موبایلنقل قول:
ولی فرقی نداره ! الان یه هفته هست اینجوری شده ! یا واسه خود پارس آنلاینه ! یا اون سایتی که ازش میگیرم !
Printable View
موبایلنقل قول:
ولی فرقی نداره ! الان یه هفته هست اینجوری شده ! یا واسه خود پارس آنلاینه ! یا اون سایتی که ازش میگیرم !
دوستان ممنون میشم اگه نظرتون رو درباره مشکل من بدید. چون میدونم که نظرات شما بسیار کارشناسی تر از کارشناسای (!) پشتیبانی پارس آنلاینه.
من اول مشکل قطعی های مداوم داشتم که هر دفعه زنگ میزدم پشتیبانی یه چیز می گفتن. یکی میگفت خطت مشکل داره، یکی میگفت نویز خط زیاده که بالاخره یکیشون تیکت باز کرد برام که باید پورت من در منطقه مخابراتی بررسی بشه که چند روز بعد زنگ زدن که درستش کردن پورت رو و سوییچ کردن خط رو به 9 مگ. 2-3 روز درست بود اوضاع و سرعت روزانه رو حدود 700-800 و شبانه رو 300-400 بود که دوباره تا حدودی قطعی ها برگشت و سرعت روزانه و شبانه شدیدا افت کرد. این سری پشتیبانی گفت که قطعا مشکل از نویز سیم کشی داخل خونه هستش! حالا جالبه که من هم بدون هیچ وسیله ای روی خط و هم از روی انشعاب اصلی خط مودم رو وصل کردم و اوضاع همونه و اصلا مقادیری مثل snr و ...هم کاملا عادی هستن. خلاصه کارشون شده این که هر وقت که از توضیح قضیه عاجزن Downstream رو واسه خوىشون بيارن پایین و من هم هی زنگ میزنم و برش میگردونم به حالت عادی. ولی باز سرعت جالب نیستش.
شما دوستان فکر می کنید مشکل چیه؟(از پارس آنلاینه یا از من؟) و من با چه زبونی باهاشون صحبت کنم که جواب سربالا و تکراری به من ندن؟ اصلا این از همون مشکل هاست که همه باهاش درگیرن و هیچ کاری نمیشه کرد که حقمون رو بگیریم؟
سلامنقل قول:
دوست عزیز این مورد رو تست کردید ؟! ما که تست کردیم 1.45 تا7.15 با اعمال شاقه اونم فقط تو بعضی از مناطق جواب میده ! 1 ساعت از این ور اضافه کردید و نیم ساعت هم از اونور کم کردید ! که اتفاقا تجربه نشون داده تو اون نیم ساعت اخری سرعت بالاست ! اگر تست کردید نتایجش رو بزارید ما هم ببینیم !
طبق بررسی هایی که تو همین تاپیک داشتیم ، دانلود رایگان هنوز بین 2 تا 7 هست، که طی مراحلی میشه از 1.45 تا 2 و 7 تا 7.15 هم رایگان دانلود کرد ( شرایط رو یکی از دوستان تو امضاشون داشتن )
من هم برای اولین بار که خطم رو روی 9 مگ بستن همین مشکل رو داشتم وعین همون حرفهای که به تو گفتن به من هم گفتن اما از شانس خوبم چون پدرم کارمند مخابراته جیک ثانیه زنگ زد به دوستش که رئیس مخابرات منطقه ماست و اونا از سالن دستگاه(MDF) تا دم در و خونه رو چک کردن و گفتن مشکل از مخابرات نیست و مشکل از شرکت ارائه دهنده سرویس (پارس) هست...:n21: من تا پایان قرار دادم صبرکردم اما یه اتفاق عجیب افتاد و سرعت دانلود من وقتی از تمدید موقت اسفاده کردم با همون نویز 9.5~11 رفت رو 900 کیلوبایت برثانیه :n04::n04:وقتی این قضیه رو حضوری با مسئول اصلی پشتیبانی شهرمون مطرح کردم خودشم خندش گرفت و بیشتر سکوت کرد...2 روز اول بعد تمدید سرعت شبانه من رفت رو 140~300 کیلوبایت اما الان شبا بین 25 تا 30 میچرخه.نتیجه کلی همه ریش و قیچی دست خودشونه و بیشتر دروغ میگن که پهنا کمه و مشترکین همه آنلاین هستن و با تمام ظرفیت پهنا رو بستیم اصولا همه شرکتهای اینترنتی به دلیل نبود نظارت و حمایت از مصرف کننده هرجوربخوان سیساتهای کثیف و دزدیشون رو اجرا میکنن و یه سازمان و ارگان نیست که جلوشون وایسته چون اغلب شرکتها وابسته به ارکان نظامی خاص که همه میشناسیم هستن و تماما به افراد بانفوذ اونها تعلق دارن که متاسفانه پارس آنلاین هم ازاین قاعده مستثنی نیست:n15:...ببخشید که طولانی شد امیدوارم مفید باشه و جواب سوالت رو گرفته باشی:n16:نقل قول:
با سلام به دوست عزيزموننقل قول:
من چند سال پيش كه مشترك پارس آنلاين شدم اوضاعشون خيلي خوب بود چرا دليل اول اينكه هميدون اينترنت برحسب تابايت خريداري ميشه و ظرفيت بين شركتها مخابرات سازمانها و غيره و غيره تقسيم ميشه مگاينكه شرتهايي مثل سزمان كل هواشاسي يا سازمان مديريت ترافيك كه 15 سال پيشش هم سرعتش بالاي 30 مگ بود و تماما از خطوط ماهواره اي گرون قيمت استفاده ميكنن
من وقتي مشترك شدم با پشتيباني كرج آقاي قديري صحبت كردم و ايشون با اينكه من پول 1 مگ رو داده بودم برام 2 مگ بستن و تا به امروز حتي بدون كوچكترين مشكلي داره دانلود ميكنه و عملا 90 درصد استفاده ما ايرانيها هم دانلود چون از همه چي محروميم
تقريبا 2 ماه پيش و به دستور وزير محترم دكتر واعظي به مخابرات و شركتهاي ISP اعلام شده بود كه بايد پهناي باند رو افزايش بدن و تجهيزاتشون رو درست كنن
اين امر اتفاق افتاد ولي دليل اصلي و مشكل بزرگ خطوط مسي هستن ه نميتونن بار زيادي رو تحمل كنن و عملا سرعتي ندارن و بايد همه خطوط به فيبر تعويض بشن و اين امر هم ناشي از حمايت دولت و سازمان ارتباطات زيرساخت و غيره و غيره هستش و ميتونن اينكار و بكنن ولي نميكنن
هم اكنون مركز مخابراتي شهيدان غياثي كرج داره با سرعت 8 مگ كار ميكنه بدون مشكل در بعضي مناطق كه فيبر دارن و بعضي جاها مثل خونه ما كه فعلا مسي هستش همون 2 مگ و بعضا 4 مگ هم خوب كار ميكنه ولي به محض افزايش پهناي باند شديدا دچار مشكل نويز ميشه كه تمامي دليل مربوط به شركت ISP و مخابرات هستش يعني هر دو طرف مشكل دارن ناسازگاري تجهيزات يكي از دلايل و همچنين نداشتن علم كافي در زمينه فيبر نوري و تجهيزات مربوطه
اين درسته كه الان يك ميليون شركت توي تهران هستن كه كارشون اينه ولي اصل قضيه كه مديريت پهناي باند صحيح هستش رو نميتونن به درستي پياده سازي كنند
در پي صحبت اون دوست عزيز بايد بگم بله متأسفانه بعضي و اغلبشون زير پوشش افراد بسيار بانفوذي هستند كه حتي من با بعضيهاشون آشنام يعني با زيردستهاشون و ميدونم اينترنتي كه توي ايران هستش ميتونه بهتر از اينها باشه ولي در كل و به دليل جيبهاي بسيار گشاد دولتمردان هيچ كسي حاضر نيست كمكي براي اين معظل بكنه
دوستي دارم كه هركي بخواد ميتونه با مجوز سازمان ارتباطات راديويي بهش ديش و رسيور مجاز VSAT بده و ماهيانه با 60 مگ سرعت دانلود و 2000 دلار هزينه اوليه راه اندازي
هم اكنون داره به شركتهاي صدا و سيما و بعضي جاها سرويس ميده
خلاصه اگر تا صد سال ديگه مشكل پهناي باندمون درست بشه همه چي درست ميشه
موفق باشين و ببخشيد كه طولاني شد
و يك چيز ديگه
من دو تا خط توي منزل دارم يكيش كه پارس آنلاين و اون يكي رو يك ماهه سرويس 1 مگ فن آوا گرفتم
اون هم اوايلش خوب بود و تا 150 كيلو دان ميكرد و بعدش چند روزي قطع بود و واقعا هم مركز مخابراتي شهيدان غياثي كرج مشكل پهناي باند داره
و زمانهايي كه اين پهناي باند درسته سرعت دان هم عالي ميشه و تا 400 بالا ميره و سرعت باز كردن صفحات واقعا عالين
حالا نظر بقيه چيه؟؟؟؟ فن آوا خوب هست ادامه بدم يا نه
الان داره با سرعت 200 و با پراكسي دان ميكنه
خدا كنه همينجوري بمونه
آقا من امشب به یه موضوعی پی بردم خواهشا راهنمایی کنید و بگین داستان چیه.چند روزیه سرویس 2 مگ محدود فعال کردم و خطمم رو 9 مگ هست.قبلش هم 512 داشتم محدود. بعد از فعال کردن 2 مگ دیدم که سرعت واقعا تغییر زیادی نکرده شاید زیر 50 کیلوبیت.وهمش سرعت از 100 تا 220 متغیره.و در تست speedtest هر دو تا 1.5 بیشتر نمیرن.
امشب چند تا لینک داشتم واسه دانلود. اولی رو شروع کردم دیدم 100 تاست سرعت. اتفاقی گفتم یکی دیگم بزنم واس دانلود .شروع که کرد دیدم سرعت اولی کم نشده و اینم داره با سرعت بالا کارشو میکنه. خب گفتم پس همه لینکارو بزارم ببینم چی میشه! این شد:
ساعت رایگان :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جمعش شد 420 که تو این ساعت رایگان عالیه!!! فردام تشت بگیرم حتما خیلی بالاترم میره!
دوستان نمیشه کاریش کرد که با تک لینک تمامیه سرعت دانلود رو داشته باشم؟؟؟؟؟؟ آخه اینجوری خیلی مسخرست
واسه من تک لینک ۴۳۰ میده شبانه ، ولی مشکل من یه چیز دیگس !! مشکل من اینه که زرت و زرت قطع و وصل میشه و هی لیست دانلودم بهم میخوره ، البته جدیدا توی دانلود منیجر number of retry رو گذاشتم رو 9999999999 دیگه هر چقدر هم زور بزنه لیست بهم نمیخوره که بره فایل بعدی !!! ولی خب مشکل اصلی یعنی قطعی های ثانیه ای وجود دارهنقل قول:
دوست عزیز لطف کن و یه عکس از Status مودمت برامون بذارتا بگم مشکل از چی میتونه باشه.نقل قول: