من سرویس ۱۶ مگ دارم تو تست دانلود بیشتر از ۱۳ نمیره آپلود هم تا 0.8 میره خط کشش داره درخواست بدم آپلود رو روی ۲ مگ ببندن؟ اصلا قبول میکنن؟
Printable View
من سرویس ۱۶ مگ دارم تو تست دانلود بیشتر از ۱۳ نمیره آپلود هم تا 0.8 میره خط کشش داره درخواست بدم آپلود رو روی ۲ مگ ببندن؟ اصلا قبول میکنن؟
درخواست بدی؟:biggrin: مخابرات چیزی به اسم درخواست نداریم، فقط با زور و شکایت به بازرسی باید مجبورشون کنی :wac:نقل قول:
مود فست رو که راحت فعال کردن میترسم شکایت کنم لج بیفتن اذیت کنننقل قول:
نه شکایت کن، آپلود 2 مگ رو فقط با شکایت باید مجبورشون کرد. حالا میخوای درخواست بده شااااید انجام دادن. ولی اینجوری که متوجه شدم دیگه پروفایلی که آپلود 2 مگ داشته باشه در اختیار ندارن و دسترسی هم ندارن دستی آپلود رو تغییر بدن. باید شکایت کنی تا از بخش بالاتر که دسترسی دارن انجام بدن.نقل قول:
حجم من ۴-۳ روز زودتر از پایان دوره (۲۵ام هر ماه) ریست شد، در حالی که هنوز داره روزهای دوره قبلی رو می شماره ... برای بقیه هم همین طور شد؟
سلام عزیزان راهنمایی کنید این fast فایدش چیه ؟! من امروز در تنظیمات مودم گزینه adsl2 غیر فعال کردم و روی g.dmt فقط تیک زدم سرعت از ۱۵ مگ اومد روی ۸ مگ اما گزینه fast هم فعال شد میخوام ببینم اگر تاثیر چندانی نداره همون adsl2 فعال کنم
سلام. این گزینه باعث کم شدن پینگ شما میشه. کسانی که بازی آنلاین میکنن به کارشون میاد.نقل قول:
سلام خدمت شما امروز رفتم سرویس تمدید کنم خبری از کمپین نبود این طرح استاندارد کم حجم چطور حجمش محاسبه میشه ؟ مثلا زده سه ماهه ۵۴ گیگ هر ماه ۵۴گیگ شارژه میشه یا کلا سه ماهش۵۴ گیگ داره ؟
سلامنقل قول:
این بسته ماهی 18 گیگ شارژ میشه. به قیمت بسته ها دقت کنید معلومه. بسته یک ماهه 8 مگ 18 گیگ 28 تومن، 3 ماهه 8 مگ 54 گیگ 84 تومن (قیمت و حجم و زمان 3 برابر، پس امکان نداره هر ماه 54 گیگ بده)
در متن قرار داد هم نوشته "ترافیک آستانهی مصرف منصفانه برای خریدهای پیش پرداخت بصورت ماهیانه تنظیم خواهد شد و ماندهی استفاده نشده در هر ماه به ماه بعد منتقل نمیشود."
سلام . دوستان سرعت دانلود شمام کم شده ؟ تا چند روز پیش بالای یک مگابایت بر ثانیه با دانلود منیجر سرعتم بود الان حتی از سایت های داخلی هم سرعتم به زور به 300 کیلوبایت بر ثانیه میرسه . طرح 8 مگابیت دارم