سلام
دوستان تو پنل آسیاتک مصرف چطوری دیده میشه؟چون مثلا بعضی طرحه زده 6ماهه 100 گیگ رایگان ساعت2تا8 هست و 12 گیگ هم کلی.ینی قسمت مصرفی که نشون میده این دوتا جداست؟
Printable View
سلام
دوستان تو پنل آسیاتک مصرف چطوری دیده میشه؟چون مثلا بعضی طرحه زده 6ماهه 100 گیگ رایگان ساعت2تا8 هست و 12 گیگ هم کلی.ینی قسمت مصرفی که نشون میده این دوتا جداست؟
نقل قول:
محدود کردن سرورهای خارجی دست خودشون هست؟ چون امکان نداره یک دفعه همه سرورهای خارجی برام اینقد سرعتش بیاد پایین !
میخوام وقتی باهاشون صحبت میکنم قشنگ با دلیل بهشون اثبات کنم که محدودیت خودتون هست وگرنه اون سرورا هیچ مشکلی ندارن !
بله، دست خود isp هاست. هر چقدر بعضی نمایندگان دلشون میخواد، دولت هنوز قانونی تصویب نکرده. این isp های سودجو از موقعیت سو استفاده ....
الان فیلم و سریال و موسیقی خارجی که کاربران معمولن از خارج دانلود میکنند گزاشتن روی سرورهای داخلی از ترافیک خارجی جلوگیری کنند
سلام دوستان خسته نباشید میدونم اینجا جای سوالم نیست اما مربوط به این تاپیک میشه ممنون میشم راهنمایی کنین:n40:
من مودمم دی لینک تک پورته LAN هست که حدودا 8 سالی میشه کار کرده و کماکان داره کار میکنه اما جدیدا قصد خرید مودم دارم که وایرلس داشته باشه و این مدل و انتخاب کردم
D-Link DSL-2740U Wireless N300 ADSL2+ Modem Router
باتوجه به اینکه آسیاتک تی پی لینک و پیشنهاد میکنه بنظرتون بازم همینو بگیرم یا برم سراغ تی پی لینک؟
کسی تجربه ای نداره؟
اگه خطت نویز نداره این مودم گزینه خوبی هست من خودم اینو داشتم ولی به دلیل مشکل نویز فروختم tp link 8960 گرفتم واقعا دیگه از شر قطعی راحت شدم ( البته از نظر وایرلس - 2740 وایرلس قوی تری داره )نقل قول:
اینجا چند بار مطرح شده، TPlink بهتره بخصوص اگر چیپ broadcom دارد. Iphone خواهرم به dlink وصل نمیشد، tplink خرید درست شد
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
مبارکت باشه، بلاخره مشگلت با تعویض مودم حل شده. من همون مودمو با usb دارم ماهه.....با این خطوط بی کیفیت ما عالی کار میکنهنقل قول:
دوستان آسیاتکی کسی با open vpn مشکلی داره؟ نمیدونم چرا همش قطع و وصل میشه کریو و سیسکو هم جواب نمیده خیلی بده هیچ فیلتر شکنی روش کار نمیکنه الان فیلتر شکن پولی خوب برای آسیاتک چیه؟:n27:
گوگل باز کن freegate دانلود کن، مجانیه...
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
اره الان دو هفته هست خریدم عالیه - یک بار هم پرش لینک دیگه نداشتمنقل قول:
خدایی با این خط هایی که بیشتر ماها داریم همه باید مودم با چیپ برودکام بخرن !