یه سوال دارم. لطفا راهنماییم کنید. ممنون:46:
بلوری پلیر سامسونگ ( BD-D5900 ) را میشه به سینمای خانگی وصل کرد؟ یعنی به جای dvd player فعلی. :5:
تلویزیون هم پلاسمای سامسونگه. با هم جور میشن؟
Printable View
یه سوال دارم. لطفا راهنماییم کنید. ممنون:46:
بلوری پلیر سامسونگ ( BD-D5900 ) را میشه به سینمای خانگی وصل کرد؟ یعنی به جای dvd player فعلی. :5:
تلویزیون هم پلاسمای سامسونگه. با هم جور میشن؟
بستگی داره سینماتون چه ورودی ای داشته باشه.اگر ورودی HDMI داشته باشه که کارتون خیلی راحته.اگر هم نه باز کارتون راحته منتها باید ببینید ورودی و خروجی های هر دو دستگاهتون چیه تا بهم وصل بشن.نقل قول:
نقل قول:
ممنون از جوابتون.
ورودی HDMI داره. ولی منظورم باند هاست. باندها به بلوری وصل میشن؟
اگه وصل شدنی نیستن، باید چیکارشون کنم؟
سلام
اقا یه دونه از این DVD player portable که خودش ال سی دی داره میخوام بگیرم
توی بازار مارک معروف مث سونی و سامسونگ ندیدم
این مارکای متفرقه که تو بازار هست چطوره ، به درد میخوره ، قیمتاش حدودا چقدره ؟
مارشال از این دستگاه ها داره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بدرود دوستان محترم : آقا یکی به مابگه این دی وی دی پلیر های ال جی مدلهاشون چجوریه منظورم اینه که هرچی عدد میره بالا جدید تره یا اینکه میاد پایین چون قیمت 5570 هست 89000 تومن ولی قیمت 6570 هست 82000 تومن و مدل 6460 هست 63000 تومن دوم اینکه به نظر شما کدوم مدل از ال جی رو بخرم که حداقل اکثر فرمتها رو هم از رو فلش و هم از دی وی دی بخونه و فلش هم بخوره تا قیمت 90000 تومن باشه
ممنون میشم هرچه سریعتر راهنماییم کنید چون زنم داره کلمو میکنه با این فیلمای کره ایش ......:4::31:
نه بلندگوها وصل نمیشن.شما بایستی همون روشی که من عرض کردم به کار ببری.نقل قول:
قیمتاشون معمولا از 150 تومن به بالاست.در مورد کاراییشون نظری ندارم ولی به نظرم نباید انتظار زیادی ازش داشته باشی.نقل قول:
فکر کنم مدل هایی که آخرشون 70 داره سری های جدید هست و اونایی که آخرش 60 داره سری های قدیمی تر.تو ساپورت فرمت ها میشه گفت یکسان هستند.شما 5570 رو بگیر.نقل قول:
سلام
من یه هوم تیتر سونی مدل DZ870 دارم که پورت USB داره ولی فیلم نمی خونه، می خواستم بدونم راهی هست که بشه فیلم بخونه ؟ مثل آپگرید یا یه راه سخت افزاری.
سپاس
آقا قیمت DVD Player های 3بعدی رو کسی نداره ؟؟؟ مارک سونی و پناسونیک اگه هست .
سونی مدل S480 هست .
یه مدل هم ال جی دیدم که فکر میکنم 160 تومن بود بلو ری . حالا نمیدونم 3D بود یا نه .
کلا قیمت 3ی رو میخوام . ممنون .