نقل قول:
نه چنین چیزی نیست dslam های هر شرکت جدا از همدیگن
Printable View
نقل قول:
نه چنین چیزی نیست dslam های هر شرکت جدا از همدیگن
الان اسیاتک گفت امروز ساعت 11 خط تخلیه شده ولی الان هنوز چراغ Dsl روشنه !!! خب منم زنگ زدم های وب گفتم درخواست مجدد بفرستین !نقل قول:
گیری کردیما مخابرات خیلی د.ی.و.ث.ی
الان چجوریه که به اسیاتک گفتند تخلیه شده ولی هنوز Dsl روشنه؟؟؟؟
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
ایا dslam همون پورته؟نقل قول:
پورت ها کنار هم هستن؟؟
به طور کلی کارشون راحتتر میشه ؟ یاسر لجبازی وشکایاتی که من کردم خط رو تخلیه نکردند تا اذیت کنن؟
dslam مودم های شرکتها در اتاق mdf هستند. همونطور که شما برای برقرای اینترنت بین سیستم خودتون و خط تلفنتون نیاز به مودم دارید شرکتها هم برای اتصال روترها و دستگاههای توزیع پهنای بانذد خودشون به خط تلفن شما در مرکز مخابرات به مودم نیاز دارن .نقل قول:
پورت هر شرکت مکان تععین شده خودشو در اون اتاق داره ... کار زمانبری نیست اما موضوع اینه اگه مرکز شلوغ و تعداد متقاضی زیاد باشه ممکنه چند روز طول بکشه از زمان دریافت تقاضا تا تخلیه خط.
در ضمن کسی لجبازی نمیکنه... چند تا کارمند حقوق بگیر هستن به نوبت کار انجام میدن ( بسته به وجدان کاری سریع یا اهسته)
الان مشکل اینه که به اسیاتک فرستادن که خط من تخلیه شده ولی الان چراغ DSL روشنه!!!!نقل قول:
جالب اینه که های وب درخواست رانژه منو فرستاده!!! بدون این که بگن از جای دیگه خطت رانژس!!!(چون توی سیستم نگاه میکنن) الان این کار مخابرات که خط رو بعد از دو هفته هنوز کامل تخلیه نکرده هیچ توجیهی داره؟؟؟؟
بعد دوهفته توی یه شهر کوچک که مطمئنم درخواست تخلیه و رانژه پایینه بازم حاضر نشدن تخلیه کنن!!!!
موندما !
دوستان پینگم شده 1080
چیکار کنم ؟
- - - Updated - - -
دوستان پینگم شده 1080
چیکار کنم ؟
بله. پورتهای هر شرکت جداست. این که گفته تأییدیه تخلیه از مخابرات فرستاده شده، احتمالن منظور اینه که مخابرات تأیید دریافت درخواست تخلیه رو داده. تو خود مخابرات از وقتی درخواست تخلیه رو میگیرن تا 72 ساعت خودشون مهلت دارن تا خط رو از رانژه در بیارن. اما معمولن کل 72 ساعت مهلتشون رو صبر میکنن.نقل قول:
تا وقتی چراغ DSL مودم روشنه یعنی خط هنوز تخلیه نشده و رانژه است.
سلام
دوستان یه لطفی میکنین منو راهنمایی کنین؟
چن هفته اس که قشنگ سرعت دانلودم از سرورهای خارجی افتضاح شده اونم به معنی واقعی کلمه !
من از اپ استور مثل سرورهای داخلی دانلودم رو میکردم تا اینکه یه دفعه این سرعت رو ورداشتن..در حدی که برای دانلود 10 مگ باید کلی منتظر بشم! سایت های خارجی هم که هیچی به بدبختی باز میشن برام
زنگ زدم پشتیبانی میگم اقا اینجوریه وضعیتم، میگم من بازی آنلاین میکنم، اما از بس که اوضاع داغونه بازی اصن برام باز نمیشه و ارور میده، ورداشته میگه ما برای سرورهای خارجی پاسخ گو نیستیم، میگه به ما مربوط نیس!!!
میگم خب مسخره یعنی چی که مربوط نیس؟! یعنی من بازیمو بزارم کنار چون دوست خوبه احمقم، آسیاتک پاسخ گویه سرور خارجی نیس ؟! :|
یک ساعت داشتم میگفتم که فلانه من سرویسم داغووون شده اصن هیچی باز نمیکنه، بعد ورداشته میگه مشکلتون چیه ؟!!! :|
میگه کارشناس میفرستیم درست کنه اما 15 تومن میگیره ازتون، میگم من هیچ هزینه ای به اون کارشناس تون نمیدم، ماهیانه دارم پول میدم دیگه این کارا چیه!! شما اگه به فکر رضایت مشتری تون هستین کارشناس تون رو بفرستین بیاد درست کنه بدون هزینه، میگه بله حتما اینطوره، ولی بدون هزینه نمیشه ! :|
الان واقعا گیر کردم چیکار کنم! سرور داخلی خوبه، من شبانه راحت میتونم هر چه قد میخوام بگیرم، ولی اخه باز کردن یه گیم ساده و اینستاگرام کلی پدرمو در میاره!! وی پی ان که هیچی!! اصن عشقی کانکت میشه!!
فقط لطفا بگین چی پیشنهاد میدین؟
دوست عزیز،دیگه اینترنت شده اینترانت. همه مون باید تن بدیم به این حقیقت. چیزیه که دولت سالها دنبالشه و سودجویان شرکتهای isp البته راضیند. فرقی نداره کدوم isp انتخاب کنی
حرف دلمو زدی نمیدونم والا خسته شدم از هرچی ISP گنده تو ایران!نقل قول: