یه نفر دیگه هم مثل تو همین حرفو زد ومن گفتم:
تو نفر دومی هستی که همچین اشتباهی میکنینقل قول:
Printable View
یه نفر دیگه هم مثل تو همین حرفو زد ومن گفتم:
تو نفر دومی هستی که همچین اشتباهی میکنینقل قول:
سلام دوستان
آغاز نوروز همیشه پیروز مبارک
سیستم من دارای مشخصات ذیل می باشد اما فقط در حالت low بازی اجرا میگردد.
cpu : pentium dual - core inside 1.60 GHZ
main: asus p5gc-mx
ram: 1gig
vga: onboard 256
خواهشمندم مرا یاری کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز گرافیک شما آنبورد است برای همین در حالت low بازی اجرا یشه و شما نمی تونید بیشتر از این حالت بازی رو تغییر بدید بهتر به فک یک گرافیک از سری 8 باشید.نقل قول:
ممنون ، لطفا یک کارت گرافیکی خوب برام معرفی کنید
بهتره يه گرافيك سري 8 بگيري اگه نميخواي زيادخرج كني بهتره يه 8600gt بگيري.نقل قول:
آره راست ميگه منم نظرم همينهنقل قول:
5 New Stadiums for PES 2008 have been added to our Download Zone :[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] by riquelme1987-jfjalburquerque
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] by rava71
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] by rava71
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] by Adrimg-Elkhattabi-jfjalburquerque
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] by johnao
جالب بود خیلی ممنون
سلام به همگی
ببخشید کسی کد تقلبی یا ترفندی از pes 8 نداره ؟
کد تقلب که فکر نمی کنم ولی پچ براش اومده که زمین بازی و صورت بازیکنان و توپهای بیشتر وغیره رو اضافه میکنه.نقل قول: