جهرمی بد عادتون کرده دوره شکایت کردن تموم شد همه چیز برگشت به تنظیمات کارخانهنقل قول:
Printable View
جهرمی بد عادتون کرده دوره شکایت کردن تموم شد همه چیز برگشت به تنظیمات کارخانهنقل قول:
تازه منی که برام AnnexM هم فعاله و خط راحت کشش داره بازم بالاتر نمیبندن و اوپراتور مخابرات هی بازی در میارهنقل قول:
هر چقدر هم شکایت میکنم هنوز نتیجه ای نداده :/
سلام به همه دوستان کسی تو مرکز مخابرات ایت منطقه مجیدیه کرمان جنوبی پیش شماره تلفن 77852758 تونسته وی دی اس ال بگیره اگر کسی داره بگه ممنون میشم بهم بگین ما هم بگیریم اینجا انتن موبایل افتضاحه کمک کنید ممنون میشم
سلام یکی از دوستان توی همین انجمن و توی انجمن لیون کامپیوتر( یه نفره) فیبر گرفته. اگر میخواین آیدی لیون رو براتون میفرستم. البته اگر فیبر بخوان ولی فکر کنم خیلی هزینه کردهنقل قول:
دوستان اشتراک یک ساله من تموم شده
الان وارد پنل که میشم
گزینه خرید سرویس میزنم مینویسه
امکان خرید سرویس تازه برای شما وجود ندارد، زیرا: شما مشترک پس پرداخت هستید.
باید چیکار کنم
ممنون
نقل قول:نقل قول:الان دوباره تماس گرفتن، همون خانمی که اون روز تماس گرفته بود.گفت دیدم دوباره شکایت کردید و... گفت آپلود 2 مگ رو برای کار خاصی میخوای؟ گفتم نه ولی مثلا همین واتساپ یه چیزی بخوام آپلود کنم سرعت کمه. گفت من به بالا گفتم الان 2 مگ گذاشتن ولی فقط برای شما این کار رو کردم، یه پروفایل جدید براتون ساختیم. :thumbsup: گفتم Fast هم بذار که پینگم بهتر بشه، باز گفت برای کار خاصی میخوای، گفتم بعضی وقتا ممکنه بازی آنلاین کنم. گفت Fast گذاشتیم.نقل قول:
الان سر کارم. قرار شد رفتم خونه چک کنم فردا زنگ بزنه و تایید بگیره.
اگه 195 هنوز کاری نکرده به بازرسی شکایت کنید. :whistle:
آدرس بازرسی چیه؟نقل قول:
دوستان چرا سایتها اکثرا باز نمیشن