خب به سلامتی ظاهرا تهران هم رو ۹ مگ بستن ، البته واسه من هنوز رو ۴ مگ هست ولی یکی از دوستان تو مرکز مخابرات حافظ چک کرد رو ۹ مگ بسته شده ( با اکانت ۵۱۲ )
Printable View
خب به سلامتی ظاهرا تهران هم رو ۹ مگ بستن ، البته واسه من هنوز رو ۴ مگ هست ولی یکی از دوستان تو مرکز مخابرات حافظ چک کرد رو ۹ مگ بسته شده ( با اکانت ۵۱۲ )
سلام به همه
از دوستان با تجربه و قدیمی پارس آنلاین کمک و مشاوره میخوام.
اگر امکانش هست یه لینک دانلود سرور داخلی با یه لینک دانلود سرور خارجی تا بنده سرعت دانلود رو روی هر دو
تست کنم.
این کار به این خاطر هست که سرعت دانلود بنده در طول روز 300 کیلو الی 800 کیلو هست ولی از ساعت 1:59 شب دیگه خودشو بکشه
بیشتر از 200 کیلو نمیشه.
نظر دوستان چیه؟
راستی از کجا بفهمیم لینک سرور داخلیه یا خارجی؟ راهی هست؟
( سرویس بنده 2 مگ هست و روی 9 مگ بستن. )
نقل قول:
سلام.
لینک خارجی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک داخلی رو از سایت هایی مثل سافت گــذر و میهن دانلود پیدا کنید...
اگر راس ساعت سرعتتون میاد روی 200 احتمالا شرکت سرعت شما رو محدود کرده.ویا اینکه تعداد مشترکان در حال در مرکز شما زیاد هست...نقل قول:
این کار به این خاطر هست که سرعت دانلود بنده در طول روز 300 کیلو الی 800 کیلو هست ولی از ساعت 1:59 شب دیگه خودشو بکشه
بیشتر از 200 کیلو نمیشه.نظر دوستان چیه؟
ولی ااگر سرعت ثابت روی 200 هست و کم یا زیاد نمیشه احتمال بسیار زیاد شرکت محدود کرده!
دوستان
اینجا کسی هست که تعرفه های وایرلس پارس انلاین رو بدونه ؟؟
افزونه flagfox رو نصب کنید بهتون نشون میده هر سرور تووی کدوم کشور قرار دارهنقل قول:
کسی سرویس های نامحدود گرفته؟
زنگ زدم به پشتیبانی گفتن مرکز شما هنوز به ۹ مگ ارتقا پیدا نکرده
آقا از جایی نمیشه فهمید بعد از تهران قرار کدوم مرکز استانی رو 9 مگ ببستن؟!
با سلام دوستان با برنامه اتو شات دون مشکل دارم تازه دارم باش کار میکنم وقتی تنظیم میکنمش سیستم میاد بالا روی لوگ آف اون صفحه که حتما باید کلبک کنید تا بره تو ویندوز میخوا وقتی روی سلیپ میزنم یه راست بره تو ویندوز دانلود کنه ای دی ام
همین تهران هم اینقدر پرسیدیم تا فهمیدیم تازه حرف خودشونم قبول ندارن !! چون گفته بودن تهران از اول مهر میره رو ۹ مگ ، ولی الان که بنده در خدمت شما هستم ۱ ماه و نیم از حرفشون گذشته همچنان رو ۴ مگ هستم !!نقل قول: