من یه راهنمایی میکنم!نقل قول:
یک سوال فنی از دوستان اونجایی که قیصر به مستشار بعد از کلاس درس میگه هر کاری منظورش چه کاری هست ؟؟؟؟؟
انگار عمه قیصر با دیدن مستشار تصمیم گرفت شغلش رو ادامه بده!(همون که گفت ازش استعفا داده!)
Printable View
من یه راهنمایی میکنم!نقل قول:
یک سوال فنی از دوستان اونجایی که قیصر به مستشار بعد از کلاس درس میگه هر کاری منظورش چه کاری هست ؟؟؟؟؟
انگار عمه قیصر با دیدن مستشار تصمیم گرفت شغلش رو ادامه بده!(همون که گفت ازش استعفا داده!)
بحث شيرين فراماسون و قهوه تلخ !نقل قول:
ببخشيد اين وسط دارم مطلبي ميدم كه زياد به تاپيك ربطي نداره. اما با ديدن اين پست تحريك شدم كه جوابشون رو بدم.
ميگم شماهايي كه اينقدر در مورد فراماسونها مينويسيد و ساختمانها و اشكال هرمي رو به فراماسون نسبت ميديد ، تا به حال به طراحي نماي ديوار مجلس دقت كرديد.يعني اينايي كه تو مجلس هستن .... هيچي ولش كن :31:
ظاهراً جنبه طنز سریال تو مجموعه 12 دوباره جون گرفت؛ امیدوارم این روند ادامه پیدا کنه و متوقف نشه.
این بحث فراماسونری هم خیلی جالب شده ها! کلاً دیگه باید اسم تاپیک رو بذارن فراماسونری. :20:
بابا تمام کنید این اراجیف را.....
مجموعه سیزدهم از 6 بهمن ماه در سراسر کشور
خلاصه داستان:
بولوتوس که برگزاری کلاسهای سواد آموزی توسط مستشار را به نفع خود نمی داند، به فکر توطئه ای است که مستشار را از ادامه کار منصرف کند. در نتیجه کاری می کند که قیصر السلطنه با مستشار ازدواج کند...
در این مورد به طور مفصل در یک فروم مختص اینجور مسائل فراماسونری بحث شده و کلا رد شده.بعضی راه افتادن هر مثلث و هرمی که می بینن میگن فراماسونریهنقل قول:
سلام به همه
چند وقتی هست که یک وبلاگ در چند سری به بررسی ارتباط سریال قهوه تلخ با فراماسونری پرداخته است و با عکس و دلایل کامل اظهار دارد که این سریال یه سریال کاملا فراماسونری است!!( شاید هم خود مهران مدیری!!)
من چون اطلاعاتی در این مورد ندارم نمی دونم حرفهاش درسته یا نه..
نظر شما چیه؟ به نظر شما این سریال واقعا می خواد فراماسونری رو ترویج بده؟؟؟؟
قهوه تلخ و فراماسونری قسمت 1
یا نمی دونم فلان معنی رو میده
مطالب با دلیل رد شده.بخونید:
کد:http://forum.---------------.ir/thread-275.html
مجموعه سیزدهم قهوه تلخ از 6 بهمن ماه در سراسر كشور
خلاصه داستان:
بولوتوس که برگزاری کلاسهای سواد آموزی توسط مستشار را به نفع خود نمی داند، به فکر توطئه ای است که مستشار را از ادامه کار منصرف کند. در نتیجه کاری می کند که قیصر السلطنه با مستشار ازدواج کند...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
چرا 3شنبه پخش نمیشه و 4شنبه میاد؟یه مدت بود تاخیر نداشت امیدوارم دوباره شروع نشده باشه
چون 3 شنبه اربعینه!
توی تعطیلات عمومی پخش نمیشه.نقل قول:
من که تازه می خوام 12 رو بینم!