اگه پیداکردی ازطرف کاربرهای پارس یکسال اینترنت رایگان جایزه داری:n09:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اگه پیداکردی ازطرف کاربرهای پارس یکسال اینترنت رایگان جایزه داری:n09:نقل قول:
فقط تهران مونده که بره رو 9 مگ.از 10 تا مرکز هم خیلی بیشتره.فردا تا ساعت 5 هم چند تا مرکز دیگه میره. مثل حکمت شعار و غریبی و استقلال و چند تا دیگه.
پارس آنلاین باید فکری هم به حال خطوط فیبر بکنه، الان مرکز حق شناس برای مناطق نو ساز فقط فیبر میکشه.نقل قول:
من و امثال من که خطمون دو مگ رو هم زورکی میکشه چی کار باید کنیم. من به شخصه حاضرم 50 هزار تومن بدم اما یکی بیاد خط 4 مگ رو برای من تضمین کنهنقل قول:
نقل قول:مراکز آیت و حکمت شعار مربوط به منطقۀ 7 مخابراتی هستننقل قول:
مرکز حافظ مربوط به منطقۀ 6 مخابراتیه
مرکز کاشانی مربوط به منطقۀ 4 مخابراتیه
مراکز باهنر، غریبی و استقلال مربوط به منطقۀ 2 مخابراتی هستن
پس به نظر میرسه روندِ رو 9 مگ بستن تهران خیلی ترتیب خاص و مشخصی نداره
جناب pars-online ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) با توجه به اینکه قبلاً گفته بودین تهران از این هفته شروع میشه و دو-سه هفته طول میکشه، و اینکه حرفتون درست از آب در اومد ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) به نظرم شما باید یکی از کارمندهای شرکت باشید درسته؟
اگه اینطوره میشه اطلاعات بیشتری در این زمینه در اختیارمون بذارید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سپاس
شهر ما که هنوز ارتقاء پیدا نکرده !نقل قول:
مشکلی نیست برادر ! اگه دیدی که خطت نویزش زیاده زنگ بزن به پشتیبانی بگو خطم رو رو 2 یا 4 ببندید ! دلیلش هم بگو که نویز زیاد دارم، خطت رو چک میکنن و تغییری که میخوای رو اعمال میکنننقل قول:
راحت ترین کار اینه که از جعبه تقسیم سیم تلفن تا پریز تلفن رو خودت سیم کشی جدا کنی، کاری که من 6 7سال پیش انجام دادم و سیم هم در معرض باد و بارون و آفتاب هست تا الان هیچ مشکل نویزی نداشتم، اخیرا یکم نویزم زیاد شده تازهنقل قول:
و تمامی دوستانی که براشون پینگ مهمه تماس بگیرین بگین که اس دی اس ال مد رو براتون رو حالت G.Dmt.Bis بذارن. مهم اون BIS آخرشه، با اینکار وقتی ترافیک شبکه بره بالا پینگ بیشتر از قبل بالا میره ولی به ندرت و همیشه کمترین حد ممکنه هست! تو این یک هفته که من اینکار رو انجام دادم، تو بعضی از سرورهای بازی های آنلاین در حین بازی پینگ 140 هست!! در صورتی که همون لحظه با دی ان اس گوگل 210 بوده!
و همیشه crc error برای آپ استریم داشتم که بعد از اینکار صفر مونده!!
مورد آخر هم اینکه هربار سیم تلفن رو از مودم خارج کنین و دوباره وصل کنید(با قطع و وصل کردن اینترنت از داخل مودم نمیشه) پهنای باندتون تغییر اندکی میکنه و همیشه ثابت و دقیقا روی 4*1024=4096 نیست
این عکس رو ببینید:
مشهد چطور دوست عزیز؟نقل قول:
دوستان من امروز درخواست تخليه اينترنت مخابرات دادم و ميخوام پارس بگيرم. گفتن سرعت دو مگ رو روي ٩مگ ميبندن و هر چي خط بكشه ميتونم استفاده كنم. سوالم اينه كه منظور از كيفيت خط چيه و چطور ميشه كيفيت رو بهتر كرد؟
Sent from my iPhone 5s using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام رفیق کدوم منطقه مخابراتیه کرمانی که اگه بده ما هم سمتش نریم ؟:n15:نقل قول: