اینمآدرس عکس اصلی h50
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
,واینمsx10
اینمآدرس عکس اصلی h50
,واینمsx10
دوستان ببخشید میپرم وسط حرفتون !
می خواستم بدونم کیفیت عکس w170 بهتر یا H50 ?
[دوستان عزیز من فکر میکنم اون دو تاعکسsx10وh50رو که با هم مقایسه کردم تنها دیدن درصورتی که اون عکسها ادامه یک بحث بود از صفحه قبل حالا بخاطراینکه توی یه صفحه باشن نقل قول میکنم
در سایت زیر نمونه عکسهای این دو دوربین آورده شده میتوانید عکسای آنها را با هم مقایسه کنیدنقل قول:
البته h50 تنظیمات گسترده و از مودهای تنظیم دستی برخورداره در صورتی که w170 یک دوربین اوتوماتیک هست.
کد:http://www.imaging-resource.com/PRODS/H50/H50A5.HTM
کد:http://www.imaging-resource.com/PRODS/W170/W170A5.HTM
جناب علی آقا جان شما دارین اطلاعات تفاوتی بزرگ شده رو اینجا قرار میدین تازه دوباره نقل قول هم ازشون می کنین؛واقعا که.خیلی ببخشین ها ولی نمی خواستم تا عکس های واقعی رو ندیدم،از روی عکس های کاهش کیفیت داده شما قضاوت کنم.
اولا اینکه شما چرا رفتین مقایسه رو با ایزو 400 انجام دادین؟کاری ندارم ها اینم بالاخره یه مقایسه است ولی اینقدر ها هم تفاوت فاحش نیست حتی در 400.
بعدشم شما چرا فقط گیر دادین به 15 درصد سمت راست این عکسا؟
ایزو 80 برای مقایسه بهتره چون 400 عملا کاربردی به اون صورت نیستش.
این لینک دو تاعکس برای کسایی که بخوان با اندازه واقعی ببیننشون و مقایسه شون بکنن:
کنون:حجم 4.1 مگابایت
سونی: حجم 3.2 مگابایتکد:http://75.126.132.154/PRODS/SX10IS/FULLRES/SX10IShSLI0080.JPG
توی نمای کلی که تفاوت فاحشی وجود نداره.توی نمای 100 درصد دو تا عکس،در مورد سمت راست کاملا حق با علی آقا هستش و من هم دوباره تکرار کردن رو لزومی نمی بینم.لنز سونی اینجا یکمی مشکل داره.البته اینم عرض کنم که با یکمی زوم(در حد 1.3 برابر) ،این ایراد برطرف میشه.این مقدار زوم هم که معمولا همیشه اعمال میشه چون لنزش واید هست.کد:http://75.126.132.154/PRODS/H50/FULLRES/H50hSLI0080.JPG
حالا چند تا تیکه دیگه از این دو تا عکس براتون می ذارم:
H50:
Sx10:
H50:
Sx10:
توی این عکس ها،اونی که کاملا مشخصه اینه که چنین تفاوت فاحشی وجود نداره.
حتی اگر دقیق تر هم نگاه بکنیم،شفافیت رنگ(نه کم بودن رنگ،منظورم شفافیت رنگه) توی عکس سونی حتی بیشتره.میتونین اینو توی محتویات بطری ها وحتی روی برچسب بطری دوم و سوم از سمت چپ و حتی درپوش بطری های سوم و پنجم از سمت چپ ببینین.
همینجا از همه دوستان عاجزانه خواهش دارم که لطفا جو این تاپیک رو عوض نکنیم.با بزرگ کردن ها،با بحث های بی دلیل،با جانبداری های نابجا و .... .
از همه دوستان هم عذر میخوام که این پست کمی سنگین شد،ولی لازم بود از بعضی نا عدالتی ها دفاع بشه.
اگه این دوربین ها حرفه ای هستن پس چرا w170 که آماتوره بهتر عکس میگیره ؟
این دوربینا حرفه ای به اون معنا نیستن.اینا هم آماتور محسوب میشن.منتهی چون میون دوربینای آماتور،نسبت به اون یکی ها یکمی حرفه ای ترهستن،به اون خاطر به اینا میگن کمپکت حرفه ای.نقل قول:
برای اثبات پرش فریم دوربین را از روی یک سوژه با فاصله یک ثانیه روی سوژه دیگری با فاصله مکانی زیاد حرکت دهید آنوقت پرش فریم را متوجه می شوید اگر هم متوجه نشدید خوش به حالتون که دوربین hd داریننقل قول:
جناب آقای سناتور عزیز شما استاد من هستید ومن ازمدتها قبل ازمطالب شما استفاده های زیادی برده ام وازاینکه خاطرتان مکدر شد معذرت میخواهم ولی من عکسها را هیچ گونه کاهش کیفیت نداده ام و به زبان خیلی ساده از روی عکس اصلی قیچی کرده ام اگر هم دوباره نقل قول کردم بخاطر این بود که دوتا ازعکسها توی صفحه جدید افتادن ومن گفتم کسی بدون اطلاع قضاوت نکند اما اینکه چرا با ایزو400 به هر حال این دوربینها نیمه حرفه این ولااقل اینجا باید خودشون و نشون بدن وگرنه تو ایزو 80 همه دوربینها خوبن من فکر میکنم این بحثها خیلی خوبه لااقل ازهمین بحث ما من یاد گرفتم اگه یه لنز یه گوشه اش یهذره مشکل داشت با یه زوم ناچیز برطرف میشه آخه بردر من h50 داره مجددا ازاساتید معزز واستاد عزیزم جناب سناتور معذرت می خواهم.
سلام دوستان من یک دوربین فیلمبرداری جی وی سی مدل جی آر--دی 270 اس دارم که جدیدا باطری آن دچارمشکل شده است میخواستم بدانم که آیا باطری آن در تهران پیدا میشود و قیمت آن چقدر است لطفا مرا در این زمینه راهنمایی کنید