صبانت اگه اطلاعات رو درست وارد کنی آنی هدیه رو میدهنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
صبانت اگه اطلاعات رو درست وارد کنی آنی هدیه رو میدهنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
s[QUOTE=sky1sky;8899540]سلام کسی تونسته از سرشماری نفوس و مسکن ، 2 گیگ هدیه روی شماره ایرانسل موبایل بگیره و فعال کنه ؟ چه طوری ؟[/QUOTE
سلام دوست عزیز از ایرانسل نه ولی من از پارس انلاین 10 گیگ هدیه گرفتم ..(برا 5 تا خانواده از اقوام ثبت نام کرده بودم :n05:).. در ضمن این 10 گیگ به حجم کلی اضافه شد و محدودیت زمانی هم نداره چون شنیدم بعضی دوستان مطرح کردن که مثلا شاتل هدیه رو با محدودیت زمانی 2 روزه ارائه کرده
بعد 2-3 ماه ، دیشب دو تا بسته شبانه خریدم که به صورت خودکار ، دومی فعال شه .
در بازه زمانی 2 تا 6 صبح تونستم 47 گیگ دانلود کنم که هر چند به سرعت خیلی از کاربران نمیرسه ، ولی شکر خدا راضیم . نتیجه ای که گرفتم به این صورت هست :
1- در ساعات عادی تا ساعت 4 صبح ، سرعت خیلی سخت به 1mb.s میرسه که یا به خاطر حجم زیاد کاربران منطقه هست (که بعید میدونم !) یا محدود کردن توسط خود ایرانسل .
2- از ساعت 4 به بعد سرعت روی 5mb.s پایدار میشه که احتمالا کار خودشون هست و بی معنیه یک دفعه کاربرا غیب بشن !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انشالله کاربران عزیزی که مثل من سرعت پایینی داشتند ، بتونن به سرعت بالاتر هم دست پیدا کنن :n16:این اولین تست درست حسابی بود که بعد 3 ماه دست و پنجه نرم کردن با سرعت 100kb.s تونستم بگیرم . اگه عمری باقی موند و ایرانسل هم نت رو خراب نکرد ، تست بعدی میره برای ادغام 3g و 4g .
بسته های شبانه درسته برای شرکت سود آوره و مثلا ساعات کاهش مصرفه اما با دانلود های شدید کاربران تبدیل شده به اوج مصرف یعنی از ساعت 2 - 8 صبح فشار شدید تری به شبکه میاد نسبت به ساعات دیگه چون در این ساعات استفاده از اینترنت یعنی دانلود
اما مسئله دیگر زیرساخته که تمامی اپراتور و ISP ها رو تحت فشار گداشته تا شبانه رو شدیدا محدود یا حدف کنند تا جلوی دانلود های مردم گرفته بشه و آخرتشون تامین بشه و به راه راست هدایت بشن !:n10:
سلام
دوستان من تازه جابجا شدم خونه جدید زیزمین هست و مودم 7350 4 جی که داشتم جای قبلی فول آنتن میداد اینجا 1 خط بیشتر آنتن نمیده :n28::n14:
بدی این مودم اینه که آنتن قبول نمیکنه بخاطرهمین میخام عوضش کنم حالا چی بگیرم تا 400 تومن که آنتن قوی بده و آخر عاقبتی باشه و.... ممنون:n40:
من بعد اینکه کد رو زدم هیچ اتفاقی نیافتاد اومد رو صفحه اول وبسایت هیچ حجمیم اضافه نشد دوباره کد رو زدم گفت کد قبلا وارد شدهنقل قول:
از دیشب ساعت 2 اینترنت دچار اختلال شده دیشب خودم که بسته هفتگی شبانه 500 مگ داشتم نتونستم روی هیچ EDGE HSPDA LTE استفاده کنم !
همینطور از پیروز کد های دستوری *555*5# ثبت نمیکردن بسته رو و بسته حدود 2 ساعت بعد اس ام اس اکتیوش میومد !
مای ایرانسل هم دچار اختلال شده ! بعد از این ارور از اکانت لاگ اوت میکنه
نقل قول:
کسی نیمتونه راهنمایی کنه؟
E8372 واقعا خوبه و با استفاده از یک پاوربانک 60 هزارتومنی میتونی هرجایی ازش استفاده کرد.نقل قول:
نکته اینکه من با پاوربانک Romoss تست کردم جواب داده و با سیلیکون پاور جواب نمیده
دوستان همراه اول اینترنت نامحدود شبانه 5 ساعته 4G رو با قیمت فقط 1000 تومان ارائه میده
در صورتی که ایرانسل برای 1 ساعت 900 تومان میگیره
همراه اول = 5 ساعت اینترنت نامحدود شبانه 4G =ی1000 تومان
ایرانسل = 1 ساعت اینترنت نامحدود شبانه 4G =ی900 تومان