نقل قول:
سلام نه بابا زیاد بد نبود جالب بود
اشتباه نکن از همین جا یکم یکیم بخون بعد هر وقت حال داشتی برو عقب:11:
Printable View
نقل قول:
سلام نه بابا زیاد بد نبود جالب بود
اشتباه نکن از همین جا یکم یکیم بخون بعد هر وقت حال داشتی برو عقب:11:
امروز جلسه داشتیم به همه گفته بودیم رسمی بیایین چون مدیرای شرکت های سونی و کرتیو و زون دعوت بودن !! قرار بود یه از دوستام که همکارمه بیاد دنبالم ولی به خاطر اینکه زودتر بریم شرکت یه کم جمع و جور کنیم زودتر اومد دنبالم منم یه کت جدید خریده بودم سریع برداشتم رفتم ،
کارارو رو به راه کردیم تمیز کاری و این حرفا رو انجام دادیم یهو دیدیم رسیدن منم لباس کار تنم بود سریع شلوارمو عوض کردم ، که دیدم اومدن تو منم باید سریع میرفتم استقبال دیگه فشنگی کت و پیراهنمو پوشیدم !
وسط جلسه بودیم (من پای بیلبوردای تبلیغاتی بودم داشتم توضیح میدادم یهو دیدم همه زدن زیر خنده) گفتم وای خدا دیگه چه گندی زدم ابروم رفت ، برگشتم دوستم گفت پشت کتتو درست کن ، برگشتم پشتمو دیدم دیدم یه چیزی پشت کتم اویزونه (استین بود) کشیدمش دیدم یه پیراهن در اومد ! همه داشتن میخندیدن دیدم مدیر کریتیو ایران (یه مرد چینیه ) داره دست میزنه ! طرف فکر کرده من شعبده بازم !! اقا نمیدونید چقدر خجالت کشیدم ( شانس منم لباسه که زیرش اویزون کرده بودم رنگ استر کتم بود منم متوجه نشدم !!)
خدا رو شکر بخیر گذشت این سری !
بعد از جلسه هم قرار بود منشی مونو تا یه مسیری برسونم برگشته میگه جون من یه دونه کرواتم برای من در بیار !
اینا هم که خدارو شکر تا اخر عمر برات دست میگیرن !
آقا دیشب داشتیم سیستم یه بنده خدایی رو که زیاد هم باهاش طبیعی نبدوم رو سیخ کاری میکردیم.
قضیه این بود که میخواست CMOS رو Default کنه و هرچی باطری بر میداشتیم نمیشد و گفتم با جامپر Defualt کنیم.
خلاصه جامپر رو برداشتم و چون باید کار دیگه ای میکردم طبق عادت معمول گذاشتم تو دهنم.
کار که تمام شد اومدم برگردونم که دیدم ای بابا تو دهنم نیست.
اینور اونور خلاصه اصلا نبود. هنوز تو کفم که چی شد. فکر کنم قورتش داده بودم.
ولی بالاخره هر طور شد کار راه افتاد ولی همه بد نگاه میکردن. فکر میکردن شام نخوردم. آخه خیلی بد انداختم بالا جامپررو...
میگم خوب بود حالا جامپر کوچیکه اگه CPU بود چی میشد؟
نقل قول:
وای چقدر این قشنگ بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب داستانی..................... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
genjoچرا سه تا پست پشت سر هم دادی والکی تاپیک رو شلوغ کردی همرو یه دفعه میدادی
به مدیریت هم اطلاع داده شد
این هم یه سوتی سوتی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من این پیج آخر خوندم کلی هم حال کردم
دوزاری مشترک مورد نظر کج می باشد :31:نقل قول:
لطفاً شفاف سازی کنید :27: