میاری ارمین جان من هر وقت یاد این میوفتم که پارسال ریاضی منفی زدم فیزیک شیمی هم 20% ترازم 5000 شد کلی به امسال امیدوار میشم :دی
Printable View
میاری ارمین جان من هر وقت یاد این میوفتم که پارسال ریاضی منفی زدم فیزیک شیمی هم 20% ترازم 5000 شد کلی به امسال امیدوار میشم :دی
دوستان شما از کجا می فهمید چه ترازی واسه فلان رشته لازمه ؟ از کجا درصد ها رو حساب می کنید(کلید های آزمون رو از کجا پیدا کنم؟) تراز رو چجوری حساب می کنید ... ؟؟
اینجا می تونی تراز ها رو ببینی :نقل قول:
کلید ها که فکر نکنم باشهکد:http://m-ganji.com/taraz/riazi.asp
تقریبی می گن درصد هاشونو
با توجه به امتحانی که دادیم
از روی درصد های تقریبیمون و با مقایسه با کارنامه های پارسال می گیم ترازمون چی می شه
البته همش حدسه ها
:11:
باعرض سلام خدمت تمامی دوستان
میخاستم یه سوال بکنم
بنده وضعیتم اینه:
الآن ترم ششم دانشگاه آزاد رشته برق در مقطع کارشناسی هستم
ترم اول معدل حدود 14
در ترم دوم مشروط با معدل 11.94 !!!!!
ترم تابستانه بین ترم دوم و سوم معدل 16
ترم سوم مشروط با معدل 11.67
ترم چهارم و پنجم هم مشروط نشدم
ترم ششم : تا الآن معدلم 10 شده یه نمره مونده بیاد که رو مرزه یا 10 میده یا خدایی ناکرده میندازه که 9 میده (3واحدی)
اگر زبونم لال بیفتم معدلم میره زیر 10
معدل کلم هم بدون احتساب درس 3 واحدی که هنوز نمرش نیومده 12.64 هستش
میخاستم شرایطمو بررسی کنید ببینید چه به سرم میاد؟
الآن تو وضعیت تحصیلیم زده 2 ترم مشروطی متناوب میخام بدونم اگر خدایی ناکرده معدل این ترمم تک بشه مشروط علمی حساب میشه؟ این ترم اخراجم میکنند؟ چه بر سرم میارن؟
دوستان با درصد ها كه صفحه قبل كذاشتم اعلام كنيد تراز تقريبي جند ميشم؟
اره 5500 هستینقل قول:
چی زده و کجا انتخاب اول>؟
بچه ها واسه معماری شیراز چه ترازی می خواد ؟؟؟
من اي تي برند زدم؛ ؛با درصدهاي صفحه قبل دادم جند درصد احتمال قبولي دارم؟
5600 میخوادنقل قول:
انشالله قبول شی و شما هم شاد شی
شانس هم دخیله
---------- Post added at 10:37 PM ---------- Previous post was at 10:37 PM ----------
6000 :21::21:نقل قول:
دانيال جان معلومه اين كاره اي؛ ؛راستي براي اي تي برند ميدونم سال قبل كه 150 نفر ميخواست 5397 بود ؛ ؛امسال 200 نفر زده؛ ؛با اين وضعيت تغيير در تراز ميشه؟احتمال قبولي من بيشتر ميشه يا كمتر؟