دوستان شاید بی ربط باشه، چون چیزهایی که می گم بیشتر مربوط به وایرلس همیار هست . اما لازم می دونم حتما اطلاع رسانی کنم.
مدتی هست ( حدود 4 ماه) که از شرکت همیار وایرلس گرفتم چون خط تلفنم جوریه که نمی شد adsl بگیرم. به جرات می تونم بگم بدترین شرکت از نظر ارتباط با مشتری، سایت، سرعت و هر چیزی که بخواهید فکرشو کنید همین همیار هست.
من توی 5 سال اخیر از صبا ، شاتل، فن آوا و پارس آنلاین adsl داشتم پس چیزی که می گم بی ربط نیست. اما فقط شاتل رو مثال می زنم که دقیقا قبل از همیار داشتمش.
قبل از این، یعنی زمانی که adsl از شاتل داشتم. چند باری قطع های طولانی به سرم اومد مثلا مرکز معالی آباد کابل برگردون کرد و خط ما 22 روز قطع بود و شاتل هم جوابگو نبود اما عوضش زمان های دیگه سرعتم خوب بود، قیمتش خوب بود، هر از چند گاهی هم چند گیگ اضافه می کردند.
اما همیار، بی کلاس ترین شرکتی هست که میشه تصور کرد. سرویس هاشون به هیچ وجه اونی که می گن نیست. با هر جور تستی و از هر سایتی که بخواهید امتحان کنید جوابی رو که می خواهید نمی گیرید. یعنی سرعت بسیار پایین تره. تقریبا توی 12 ساعت روز سرعت روی 1 تا 20 کیلو بایت می چرخه. در حالی که باید 1 مگ باشه. یعنی 128کیلوبایت رو بده.
می گن سرویس شبانه رایگان اما بعضی شبا از ترافیک کم می کنه. خودشون هم قبول دارن اما ترافیک به کسی اضافه نمی کنند.
سرویس پرداختشون قدیمی و غیر قابل اطمینان هست. باید بعد از پرداخت زنگ بزنید التماس کنید که ترافیک بدن یا تمدید کنن چون ظاهرا سیستم ها جداست.
قیمت هایی که برای مودم ، آنتن و کابل توی سایت زدن بسیار بالاتر از متوسط و بازار هست. و البته با این قیمت ها با مشتری ها محاسبه می کنند مگر اینکه یکی مثل من پا پی بشه.
قطع شدن های کوتاه اما مرتب از دیگر ویژگی های فراموش نشدنی همیار هست. در 24 ساعت شبانه روز ممکنه اتفاق بیافته.
این نارضایتی فقط مختص اینترنت نیست اگر کارت تلفن خارج کشور هم بگیرید وضع بهتر از این نیست. روی کارت ها و توی سایت نوشته دقیقه ای 45 بعد دقیقه ای 85 کم می کنند. بعد که زنگ می زنم میگه کارت ها چاپ قدیمه سایت هم نرسیدیم اپدیت کنیم! البته این اتفاق هم برای چند نفر در یک بازه 5 ماهه افتاد. که باز دلیلشو نمی فهمم.
خلاصه اینکه همیار را دوست ندارم و به هیچ کس هم توصیه نمی کنم. امیدوارم مراکز وایرلس بیشتری راه بیافته که من از شر این شرکت بی خود راحت شم.