دوستان چطور ميتونم آپديت خودگار برنامه رو غير فعال كنم
Printable View
دوستان چطور ميتونم آپديت خودگار برنامه رو غير فعال كنم
در محیط برنامه F8 رو بزن و بعد در قسمت آپدیت تیک اکتیو رو بردارنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
شما خود Avira رو باز کنید، توی قسمت Help وارد License Management بشید.، از اونجا روی Hbedv کلیک کنید و آدرس یکی از لایسنس ها رو بدید.
اينكار رو كردم ولي قسمت تيك نداره كهنقل قول:
سلام
تا به حال چند بار آنیستال کردم و دوباره نصب کردم ولی بازم بعد از چند دقیقه خوب کار کردن یک پیغامی اگه اشتباه
نکنم در مورد فاسد شدن لایسنس میده و سرویسها همانطور که در عکس میبینید متوقف میشن
لطفا کمک کنید ،گیر کردم
داخل همون صفحه که شما عکسش قراردادین منم مشخص کردم با فلش مثل عدد 4 رو وارد کنید که هر 4 روز یکبار آپدیت بشه چون تیک اون گزینه که اون دستمون تو عکس مشخص کردن داخل این ورژن جدیددیگه نیست:20:نقل قول:
---------- Post added at 04:29 PM ---------- Previous post was at 04:28 PM ----------
از لایسنس پایین استفاده کنید یکی شما باطل شده.نقل قول:
ممنون دوست عزیزنقل قول:
نوشته شده توسط jaf
از لایسنس پایین استفاده کنید یکی شما باطل شده.
[URL="http://forum.p30world.com/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.uploadstube.de %2Fdownload.php%3Ffile%3D976099"
همه ی سرویس ها فعال شدن اما هنوز سرویس فایروال غیر فعاله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
،مال خود ویندوز رو هم چک کردم که فعال نباشه که دیدم اونم فعال نیست که اجازه نده فایروال آویرا فعال بشه، بعد از دادن کی جدید ویندوز رو هم ریستارت کردم بازم فعال نشد در ضمن اینم بگم که در اخرین مرحله نصب کی جدید یک پیغام خطا داد ، فکر فعال نشدن فایروال به خاطر اون پیغام خطا باشه
ممنون میشم راهنمایی کنید:40:
شما آنتی ویروس خودتون کلا پاک کنید بعدش از نوع نصبش کنید اون key که من گذاشتم از نوع حین نصب به برنامه بدین درست میشه .نقل قول:
سلامنقل قول:
خدا رو شکر لایسنس را قبول کرد
ممنون از همه دوستان
چند سوال
1- چکار کنیم قبل از اینکه لاینسس زمانش تمام شود چند روز قبل اخطار بدهد که وقت داشته باشیم برای پیدا کردن لاینسس جدید
2- مهمترین سوالم اینکه :)
من فلش می زنم و بازش نمی کنم و اول اسکنش می کنم
پیغام ویروس اتوران می دهد
تایید می کنم نمی دونم ویروس را پاک می کند یا قرنطینه
وقتی فلش را در می آورم و دوباره همان فلش را چند ثانیه بعد می زنم
باز هم پیغام ویروس اتوران می دهد
باید چکار کرد که این ویروس را پاک کند
3- این تصویر را ببینید
سه گزینه compelet scan system دارد چرا این طور است؟؟
1: راهی نیست که بشه فهمید این لاینسس باطل میشه یا نهنقل قول:
2: اگر قرتطینه یا همون پاک بشه تو قسمت Quarantine قرارمیگیره درضمن شما از برنامه Autorun Virus Remover در کنار آنتی ویروس خودتونم میتونید استفاده کنید برای حذف ویروس اتوران اینم بگم که هر فایل اتورانی دلیل برویروسی بودن فلش نمیشه
3: آنتی ویروس خودتون یکدور پاک کنید از نوع نصب کنید به احتمال زیاد یک گزینه برای شما بیاد برای پاک کردنشم از your unistaller استفاده کنید.