نمیگیره. از لحاظ گزارشی هم که به مشترک میده واقعا گیج کننده است یعنی اگر شما خودتون حساب مصرفتون رو داشته باشین خیلی بهتره تا اینکه بخواین از ECare بپرسین:31:
---------- Post added at 02:48 PM ---------- Previous post was at 02:46 PM ----------
سرعتهای وایمکس مبین نت استاندارده یعنی پهنای باندو ول نکردن به امون خدانقل قول:
128=16
256=32
و....
من این مسیری رو که شما نوشتید پیدا نمیکنمنقل قول:
مودم من با مودم های قبلی مبین نت فرق داره ( نصاب گفت که تازه 1 هفته هست که آمده و آنتن دهی بهتری داره )
این تصویر صفحه ی تنظیمات مودمه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله. تمام 24 ساعت.نقل قول:
نقل قول:
این مودم huawei bm632w نیست ؟اگه نیست میشه بگید برند و مدلش اچی هست ؟
دوست عزیز شما از بالا Wimax رو انتخاب کن و بعد از سمت چپ WIFI رو کلیک کن در صفحه ای که باز میشه گزینه ی Use Default رو روی User Defined بذارید و Next کنید سپس در قسمت SSID اسم WIFI رو هر چی دوست دارین بذارید و security mode رو روی WPA-PSK بذارین و در نهایت در قسمتWPAPSK پسوردی که در نظر گرفتین رو وارد کنین و Apply کنین.:10:نقل قول:
برند این مودم Green Pack و مدلش WIXFMR-108 میباشد.:20:نقل قول: