که اونم میتونید با یه سوئیچ 15 تومنی جبران کنید ، شک نکنید که این مودم بسیار بصرفه تر ، شکیل تر و کارا تر از BM635 هست .نقل قول:
Printable View
که اونم میتونید با یه سوئیچ 15 تومنی جبران کنید ، شک نکنید که این مودم بسیار بصرفه تر ، شکیل تر و کارا تر از BM635 هست .نقل قول:
100% موافقم...:10:نقل قول:
+ حمل و نقل راحت تر.. چون اون 2 تاآنتن مسخره رو نداره.. ولی بهترم سیگنال میگیره.. هم WiFi هم WiMAX ..
سلام دوستان
من وایمکس 512 ثبت نام کردم.
میخوام از شرکت نامه بگیرم.
چه نامه هایی میخواد؟
فقط معرفی نامه یا آگهی شرکت هم میخواد؟
یه نظری هم درباره سرویس بدید.چطوره؟قطعی و اینها هم داره؟؟
ممنون
نقل قول:
میخوام از شرکت نامه بگیرم.
چه نامه هایی میخواد؟
فقط معرفی نامه یا آگهی شرکت هم میخواد؟
همونطور که دوستون Mr.Aras گفتن:
اگر شرکتی آشنا داری که بهت معرفی بده خیلی راحت تر از دانشگاست، یه معرفی تو سربرگ رسمی اون شرکت می گیری با این متن که مثلا:
آقای امین ... جهت دریافت اینترنت با سرعت 512 کیلوبیت معرفی می شود.
بعدشم مهر و امضا شرکت
نوع کاربریش هم میشه شرکتی (حقیقی)
یه نظری هم درباره سرویس بدید.چطوره؟قطعی و اینها هم داره؟؟
به غیر از کندی ها و فیلترینگ بسیار شدید تر که اخیرا (هفته گذشته) از طرف بچه های بالا روی GATEWAY
اصلی اینترنت کشور اعمال شده... من به شخصه خیلی راضی هستم.. سرعت تقریبا با سرعت قراردادتون یکی هست ..
2KB/s±
یه سوال دیگه
اگه آخر ماه حجم بمونه میره ماهه بعد یا نه؟
من مرزه بینه سبز و زردم.ولی با مودم usb دوستم راحت وصل شدم.مشکلی نیست برای مودمه 632؟
آقا یکی از دوستان ما شاید بخواد چند وقت دیگه WiMax بگیره، میشه معایبی که به نظرتون میاد رو بیان کنید ؟ می خوام فقط بدونم چه معایبی داره...
اگه آخر ماه حجم بمونه میره ماهه بعد یا نه؟ نمیدونم بهتر هست با 707 تماس بگیری از سیم ایرانسل رایگان هست..نقل قول:
من مرزه بینه سبز و زردم.ولی با مودم usb دوستم راحت وصل شدم.مشکلی نیست برای مودمه 632؟ اگه USB جواب داده 100% مطمئن باش 632w هم جواب میده..
---------- Post added at 02:45 PM ---------- Previous post was at 02:41 PM ----------
بغیر از مودم هی BM635که اذیت میکرد و ریست میشد، که البته الان دیگه BM632w میده و مشکلی نداره..نقل قول:
کیفیتسرویس خوبه و دقیقا همون مقدار قرارداد هست مثل ADSL نیست که بعضی ساعات تا چندین برابر سرعت میده بهتون و تو پیک مصرف میشن دایال آپ.. البته کندی های سراسری هم روش اعمال میشه..:13:
نه حجم حساب ها اول ماه هر ماه صفر میشه و منتقل نمیشه. البته تو حالت سفارش پایه(ماهیانه). تو حالت سفارش 6 ماهه را مطمئن نیستم.نقل قول:
اگر با مودم usb میگیره ان شالله مشکلی پیش نمیاد، اما توصیه می کنم usb نگیری
خواهشم میکنم خودت باحالی:10:نقل قول:
خداعمرت بده کاره جوونای مردم رو راه میندازی اینجا:40:
میگم برادر شما از اون که این مودم خارجی هم پولش رو باید ما بدیم یا خودشون میدن خبری نداری؟
اتفاقا اونا هم گفتن از یکی بگیر تست کن ولی مشکل همون یکیه! کسی نداره تو آشناها
فدات..نقل قول:
متاسفانه باید خودتون بدین.. ولی اگه تو منطقه ای که در آینده نزدیک با طرح های توسعه ایرانسل زیر پوشش کامل قرار بگیره باشی ارزش نداره 200تومن پول outdoor بدی.. در صورتی که wifi و دیگر امکانات مودم bm632w علاوه بر قیمت کمترش واقعا میارزه نسبت به outdoor..:40::11: