nvidia هست که اول فایلش از اینترنت دانلود شد (جدا) بعد با خط فرمان نصب شدنقل قول:
Printable View
nvidia هست که اول فایلش از اینترنت دانلود شد (جدا) بعد با خط فرمان نصب شدنقل قول:
سلام به همگی من کارت گرافیکیم نصب نمیشه مدلش هم اینه
ATI Radeon Mobility X1400
ممنون میشم راهنمایی کنید
:11::11::11::40::40::40::11::11::11:
مصطفی جان اگر ممکن هست کامل و دقیق مشکلت رو بگو با آوردن ارور ها و دیگر مسائل تا دوستان در صورت آگاهی بتونند کمک کنند، الان دقیقا مشکل شما چیه؟نقل قول:
چه اروری میده؟
به هر حال اینجا یک فروم هست و هر کس می تونه بر دانش خودش قوانینی داشته باشه، ولی امید هست دوستان (مخصوصا کسانی که دانش کافی دارند) سوال ها را کامل و با این دید که قرار هست این دانش در راه آموزش بکار برود و نه در راه خرابکاری جواب دهند.نقل قول:
موفق باشید :11:
ممنون از لطف دوستان راستش از اینجا مشکل من شروع شد که وقتی تو هر سایتی که جاوااسکریپت داشت میرفتم فایرفاکسم هنگ میکرد بعد با توضیحاتی که rootnt جان دادن به این نتیجه رسیدم که مشکل از کارت گرافیکی هستش که نصب نیست.
من با این دستور یعنی : lspci قسمت VGA که مربوط به کارت گرافیکی هست این رو نشون میده
VGA compatible controller: ATI Technologies Inc Radeon Mobility X1400
که مدل کارت گرافیکی من هم همینه که ای کاش نمیبود و ما هم این همه بدبختی نداشتیم بگذریم من درایور این مدل رو از سایتدر قسمت Graphic Driver موجود در پایین همان صفحه و با گذشتن از مراحل بعدی که ساده هستند و برای انتخاب کردن مدل کارت گرافیکی هستند اون رو دانلود کردم.کد:www.ati.com
حالا وقتی اون رو اجرا میکنم چنین پیغامی رو میده که لینکش رو واستون میذارم طریقه اجراکردن تو عکس مشخص هستش.
اگه راهنماییم کنید واقعا ممنون میشمکد:http://i40.tinypic.com/w9ikk7.png
ممنون از وقتی که گذاشتید
:11::11::11::40::40::40::11::11::11:
یه سوال البته در مورد اوبونتو نیست
وقتی یه میزکار رو نصب میکنیم چجوری باید x server رو ادیت کرد تا بشه از اون میزکار استفاده کرد ؟
با سلام
میخواستم بدونم من جطوری میتونم به کلاینتهایی که از DHCP ای پی میگیرند اینترنت با سرعت 128 کیلو بدم؟؟؟
در این مورد چون در مرحله ی باز کردن فایلها از حالت فشرده پیغام خطا داده و خطا مشخصا از ناموفق بودن این پروسه گزارش می ده، به احتمال خیلی بالا فایل شما در هنگام دانلود مشکل پیدا کرده.نقل قول:
md5 رو براش چک کنید.
اگر باز هم مشکل بود، ایتدا فایل رو اجرایی کنید با chmod +X و سپس از حالت گرافیکی خارج بشید این کار رو می تونید مثلا در هنگام بوت گراب با اضافه کردن init 3 انجام بدید و یا به هر روشی که خودتون راحت هستید، اصولا نصب کارت گرافیک وقتی محیط گرافیکی لود شده صحیح نیست.
راه دیگه استفاده از پروژه ی Envy هست که البته در مورد درستی و یا نادرستی کارش من خبر ندارم، ولی این برنامه خودش براتون مناسب ترین و به روزترین درایور کارت گرافیک های nvidia و ati رو پیدا و نصب می کنه
کد:http://albertomilone.com/nvidia_scripts1.html
شما نیازی به ادیت ندارید، معمولا در هنگام بوت میتونید انتخاب کنید که از کدومشون استفاده کنید.نقل قول:
شما یه سرور یا بهتر بگم گت وی داری که اینترنت رو می گیرهنقل قول:
روی اون باید با iptables نت (nat) رو فعال کنی
dhcp باید گت وی کلاینتها رو تنظیم کنه
ببینید من با دستور :نقل قول:
این کارو کردم . dhcp3 هم تنظیماتشو انجام دادم ولی باز همه کلاینتها از تمام پهنای باند استفاده میکنند . یه مقدار بیشتر میتونید توضیح بدید که دقیقا" باید چیکار کنم؟؟؟کد:# iptables -t nat -A POSTROUTIING -s 192.168.1.0/25 -j MASQUERADE
بحث تقسیم پهنای باند بحث دیگه ایه
شما باید با traphic shaper ها پنهای باندتونو کنترل کنید
به
man tc
مراجعه کنید