دوستان 2-3 روزی میشه که نت من دچار قطع و وصلی و افت فاحش سرعت شده ! کسی این مشکل رو نداره ؟
Printable View
دوستان 2-3 روزی میشه که نت من دچار قطع و وصلی و افت فاحش سرعت شده ! کسی این مشکل رو نداره ؟
این که مشکل عادی منه !! دیگه بهش عادت کردم !!نقل قول:
الان دارم دانلود شبانه که میکنم دقیقا ۳۰ مگ که دانلود میکنه بعدش اینترنت قطع میشه دوباره چند ثانیه بعد وصل میشه دوباره دقیقا ۳۰ مگ میگیره دوباره قطع میشه !!! این که دقیقا ۳۰ مگ میگیره قطع میشه نشون میده از طرف خود شرکت محدودیت گذاشتن نامردا
خب الان زنگ زدم به پشتیبانی ، معلوم شد مشکل چیه !
گفتن چون زیر ۱ گیگ حجم داری سیستم خود به خود هر ۳۰ مگ قطع میکنه ، الان ۱ گیگ شارژ کردم درست شد ، دردشون اون ۵ تومن بود که تو گلوش گیر کرده بود
چه ربطی داره آخه؟ :n13:نقل قول:
شما 2-3 روزه دچارش شدی ولی ما 2- 3 ماهی هست که مشکل داریم.نقل قول:
اگه اونطور که فهمیده باشم(تو صفحه Wellcome گیر میکنه)تو قسمت Option یه گزینه اون پایین هست(Auto logon) رو اکتیو کن و یوزری که میخوای بره داخل اونو دانلود رو شروع کنه رو انتخاب کن (با تایپ کن) پسوردش رو هم همینطور...تمام...!! تمیدوارم تونسته باشم جوابت رو بدم!
دیگه ربطش رو از اون احمقی که سیستمشون رو اینجوری برنامه ریزی کرده باید بپرسی !!نقل قول:
الان جواب کدوم سوال رو زحمت کشیدید گفتید ؟نقل قول:
سلام بچه ها
من همیشه از سرویس 1 مگ محدود استفاده می کردم دیروز که قراردادم تموم شد اومدم دوباره شارژ کنم دیدم سرویس جدید 2 مگ 3 گیگ حجم اومده اونو گرفتم
اما سرعت دانلود هیچ فرقی نکرده فقط یه ذره پینگم اومد پایین تر حالا می خوام ببینم دوستانی که 2 مگ دارن برای اونا هم همینطوره ؟؟؟ !!!