آقا هركس آركيد يا اليت داشت برا فروش (نو و دست دوم) به من پيغام خصوصي بده با قيمت خوب خريداريم:11::11::11::11::11::11::11:
آقا هركس آركيد يا اليت داشت برا فروش (نو و دست دوم) به من پيغام خصوصي بده با قيمت خوب خريداريم:11::11::11::11::11::11::11:
ببخشید سوالم انقدر مزخره :31:ولی مگه طرف pcb 0225 نداره خوب وصل کنه حالشا ببره :8:. این FW اینجا چکارس ؟ :13:نقل قول:
یه سوال مزخرفتر:31: : من اگه نخواهم لایو بازی کنم نیازی به آپدیت داشبورد ندارم ؟ به ال تی چی ؟
اگه یه موقعی تو یکه از بازیا یه آپدیت بود :
1- چه نوع آپدیتی هست ؟ الف - LT+ ب - داشبورد
2- آپدیت را چه کار کنم ؟ الف - آپدیت کنم ب - آپدیت نکنم
3- اگه آپدیت کردم چی میشه ؟ الف - بدبخت میشم ( -- از بین میره ) ب - خوش بخت میشم یه چیزی خوب میشه
4- اگه خوش بخت شم چه چیزی تغییر کرده ؟
اگه توضیح بیشتری دارید دریغ نکنید ! بــــــــــــــــــــــا تـــــــــــــشـــــکــــ ـــــر
---------- Post added at 01:19 PM ---------- Previous post was at 01:16 PM ----------
راستی تا -- بیاد من میخوام یه بازی اصل بگیرم به نظرتون چی بگیرم و قیمتا دوروبره چنده ؟
خب این برد جایگزین برد خود درایو میشه ولی باید روش یه فریمویر ریخته بشه دیگه که کار کنه.نقل قول:
فعلا پیشنهاد دادن که فریمویر اصلی 0225 رو بریزن تا بعد که فریمویر -- شده توسط c4eva بیاد.
در کل یعنی تا وقتی فریمویر نیاد -- نشده محسوب میشه.
ببخشید فریمور همون LT+ هست ؟ اگه همین هست ، منظور LT+ 2.0 است ؟نقل قول:
یعنی کلا داخل ایکس باکس را بر میدارن و اینا جاش میزارن یا فقط قسمتیشا بر میدارن ؟
رسما گند زدم من ال تی پلاس داشتم و هیچ مشکلی هم با هیچ بازی نداشتم وصل کردم به لایو گفتم کدک رو دان کنم برای اجرای فایل های تصویری آقا به لایو وصل کردم یه پیغام آپدیت ا.مد که 4 یا 5 مگ بود تموم که شد نصبش کرد بعد رفت برای دان یه آپدیت 80 یا 90 مگی دیگه وسط آپدیت بود که اومدم به اینجا سر بزنم دیدم نوشته که انگار نباید آپدیت کنم کنسلش کردم وسط دانلود ولی... آواتارم سفید شده و فقط پلی دی وی دی میزنه و وقتی میرم تو بازی یه آرم ایکس باکس میاد و هیچ کاری نمیشه کرد تو رو خدا یکی بگه چی شده من 20 تومن واسه ال تی پلاس خرج کردم یکی یه راهی جلو پام بزاره من منتظرlم در ضمن تو تاپیکه خودش مطرح کردم کسی جواب نداد
من زیاد سر در نمیارم ولی اینطوری که play dvd میزنه و آرم اکس باکس میاد انگار فیلم گذاشتی . نشون میده کپی خورت پریدهنقل قول:
---------- Post added at 02:23 PM ---------- Previous post was at 02:19 PM ----------
اره منظورشون همون LT+ هست که توسط c4eva و jungle flasher منتشر می شه و کنسول رو باز می کنن و روی درایو نصب می کنن تا بازی کپی اجرا کنه . برای 0225 هم همینطوره ولی بخاطر write protect باید یه برد جایگزین برد اصلی درایو بشه که توسط xecuter team عرضه می شه .نقل قول:
آره فکر کنم درایومو دیگه نمیشناسه حالا باید چکار کنم من که خودم cd key رو ندارم
با دوستانی که تو این کار واردن صحبت کنید مثل aha2012 ایشون وارد هستن .نقل قول:
جوابتونو پ.خ کردمنقل قول: