به نظر ت msi cx62 با همين مشخصات ،در مقايسه با (sony cw21fx (core i3 ،كدومش بهتره؟با توجه به اينكه msi گارانتي باطري و بدنه داره اما يه برند جديده؟نقل قول:
به نظر ت msi cx62 با همين مشخصات ،در مقايسه با (sony cw21fx (core i3 ،كدومش بهتره؟با توجه به اينكه msi گارانتي باطري و بدنه داره اما يه برند جديده؟نقل قول:
من ميخوام sony cw21fx بگيرم، راضي هستي؟نقل قول:
منم ميخوام همينو بگيرم »نظرت چيه؟ داغ نميكنه؟نقل قول:
---------- Post added at 05:09 PM ---------- Previous post was at 05:06 PM ----------
cw21fx يا msi cx620 ؟نقل قول:
آیا لپتاپی هست که cpu
6 مگ کش باشه تا قیمت 1 میلیون ؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان . راستش لپتاپی میخوام برای کار با autocad که سبک باشه (هرچی سبکتر بهتر ) و جمع و جور برای دانشگاه .
که تو اوقات بیکاری باهاش فیلم نگاه کنم پس طبیعاتا باتری خوبی هم باید داشته باشه . cpu ترجیحا از مدل های جدید اینتل باشه .
lcd هم 14 اینچ برام بسه . راستی بودجه هم 800 هست . خیلی خیلی ممنون میشم اگه کمکم کنید . :46:
نقل قول:
اگر از سی پی یو های جدید استفاده شده باشه ، مسلما در ایران نوت بوک با سی پی یو core i7 در این محدوده قیمت نداریم..
ارزونترینش همون مدل دل 1557 هست.
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت : 750 تا800
دوست عزیز میشه بپرسم با چه گارانتی ای ؟ به نظر شما 5741 چطوره ؟ و این سری جدید EA سونی چیزی توش پیدا نمیشه ؟نقل قول:
دوستان تا 800-900 تمن یه لپتاپ میخوام
موارد مهمی که در اولویت مد نظرم
اجرای بازی های جدید (مثلا مافیا 2 که 24 آگوست می اد و....) بتونه بدون مشکل اجر کنه
هاردش هم هر چقدر بشتر باشه بهتر
من خیلی با Pc کار می کنم پس یعنی خیلی سیستم روشن می مونه میخوام یه چیزی باشه که داغ نکنه من شده روزی بالا ی 15 ساعت هم با سیستم کار کردم
اینترنت + دیدن فیلم هم اضافه کنید
چه برند و مدلی را پیشنهاد می کنید (بودجه تا اونقدی که گفتم باشه بهتره) ولی اگه شما مدل خاصی مد نظرتونه که واقعا ارزش داشته باشه به بودجه اضافه کرد بگید
============
راستی یه سوال اداشتم الن مدل های مختلف می بینم که گرافیک خیلی هاشون 310 یا 320 توان اینا در چه حد؟؟؟ ( تا چه مدت؟)
مشخصه CX620 بهتره قیمتشم یکم بیشترهنقل قول: