نقل قول:
از نمایندگی گرفتم ،
امروز باهاشون صحبت کردم و گفتم میخوام به 2 مگ ارتقا بدم گفت شنبه بیا واست ارتقا بدیم
ترافیکتم انتقال میدیم :n02:
به نظرتون برم یا نرم؟
Printable View
نقل قول:
از نمایندگی گرفتم ،
امروز باهاشون صحبت کردم و گفتم میخوام به 2 مگ ارتقا بدم گفت شنبه بیا واست ارتقا بدیم
ترافیکتم انتقال میدیم :n02:
به نظرتون برم یا نرم؟
دیشب واسه منم داغون بود اینترنت
درسته ساعت رایگان دیشب پوکیده بود پارس انلاین:n22:نقل قول:
پارس که همه بد میگن ازش ندیدم تعریفی کنننقل قول:
ولی عکیسی که برای تبلیغش میزنه خنده داره
برای کی خوب هستش ....نقل قول:
به نظر من که بین ارائه دهنده های اینترنت در کشور پارس انلاین یکی از بهترینهاست شاید چون واسه من خوب بوده من اینطور فکر میکنم :n16:
واسه منم تا همین ۲ هفته پیش خوب بود ، ولی الان ۲ هفتس کاملا ثباتش رو از دست داده و یهو میبینی دستت رو میزاره تو پوست گردو ! و قطع میشه !!نقل قول:
از نظر ثبات من مبین نت رو بیشتر قبول دارم ( البته واسه من اینطوره ) بیشتر از ۱ ساله ازش استفاده میکنم ( ۲ مگ ۶ ماهه تمدید میکنم ) همیشه واسه من خوب کار کرده و حداقل اینه که سرعت اسمی خودش رو همیشه میده ( ۲۵۰ ) دیشب هم اینقدر پارس آنلاین اعصابم رو خورد کرد رفتم لب تاپم رو روشن کردم گذاشتم با مبین نت لینکامو بگیره دمش گرم تا صبح ۵ گیگ دانلود کرد
سلام خدمت دوستان . بچه های مشهد که از پارس انلاین استفاده میکنن چی جوریه ؟ اگه واسه بازی استفاده کردین چه جوریی ؟
سلام دوست عزیز من در غرب مشهد هستم و مدت دو سال از پارس آنلاین استفاده می کنم ؛ از این دوسال حدودا 1 ماه کامل من رو اذیت کرده ؛ و بهترن سرویسی که میتونم بهت بگم بگیری 512 محدود هست که میانه رو ترین و منصفانه ترین سرویس در محدود ها هست ، و حداقل دانلود شبانه میتونی تا 2 گیگ انجام بدی ؛ پینگ با سرور داخلی 20 میلی ثانیه وبا گوگل 250 میلی ثانیه میانگین هست . روز ها سرعت پایدار و عالی هست و به نظر من پارس در سرعت آپلود برترین هست .نقل قول:
میزان پاکت لوست هم میتونی در زیر ببینی و خودت برای بازی قضاوت کنی ، البته من اهل بازی آنلاین نیستم
برای من خوب بود من با 512 محدود 3.5 گیگ گرفتم :n10:نقل قول: