خوب من که علم غیب ندارم بدونم وضعیت مودمهای اسیاتک چطوریه؟:دی
زنگ بزنن ایشون از پشتیبانی بپرسن
Printable View
خوب من که علم غیب ندارم بدونم وضعیت مودمهای اسیاتک چطوریه؟:دی
زنگ بزنن ایشون از پشتیبانی بپرسن
من شنیدم که مودم های جدید tplink از لحاظ سازگاری مشکل دارند . از نمایندگی فروشش پرسیدم اینو گفت.
asus ها هم چون کمیاب شدن قیمتشون الکی رفته بالا.
به جاش اون میگفت مودمهای broadkam از چیپست ایسوز استفاده میکنند و ارزونتر هم هستند.
الان یک نمونه داشت با یک پورت یو اس بی و یک پورت lan و روتر داخلی. که میداد 40000 تومن.
به نظر شما این مودم خوب هست؟
شاید:31:نقل قول:
asus هم زیاد کمیاب نشده!am602 حدود 45 50 هست!
اره میگن!
اگه asus گیرت امد بگیر اگه نه همون broadkam !
تنظيمات مودم Symphony مدل SY604G ميخام
يه چيز ذيگه من مودم سيخ كردم ولي قبلش بكاب گرفتم ازش ولي وقتي فايل رو لود ميكنم خطا ميده مشكل چيه؟
نقل قول:
چیپست مودم های Asus = Broadcom :27::46:
سلام من حدود 5 روز ثبت نام کردم ای دی اس ال دیدم این یارو نمیاد تا نصبش کنه خودم برداشتم مودمو زدم بعد حدود یه دقیقه چراغ ای دی اس ال به صورت چشمک زن بعدش هی آلارم میداد تا یه دقیقه بعد کاملا ثابت شد بعدش هم چراغ act به صورت چشمک زن شد حالا میشه بگید ای دی اس ال رو خطم از طرف مخابرات اومده یا نه ؟تا زنگ بزنم شرکت یوزر و پس بگیرم
آقاي mehrdad_zero عزيزنقل قول:
من شنیدم که مودم های جدید tplink از لحاظ سازگاری مشکل دارند . از نمایندگی فروشش پرسیدم اینو گفت.
asus ها هم چون کمیاب شدن قیمتشون الکی رفته بالا.
به جاش اون میگفت مودمهای broadkam از چیپست ایسوز استفاده میکنند و ارزونتر هم هستند.
الان یک نمونه داشت با یک پورت یو اس بی و یک پورت lan و روتر داخلی. که میداد 40000 تومن.
به نظر شما این مودم خوب هست؟
من نميدونم مودمي با مارك brodkam پيدا ميشه يا نه اما ميدونم مود 602 اسوس از چيپست broadcom استفاده ميكنه. همينطور مدل tplink td-8811 هم از همون چيپست broadcom استفاده ميكنه . من خودم همين tplink 8811 رو خريدم 30 تومن. اسپليتر هم توش داشت. به شما هم پيشنهاد ميكنم همين رو بخري.
اگه دنبال یه مودم میگردی که شبیه asus 602 باشه برو یه سیمفونی SY800C بگیر راحت ! خودتم درگیر جنس ریمارک نکن !نقل قول:
درواقع پلتفرم این مدل سیمفونی با ایسوس 602 یکیه ( همونه فقط قابش عوض شده ) فیشم 49 - 50 !!
مودم من smc هست و با كابل LAN به نت متصل ميشم ....چراغ ETHERNET , ADSL DATA تقريبا هميشه در حال چشمك زن هستند
حال سوالم اينه كه آيا اين حالت طبيعيه ؟؟
سلام .
من میخواستم مودم وایرلس بخرم .میخواستم بدونم مودم های planet adw-4401a و adw-4302 به درد میخورن یا نه.اگه آره کدوم بهتره و اگه نه چه مارکی پیشنهاد میکنید.مرسی.