عجب وضعیت عجیبینقل قول:
منم چند هفته است که برای سرعت آپلود 1 مگ شکایت زدم
ولی کسی از مخابرات هنوز نیومده. چیزی رو هم روی خطم تغییر ندادن
تا ببینم چی میشه ....
Printable View
عجب وضعیت عجیبینقل قول:
منم چند هفته است که برای سرعت آپلود 1 مگ شکایت زدم
ولی کسی از مخابرات هنوز نیومده. چیزی رو هم روی خطم تغییر ندادن
تا ببینم چی میشه ....
فقط منتظرم زیتل محل ما رو پوشش بده تا از مخابرات بکشم بیرون. تا نزدیکای محل ما رسیده.نقل قول:
دیگه به مخابرات زبون نفهم امیدی نیست. زنگ بزنی انجام نمیدن، تیکیت بزنیم یه جواب بیربط میدن، شکایت میکنی بعد نزدیک یک ماه یکی رو میفرستن SNR بگیره و نمیدونن مشکل چی هست! قبل اینکه طرف بیاد SMS اومده بود که خرابی تلفن شما با موفقیت ثبت شد!!! وقتی داشتم بهش میگفتم پشتیبانی حرف گوش نمیده و انجام نمیده... گفت 1 مگ بیشتر نمیدن... میتونی تخلیه کنی از شرکت دیگه بگیری!
هنوز هم جوابی به شکایتم نداده 195
والا زیتل هم به درد بخور نیست آخهنقل قول:
من خودم زیتل داشتم. ماه اول سرعت خوب بود. دانلود 32 مگابیت آپلود هم 12 مگابیت
2 ماه بعد وضعیت سرعتم شد دانلود 4 مگابیت و آپلود 1 مگابیت
کلی هم شکایت زدم تهش هیچ نتیجه ای نداد. جوابی که دادن اینه که بهتون گفتیم سرعت بین 1 تا 40 مگابیت هست که دقیقا توی قراردادی هم که می نویسن همینو نوشته. ولی برای تبلیغات میزنن سرعت تا 40 مگابیت آدم فکر می کنه دقیقا سرعت 40 مگابیت میدن در صورتی که بین 1 تا 40 مگابیت عه
خلاصه بعد کلی بدبختی بعد 6 ماه درخواست جمع آوری دادم اونو
بری توی توییتر و فروم ها هم نگاه کنی همه همین رو میگن
خیر سرعت روی ۸ مگابیت برای VDSL محدود میشهنقل قول:
بعد از یک ماه از شکایت و یک هفته از مراجعه مامور مخابرات، به خودشون زحمت دادن و جواب شکایت رو دادن و دوتا عکس هم ضمیمه جوابشون کردن. من هم تجدید نظر زدم.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب وضعی :)نقل قول:
کلا چرت و پرت تحویل دادن
تهش هم زدن مشکلات داخلی :)
اصلا فکر کنم مشکل رو حتی نگاه هم نکردن
چون چیزی که زده بودی مشکل سرعت آپلود 2 مگ بود که الان شده 1 مگ
اینا کلا یه چیز دیگه ورداشتن نوشتن
ای کاش از وضعیت قبلی مودمت که آپلود 2 مگ بسته شده بود یه اسکرین شات داشتی ضمیمه می کردی
وقتی داشتم شکایت میکردم هنوز Annex M بود و حداکثر کشش آپلود که 2500 نشون میداد رو ضمیمه کرده بودم. این دو سالی که اومدم به مخابرات هر بار شکایت کردم بدون توجه به درخواستم جواب بیربط دادن، فقط تجدید نظر یا شکایت به بازرسی مجبورشون میکنه درست رسیدگی کنن! تو جواب تجدید نظر نوشتم که اگه رسیدگی نکنید به بازرسی شکایت میکنم.نقل قول:
سلام . دوستان وضعیت مخابرات بعد از گرانی چطور شده؟ کیفیت اینترنت من افتضاح شده. قبل از گرونی ها خوب بود الان یه 10 مگ نمیتونن تحویل بدن. تازه سرویس من 16 مگه ولی خطم رو گفتم روی همون 10 مگ ببندن. توی طول روز چندین بار قطع و وصلی صورت میگیره
به شخصه برای من تفاوت چندانی نکردهنقل قول:
تنها مشکل اینجاست که سرعت آپلود برای من و باقی دوستان کم شده که مخابرات از عمد ورداشته محدود کرده سرعت رو
ولی از لحاظ سرعت دانلود و قطعی مشکل چندانی نیست
شاید از سیم کشی داخل دچار مشکل خاصی شدید یا میزان نویز محلتون زیاد شده
من البته مخابرات خوزستانم ولی از وقتی بسته های جدید رو با قیمت بیشتر ارائه دادند نه تنها کیفیت بهتر نشده بلکه انگار پهنای باند کم آوردند. پهنای باندم در طول روز از 10 مگ نوسان میکنه و میاد روی 5 مگ، 6 مگ حتی 3 مگ.نقل قول: