دوست من فریمور گوشیت چنده.....؟
.
از کجا و چند گرفتی ..؟
Printable View
دوست من فریمور گوشیت چنده.....؟
.
از کجا و چند گرفتی ..؟
اینارو نوشته
ُsoftware version
i8510xxhk1
update
7/11/2008
custom version
i85100mxhl1
custom version date
10/12/2088
language set
21
فارسی هم نداره
بیشتر گوشیا توو بازار اولش که میگیری XXHK1 هستش . منم اول که گرفتم همین فریمور بود . . .نقل قول:
که بهتره به فریمورهای جدید آپدیت بشه . . .
اموزش آپدیتش تو انجمن هست؟نقل قول:
بیشتر گوشیا توو بازار اولش که میگیری XXHK1 هستش . منم اول که گرفتم همین فریمور بود . . .
اموزش آپدیتش تو انجمن هست؟نقل قول:
بیشتر گوشیا توو بازار اولش که میگیری XXHK1 هستش . منم اول که گرفتم همین فریمور بود . . .
اینم آموزشش :نقل قول:
طبق آموزش برو جلو . . . :10:کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=338152
در ضمن هر مشکلی هم بابت آپدیت داشتی .همونجا بپرس . ما هستیم :27:نقل قول:
ولی کلا آپدیتش مثل آب خوردنه . . . فقط باید اینترنت پر سرعت داشته باشی که فریمور و برنامه هاش رو دانلود کنی
:10:
نقل قول:
سلام مبارك باشه مال منم ورژنش همين بود و هنوزم هست. نميخواد اپديت كني.ففط اون روش هاي كفته شده رو انجام بده.نياز به اپ نداره.همون روش كد ادمين.در صفحات قبل هستش.با يه فارسي ساز هم مشكل فارسي حل ميشه.همين الان دارم با موبايل اين پست رو ميزنم. موفق باشي.
چون منم ورژن قبلی گوشیم XXHK1 بود حتما پیشنهاد میکنم به ورژن جدیدتر آپدیت کنید .نقل قول:
اگه آپدیت کنید میفهمید چرا میگم . چون کیفیت عکسا بهتر میشه . سرعت بیشتر میشه ( XXHK1 آپدیت به XXIB2)
کلا تا آپدیت نکنی تفاوت رو احساس نمیکنی . . . :21:
آپدیت حتما پیشنهاد میشه. . .:10:
میگم نمیدونم چرا از وقتی فریمور جدید XXIB2 رو ریختم توو گوشیم دیگه به اینترنت ایرانسل وصل نمیشه و میگه اینترنت غیر فعال هست ( در صورتی که وقتی سیم کارت رو میذارم توو گوشیای دیگه راحت وصل اینترنت میشه ) .
توو برنامه های مختلف هم امتحان کردم ولی توو هیچ کدوم از برنامه ها به اینترنت وصل نمیشه و اونجایی که باید انتخاب کنی که از لن استفاده میکنی یا اینترنت جی پی آر اس حالا دیگه فقط میاره سرچ فور لن در صورت اینکه تنظیماتش و اینا کامله
قبلا توو فریمور قبلی هم وقتی توو یه برنامه میرفتم و میخواستم به اینترنت وصل بشم . اونجاییش که باید انتخاب کنیم سرچ فور لن یا جی پی آر اس ایرانسل . بعضی وقتا دوتاش میومد و من جی پی آر اس رو میزدم و راحت وصل میشدم به نت ولی بعضی وقتا فقط اون سرچ فور لن میومد و گزینه جی پی آر اس نداشت اون وقت باید یه بار گوشیو خاموش روشن کنم تا دوباره اونجا جی پی آر اس بیاد که من انتخابش کنم . . . ( این مشکل توو فریمور قبلیم یعنی XXHK1 بود )
مشکل از کجاست ؟؟؟