قم هستم که مطمئنم 2mgمیدن.فقط شک توی دانلود شبانش بود.نقل قول:
آقا شما از کجا خبر داری که دانلود شبانش تا آخر پاییزه؟
Printable View
قم هستم که مطمئنم 2mgمیدن.فقط شک توی دانلود شبانش بود.نقل قول:
آقا شما از کجا خبر داری که دانلود شبانش تا آخر پاییزه؟
چون خودم یک مگ دارم.یم مگ و دو مگ تا اخر پاییز رایگانه.بعدش ممکنه باز تمدید بشه ممکنه نشهنقل قول:
اگر مطمئنید اکو 2 مگ هست برید بگیرید.نهایتش اگر شبانه رایگان نداشت درخواست بدید سرعتتون رو برگردونن همونی که قبلا بوده
---------- Post added at 11:58 PM ---------- Previous post was at 11:57 PM ----------
اگه منظورتون اکو 2 مگ هست که تهران نداره.اکو افیس 2 مگ هست که شبانه رایگان ندارهنقل قول:
رمز عبور شمار تلفن خطی هست که روش سرویس گرفتید و شناسه کاربری هم شماره مشتری هست که داخل قراردادی که بهتون دادن نوشته شده.نقل قول:
ديگه زمان چاپيدن و به دست اوردن ثروت هاي ميلياردي توسط شركتهاي ارائه دهنده ي سرويس هاي اينترنتي مانند:شاتل،پارس آنلاين،داتك،ايرانسل و ...به پايان رسيده با ورود شركت مخابرات ايران
سرويس 128 نامحدود بدون حتي هزينه ي نصب!9800تومان!!!
حال ببينيد كه شركتهاي ذكر شده همين سرويس رو با چه قيمتي ارائه مي دهند!!!
این وظعیت من قبلا رو 2 مگ بود دو روزه که کمش کرذن درضمن SNR من چرا اینقدر پایینه
eco 128
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان شاتل جمعه ها رو کلا رایگان هستش ترافیکش ؟
دوستان من مودمم D-Link 322T هستش زنگ زدم میگن ما تایید نمیکنیم ولی نصب میکنیم اگه مشکل داشته باشه و مشکل مودم باشه به ما مربوط نیست میخوام کسی هست با مودم D-link از اینا سرویس گرفته باشه ؟
نه اینطور نیستنقل قول:
سرویس آرت قبلا اینطور بوده که الآن کلا نا محدود شده
دلیلش میتونه فاصله زیاد شما تا مرکز مخابراتی و بالا بودن میزان اپ شدن مودمتون باشهنقل قول:
سلام به دوستان
برای تولد امام رضا از ترافیک رایگان خبری نیست؟
آقا هیچکی اینجا مودمش D-link نیست که از شاتل سرویس بگیره !!؟