این فروشنده ها هم سر آپدیت های که مایکرو میده و ال تی میپرونه عجــــیــــب سود میکنن اا :دی
از 10 تا 50 تومن میگیرن از مردم : دی ( من 8تومن دادم سوز به دلتون :دی )
دوستان این اسکین هایی که توی بازار هست برای تهویه دستگاه مشکلی ایجاد نمیکنه !؟
این فروشنده ها هم سر آپدیت های که مایکرو میده و ال تی میپرونه عجــــیــــب سود میکنن اا :دی
از 10 تا 50 تومن میگیرن از مردم : دی ( من 8تومن دادم سوز به دلتون :دی )
دوستان این اسکین هایی که توی بازار هست برای تهویه دستگاه مشکلی ایجاد نمیکنه !؟
نه حسام جان . قسمتی که برای تهویه کنسول هست در Skin ها خالی گذاشته شده .نقل قول:
ممنون سعيد جان ..نقل قول:
بعد اينا رو بچسبونم ميشه بعدا جداش كرد ؟؟ ( ميگفتن ميچسبه و اينا :31:)
در كل ارزش داره ؟؟
دوستان الان xbox arcade گیر میاد؟؟اگه اره قیمتش تا چقدره؟؟
دوستان سلام!
می خوام به لایو وصل شم و بازی کنم!
چند ماهی میشه لایو نرفتم... می خواستم ببینم چیزه جدیدی اومده روش بریزم تا بن نشم؟؟
یا همون آپدیت قبلی کافیه؟؟
گیر میاد ولی واقعا نمیصرفه من قبلا 230 خریدم الان همونو بالای 400 میدن انصافا که این پول حرمومهنقل قول:
نرووووووووووووووووووو اگه ال تی 1.1 داری اگه بری دستگات به فنا میره مثه من باید ال تی 1.9 داشته باشینقل قول:
دستت درد نکنه بابت راهنمایی، حالا ال تی 1.9 رو باید ببرم بیرون یا خودمم می تونم بریزم ؟نقل قول:
بدی بیرون بهتره چون دنگو فنگ داره و قیمتشم تو تهران حدود 10 تومنه و اگه شهرستانی که مثل من بدبختی برای این باید حدود 20 تا 25 تومن بدی تازه من به لایو وصل شدم کپی خورمم پرید یارو گفت میشه 45 تومن بعد از نیم ساعت جر و بحث 35 دادم !!! خدا ازش نگذره به نظر من این پولا حرومه
سلامنقل قول:
امروز
XBOX Arcade
Kinect
با یه دسته اضافه
گرفتم 745,000 تومان!: دی
نسبت به بازار الان فکر میکنم خوب گرفتم.. چون آرکید رو تا 620 تومان هم قیمت دارم..! کینکت هم 195
شاد باشید:40: