برای اموزش فیزیک 1و2 پیش و فیزیک2 کتابهایی معرفی کنید که خیلی روان توضیح داده باشه و بدرد تست زنی بخوره. اگه میتونید یه توضیحی هم درباره خصوصیات کتابها بدید.مرسی
برای اموزش فیزیک 1و2 پیش و فیزیک2 کتابهایی معرفی کنید که خیلی روان توضیح داده باشه و بدرد تست زنی بخوره. اگه میتونید یه توضیحی هم درباره خصوصیات کتابها بدید.مرسی
من خودم تو فیزیک برای آموزش اول کتاب درسی رو میخوندم بعد تست های گاج رو میزدم.نقل قول:
ولی دوستان کتاب رمزینه رو معرفی کردن.
بعضیام می گن فار.
اگه اطلاعاتی درباره اموزش فیزیک3 مبتکران نوشته محمودزاده دارید بذارید.بگید بدرد میخوره یا نه. اموزش شیمی1و2 پیش بازرگان مثل کتابهای 2و3 هست؟
اندیشه سازان برای فیزیک1و2 پیش کتاب اموزش داره؟ اگه داره بگید خوبه یا نه
به نظرمن برای فیزیک پیش مبتکران به همراه یک کتاب تست که نکات درسی و تستی توش باشه
مثل آبی قلم چی خوبه.
تو بین کتاب های تخته سیاه فقط کتاب های زیستش به خصوص ژنتیکش که تالیف دکتر مهدی ارامفر هست خیلی خوبه.کتاب های شب کنکورش هم خوبن اما بقیه ی کتاب های گویاش زیاد جالب نیست.نقل قول:
کلآ توی بازار هیچ کتاب فیزیک و ریاضی که مثل کتاب های شیمی مهندس بازرگانی خیلی روان و مفهومی توضیح داده باشه پیدا نمی کنی اما برای فیزیک اگر دنبال یه کتاب واقعآ خوب هستی از کتاب های اندیشه سازان قدیم یا انتشارات فار استفاده کن.البته انتشارات فار فعلآ کتاب های فیزیک پایه رو عرضه نکرده که بهتره از کتاب های اندیشه سازان استفاده کنی باور کن حتمآ نتیجه می گیری مولفان فیزیک اندیشه سازان قدیم توی اموزش فیزیک بی نظیر هستند.برای تست بیشتر هم اگر سطح پایین یا متوسطی داری از گاج سفید و یا اگر سطح بالایی داری از کتاب ابی انتشارات فکور استفاده کن.البته برای اموزش فیزیک کتاب های انرژی اتمی و رمزینه هم خوبن اما به پای اندیشه سازان و فار نمی رسند در اخر اینو بگم که مولفان فیزیک فار همون مولفان فیزیک اندیشه سازان قدیم هستند.البته نظر همه ی دوستان محترمه:20:نقل قول:
سلام بچه ها من فردا دارم میرم برای خرید کتاب . اطفا تو هر کدوم بهترین رو معرفی کنین
1. دینی (تست عالی و توضیح خوب )
یه سوال. کتاب آیات و نکات گاج چه طوره ؟
2. ادبیات . من نوبل دارم اما جالب نیست
3. زبان فارسی
4. فیزیک ( چیزی که هم پایه باشه هم پیش ) تستهای سراسری بیشتر باشه
5. برای reading زبان انگلیسی
6. تست لغت و تاریخ ادبیات
کتاب سبزنقل قول:
1. دینی (تست عالی و توضیح خوب )
عالینقل قول:
یه سوال. کتاب آیات و نکات گاج چه طوره ؟
برای تست کتاب بانک تست اندیشه فائق(جلد بنفش داره)نقل قول:
2. ادبیات . من نوبل دارم اما جالب نیست
کانون و همگاماننقل قول:
3. زبان فارسی
پ.ن:واسه بقیه چیزایی که پرسیده بودی خیلی از کتابایی که میدونستم مطمئن نبودم واسه همین پیشنهاد نکردم...
سلام
برای حسابان چه کتابی خوبه ؟ چه در زمینه آموزش چه در زمینه تست :20:
( راستی کسی کتاب آموزش حسابان نصیری و آموزش حسابان امیدوار (دو جلده) رو داره ؟ اگه داره نظرشو بگه دربارشون که کدوم بهتره)
1.برای دینی همگامان حرف نداره اما حجمش بالاست حدود 520 صفحه.نقل قول:
4.برای فیزیک اگر بیشتر دنبال تست کنکوری 10 سال ابی قلمچی خیلی کامله.
5.برای اموزش ریدینگ کتاب های زبان مبتکران تالیف دکتر شهاب اناری حرف نداره اما حجمشون خیلی بالاست اگر می خوای زود نتیجه بگیری از این فرمولی که می گم استفاده کن:زبان کم حجم و مقوی کتاب خیلی سبز+ریدینگ گاج
6.برای لغت و تاریخ ادبیات لازم نیست تست بزنی سعی کن بیشتر حفظ کنی.
بقیه رو هم دوستمون راهنمایی کردن.