ممنون خیالم راحت شد:10:نقل قول:
ممنون خیالم راحت شد:10:نقل قول:
sسلام
عجب سرعتی....:18:
بازی کینکت جدید چی اومده و قیمتش کی میاد پایین:31:
سلامنقل قول:
چی عجب سرعتی؟؟؟؟
195 تومنه کینکت
بازی جدید هم child of edenو kung fu panda2
نقل قول:
الان اسلیم با فریمور 9504 کپی خور شده ولی گیر نمیاد گیر هم بیاد بالای 700 هست .
نقل قول:
اتفاقا قیمتش نجومی نیست به اون صورت.
الان 4 گیگش 410 تومن و 250 گیگش 485 تومنه
سلامنقل قول:
من خودم پرسیدم 4 گیگ تا 5 روز پیش 700 بود یکی دیگه از کاربرای همین سایت هم همین رو گفت.
ممنون بابت اطلاعات، الان چرا مردم میرن 0225 رو میخرن؟ به خاطر اینکه ارزونتره و با کمی صبر میشه هــکش رو گرفت و نصب کرد ؟
9504 که بالای 700 در میاد با کینکت یا بدون کینکته ؟ اگه قرار باشه 0225 رو بگیرم و صبر کنم چقدر سود میکنم این وسط ؟
سلام من ایکس باکسو دادم ال تی 1.9 بریزن روش خواستم ببینم بعدش میشه با خیال راحت رفت لایو و اینکه من میخوام کال آو دیوتی رو لایو بازی کنم ولی بلد نیستم خواستم ببینم تاپیکی چیزی هست بهم معرفی کنید من تو لایو تازه کارم و نمیدونم چطور باید دوست add کنم و اینجور چیزا
با خیال راحت برید لایو ولی بازی باید پچ بشه که اجرا بشه و بشه باهاش لایو رفت ( همون cod رو میگم ..)نقل قول:
Sent from my iPod touch [ TapaTalk ]
چون آمدن ه کش خیلی نزدیکه و از 9504 هم ارزونتره .نقل قول:
بدون کینکت هست . 0225 هم بدون کینک هست این قیمت . الان سود آنچنانی نمی کنی اگه تا 3 - 4 ماه پیش یه 0225 می خریدی اون موقع کلی سود می کردی چون اون موقع خودم 265 خریدم .
نقل قول:
من که NFS HP رو پچ کردم واسه لایو هم درستش کردم نمیدونم چرا جرات نمیکنم برم لایو !:31:
گل بود به سبزه نیز آراسته گشت :31:
این همه درایو -- نشده کم بود یک درایو slim جدید هم کشف شد :
[HTML]
A new drive has surfaced – whats strange is that is a different HW and FW versions but its also quite an old MFR date.
A new driver version: DG-16D5S
A new FW version: A445
A new Mt Chip version: MT1332E
NO EPOXY !!! ???
Thanks to Ed at VGCREPAIRS for the info
[/HTML]
منبع:
کد:http://team-xecuter.com/yet-another-new-liteon-slim-version-this-time-both-hw-and-fw/
سلام به برو بكس گلم...
اول بگم نگين كه برم تاپيك مخصوص كابل به مانيتور چون جواب نميدن...
نيگا كنين چون شنيدم ميگن بايد بسته به نوع مانيتور كابل بخري و xbxox رو وصل كني بهش برا همين مشخصات مانيتور lcd سامسونگم رو مينويسم بگين چجور كابلي بگيرم...
Sumsung 19"
SumSung Electronic .co.ltd korea
model name:SN1933plus
Ac 100-240v
50/60HZ
پورت ورودي اون كابل آبي كه بهش ميخوره هم نوشته : RGB IN
بعد بگين آيا ضرري داره xbox رو وصل كني به مانيتور :؟؟؟
و قيمت كابلي كه بايد بگيرم بگين...
بگين چجور كابلي بگيرم و چقدره و ضرر داره يا نه ؟؟؟(دوباره كلي گفتم چي ميخوام .. :d)