واقعا افتضاح بود ...... هم ما 4 تا خوردیم هم اونا ....... شهرستانی ها حالا شاخ شدند
صبا هم که برد سپاهان هم میبره فاصله میشه 7 امتیاز
من فقط از این میسوزم که این سپاهان مثل همیشه باید با سوتی های تیم های دیگه قهرمان بشه
واقعا افتضاح بود ...... هم ما 4 تا خوردیم هم اونا ....... شهرستانی ها حالا شاخ شدند
صبا هم که برد سپاهان هم میبره فاصله میشه 7 امتیاز
من فقط از این میسوزم که این سپاهان مثل همیشه باید با سوتی های تیم های دیگه قهرمان بشه
نقل قول:
نه دیگه بی معرفت نباش ،، سوتی چیه
مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد
اگه سایر تیم ها هم به حاشیه نرن و کار خودشونو بکنن می تونن موفق باشن :46:
آقا شما با من نسبتی دارین ؟
منم محمد کریمی هستم !
شرمنده برای آف تاپیک ...
ای وای اینجا که جا این حرفا نیستی ،، خواستی به یاهو مسنجرم پیام بده آی دیم اینه : o8oxنقل قول:
چشم آقای رئیس !نقل قول:
یاسن ، با کدوم محمد کریمی هستی ؟ من یا اون ؟
اینا یه مشت مفتخور هستند که برای کله پا کردن قطبی دارن این کار رو می کنن.
باند استیلی امروز شاهکار کرد.بنظر شما این همون نیکبخت تیم ملی بود؟
همشون خراب بودن یکی دو تاشون فقط خوب بازی می کردن .
واقعا باید برای این فوتبال مافیایی حسرت خورد.
همه شون باید جریمه بشن ... اینجوری نمیشه که با خیال راحت .....
همه شون باید بدون استثنا کسر قرارداد بشن ...
اینجوری شاید از ترسشون هم که شده بازی خودشونو بکنن ...
حداقل اگه کریم بود ، نمی ذاشت اینا اینقد گند بکارن و بی غیرتی کنن ...
یا حق
:40:
اول بزاريد يه پيش تحليل از اين بازي بگم:
به نظر من اين بازي دوئل برترين تئوريسين ها و آناليزورهاي فوتبال ايران بود . دو مربي كه از بسياري جهات شبيه همند : هر دو علمي فكر ميكنند ، فوتبال روز رو ميشناسند ، از كامپيوتر براي ارائه تاكتيكهاشون استفاده ميكنند و در يك كلام به قول آقاي حاج رضايي از طيف اقليت فوتبال ايران ( بهتره بگم فوتبال سنتي ايران ) هستند . ( يعني مدرن هستند ) . البته آقا معلم ( لقب مجيد جلالي ) بعلت حضورش در بطن فوتبال ايران ، جنس فوتبال ايران رو بهتر ميشناسه .
حالا چه اتفاقي مي افتد كه تقابل اين دو مربي كه تقريبا در يك سطح هستند - در حالي كه تيم يكي از آنها بنا به نظر عده ي كثيري پر طرفدار ترين تيم ايرانه و از لحاظ مهره بسيار غني هست و تيم ديگري يك تيم كم ستاره و با بازيكنان نسبتا گمنامه - با اين نتيجه ي غير قابل تصور به سود تيم آقا معلم تموم ميشه؟
براي جواب دادن به اين سوال مجبورم كمي تا قسمتي از لحن محترمانه ي فوق خارج بشم .
(( آخه آقاي قطبي عزيز ! براي چي خرسندي رو كه از اول فصل فيكس بازي نكرده ميزاري تو؟ ميخواي نشون بدي قلب شير داري؟ بعدم ديدي افتضاح شد همون نيمه اول كشيديش بيرون . آخه واسه چي فرازو نيمكت نشين كردي؟ اون به درك چرا ماته رو از اول نذاشتي؟ اونم به جهنم چرا مهدي واعظي رو گذاشتي رو نيمكت اين رودباريان رو كه به هيچ توپي نه نگفت گذاشتي تو ؟ بر طبق كدوم فاكتور اون كعبي رو بال راست ميزاري؟ كاشكي حداقل بلد بودي مثل دنيزلي از كعبي استفاده كني . برو خدارو شكر كن كه ميداوودي رو فروختن والا جاي 4 تا بايد 8 تا ميخورديم . فكر كردي تماشاگر تا كي تحمل ميكنه ؟ مگه امروز نديدي تماشاگرا بر عليه حجازي كه اسطورشون بود چه شعارايي دادن؟ تو كه ديگه جاي خود داري . چند كلمه هم به بازيكنان عزيز ميگم :
آخه نيكبخت واحدي ! مردك ! فكر كردي تماشاگران كور تشريف دارن و نميبينن از عمد همه ي پاسا رو يا خراب ميكني يا خراب پاس ميدي؟ فكر كردي نميبينيم به خليلي پاس نميدي؟ آخه نصرتي سوتي! خجالت نميكشي؟ شرم نميكني اينقدر ضايع توپ لو ميدي ؟ گل سوم اينقدر ضايع جا موندي و ندويدي دنبال توپ فكر كردي كسي نديد؟ دوست دارين استيلي باند باز بشه سرمربي كه اينقدر جفتك ميندازين؟
بريد! بريد كه الان وقت ندارم والا از خجالت تك تكتون در ميومدم .
يعني چي .
4 تا خورديم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
مرگ . اينورا نيا : كه ميام تاپيكتون رو ...
عمومي خونته كه توش ...