نوع پرینتر HP photosmart 7760 هست و نکته دوم اینکه در پرینت پریویو کاملا متن در صفحه قرار داره ... :41:نقل قول:
Printable View
نوع پرینتر HP photosmart 7760 هست و نکته دوم اینکه در پرینت پریویو کاملا متن در صفحه قرار داره ... :41:نقل قول:
شما با چه فونتي ميخواي پرينت بگيري؟؟نقل قول:
نقل قول:نقل قول:فکر کنم قبلا گفتم ...:2:نقل قول:
شما سايز رو گفتي عزيزنقل قول:
نه اسم فونت رو
بچه ها من یک فایل ورد رو از هاردم که پاک شده بود رو ریکاوری کردم
سعی کردم با ورد بازش کنم ولی فایل باز نمیشه.
تا به زور با برناهای تعمیر و ترمیم (نه با مایکروسافت ورد) فایل باز میشه ولی فونت هاش به هم ریخته است.
فایل من به صورت فارسی است و با ورد 2003 نوشته شده .
کی میتونه یه راهی به من نشون بده.
در ضمن فرصت خیلی کمی دارم.
با سلام...آيا راهي وجود دارد كه بتوانيم ورد 2007 را هر وقت كه بخواهيم به شكل ورد 2003 در بياوريم و هر وقت كه بخواهيم به شكل 2007 ؟منظورم شكل و پوسته ظاهري ميباشد...
سلام دوستان
من یک صفحه فرمول نویسی دیروز نوشتم به pdf که تبدیلش کردم همه فرمول ها رفته بود سمت راست به طوری که بخش زیادی از فرمول ها در صفحه pdf نبود هر کاری کردم درست نشد مجبور شدم فایل world رو ببرم برای پرینت.
پرینت هم که گرفتم به همون صورت فایل pdf در آمده بود چند تا مغازه هم رفتم تا پرینت بگیرم اما هرجا رفتم به همان صورت بود این در صورتی بود که متن رو میدیدم در world به این صورت نبود
ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام
من می خواستم بدونم چطوری می تونم از توی اکسل جدولی رو در word کپی کنم که بعد از اون متوجه بشن که من این برنامه رو از اکسل کپی کردم
بهم گفتن باید تو صفحه ی خاصی از word کپی بکنمش ممنون می شم راهنماییم کنید
نقل قول:
با سلام
من يك فايل ورد دارم كه 2548 صفحه دارد و اطلاعات علمي را در آن جمع آوري كرده ام هر اطلاع را در يك رديف از جدولي كه درست كرده ام قرار داده ام حال مشكلم اين است كه بعضي از اين جملات تكراري هستند با sort مشكل حل نمي شود چون ممكن است جمله در مابين جملات رديفي تكرار شده باشد با find هم فايلي به اين بزرگي طول مي كشد لطفا راهنماييم بفرمائيد كه آيا مشكل من چاره دارد
با تشكر فراوان
با سلام.نقل قول:
شما میتونید از قسمت toolbar/standard گزینه insert excel worksheet رو بزنید، و تو پنجرهای که توی برنامه باز میشه و کاملا شبیه محیط excel هست کار کنید.