باید بری مرکز مخابراتی بخش mdf بهش بگی لینکم روشن نمیشه سریع درستش میکنه مودم هم با خودت ببر که تستش کنه بهش بگو اصلا روشن نمیشه نه اینکه چشمک زن باشه هر چند وظیفه خود آسیاتکه که یه نفر بفرسته مرکز مخابراتی که درستش کنهنقل قول:
Printable View
باید بری مرکز مخابراتی بخش mdf بهش بگی لینکم روشن نمیشه سریع درستش میکنه مودم هم با خودت ببر که تستش کنه بهش بگو اصلا روشن نمیشه نه اینکه چشمک زن باشه هر چند وظیفه خود آسیاتکه که یه نفر بفرسته مرکز مخابراتی که درستش کنهنقل قول:
دوماه قبل بنده این سرویس رو خریدم 10500 بعد کسی صداش درنیومد شد 17 تومن شد و الان شده 30 تومننقل قول:
مشتریانی که توی اسیاتک هستند اغلب بخاطر دانلود میان سمت اسیاتک وگرنه به هیچ علت دیگری نمیان الان اسیاتک با اینکار دو حالت براش پیش میاد یا واقعا کسی که دلش دانلود میخواد پول بیشتری میده و با این مبلغ از هر کاربر دوبرابر قبل اسیاتک درامد کسب میکنه
ویا کاربر از خیر دانلود میگذره
حالا چه بلایی بر سر اونایی میاد که از خیر دانلود میگذرن مجبور میشن دست از دانلود بکشن و با گرفتن سرویس دیگری مثل 4 گیگ ماهی 17 تومن سرویس بگیرن حالا دیگه 4 گیگ برای استفاده در روز
نکته بعدی کسی که واقعا خوره دانلوده تا ماهی 100 هزار تومن هم میده و براش مهم نیست.
بنده که دوتا خط دارم یکی اسیاتک بود برای دانلود دیگه تمدیدش نمیکنم و از همون مخابرات استفاده میکنم چون با سرویس 1 مگ دارم 450 دانلود میکنم از مخابرات و سرویس 10 گیگ در ماه هم بگیرم هر گیگ برام 2 تومن محاسبه میشه و میتونم با 20 تومن 10 گیگ توی مخابرات استفاده کنم بیشتر از 10 گیگ هم استفاده ندارم چون سریال و فیلم هایی که میخوام از ماهی ده گیگ بیشتر نیستن
سرویس 10 گیگ شهاب هم قبلا 50 هزار تومن نبود الان شده 50 هزار توماننقل قول:
بنده 10 گیگ توی مخابرات برام 20 تومن محاسبه میشه برامم کافیه الکی 50 هزار بدم اسیاتک اصلا نمیصرفه اسیاتک با این روندی که پیش گرفته ... من تا همین امروز به بسیاری از اقوام تخلیه رانژه فرستادم و اوردم روی مخابرات چون هزینه های مخابرات بسیار پایینتر از اسیاتکه.
آسیاتک میخواد مثل شاتل بشه...
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
مخابرات هر گیگ 3300 تومانه، نه 2000
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
دوستان میشه سرعت سرویس های 4 مگ و 2 مگ و 1 مگ رو تو شبانه بگین،ممنون میشم:n11:
مرسی اقا فرشاد بابت راهنمایی شرکت به من میگفت تو مخابرات در حال رفع مشکل شما هستن یعنی دروغ میگفتن نامردا!!! ،من فردا پس فردا میرم مخابرات ببینم چی میشه،خدا کنه درست شه:n03:نقل قول:
من تا حالا هر چی سرویس با سرعت های مختلف گرفتم همشون همون سرعت اسمی رو میدن تو شبا چه سرور داخل و چه خارج بجز 10 مگ که اونم رو 500 قفله ولی تو روز حتی 128 بگیری سرعتم تا کشش خط میره واقعا مسخرستنقل قول:
یک مگ برای من سرور خارجی ۱۳۰ و سرور داخلی ۵۰۰ سرعت داشت ... الان رو نمیدونم و البته اگه الان وضعیت سرعت سرورای داخلی شما خوبه میتونید امیدوار باشید که یک مگ هم خوب باشهنقل قول:
[
دوست گلم شما برید تو قسمتسرویس های پیش پرداخت و وقتی 10 گیگ رو بخرید بدون ابونمان براتون 20 تومن محاسبه میکنه پس پیش پرداخت کنید و تمام. موفق باشیدنقل قول: