سلام دوستان.
ترابرد سیم اعتباری به همراه اول، هدیه اینترنت و ... دارد؟ یا یک سیم کارت خالی می دهند؟
Printable View
سلام دوستان.
ترابرد سیم اعتباری به همراه اول، هدیه اینترنت و ... دارد؟ یا یک سیم کارت خالی می دهند؟
دوستان شما با ussd مشکل ندارید؟
من چند روزه که نمیتونم با همراه کد ussd رو اجرا کنم و همه کدها ارور میده.
مرده و جمع شدنقل قول:
گوشی های شیائومی رو هم حذف کردننقل قول:
دیدن امتیازای ملت داره تو باشگاه فیروزه ای زیاد میشه سریع هدیه های گرون و به صرفه رو برداشتن متضرر نشن!
کلا ترفندشون هست برای تشویق مردم به واریز پول بیشتر به حساب همراه اول
نه, شش ماه پیش خریدم مشکلی نداره, وصلهنقل قول:
چی وصله؟نقل قول:
گوشی های شیائومی رو میگم جدیدا از باشگاه فیروزه ای برداشتن
شاید قبلا شما برنده شدی
البته خیلی هم گوشی های به روز و جدیدی نبود
الان تنها کالای موجود در باشگاه فیروزه ای دانگل تری جی هست که مفت نمیرزه
امتياز ها هم فكر كنم تا آخر سال قابل خرج كردن داره ؟
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
فکر نکنمنقل قول:
در مورد محدودیت زمان مصرفش جایی چیزی ندیدم
شما دیدی؟
ي چيزي هم قبلا خوانده بودمنقل قول:
دقيق يادم نيست
ولي اين جزو قوانين هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
جدی میگید؟نقل قول:
آخه بحثش شد و وزیر مخابرات گفت که غیر فعال شدن ussd فعلا به تعویق افتاده و ...
اما ایرانسل و رایتل همچنان ussd فعال هست. قضیه چه طور هست؟
در سایت همراه اول هم هیچ خبری مبنی بر قطع شدن ussd وجود نداره.
سپاس
بله مثل اینکه صحت داره این خبر . منم مدتیه با این کدها مشکل دارم و نمیدونستم ایراد از کجاست .نقل قول:
قبلا هم اینجا گفتم , بر هر همراه اولی واجبه که لااقل هفته ای یکبار اینجا سر بزنه تا غافلگیر نشه !
دیشب تو برنامه نود فردوسی پور گفت از طریق *733# به زندانی کمک کنید و پول واریز کنید منم از همون طریق واریز کردم
این مگه همون روش ussd نمیشه؟
پس هنوز از کار نیفتاده
بله. ظاهراً مشکلی از شبکه بوده.نقل قول:
الان تست کردم، ussd مجدد راه افتاده و مشکلی وجود نداره.
امیدوارم دوستانی که از مسئلهای اطلاع دقیق ندارند، با اطمینان کامل به سوالات جواب ندهند!
نقل قول:متوسط حقوق 1300 یورو هستنقل قول:
متوسط پول اینترنت خونه دی اس ال و موبایل همگی با هم ماهیانه 30 یورو تا 40 یورو
اینترنت شبانه 1-11 صبح فعال کردم
سرعت افتضاح
آیا خودشون سرعت رو کم کردن؟
سرعت بیشتر از 1 مگ نمیرسه وبسمت پایین 1 مگ نوسان میکنه
:n34::47:
دوست عزیز پرو ک سی امتحان کن یا ساعات دیگر شبانه روزنقل قول:
محل محل فرق میکنه, تعداد مشتری و فاصله از دکلنقل قول:
دیشب با سرعت 35مگ دانلود میکردم
نصف اون حقوق میره واسه اجاره, بیش از 100 یورو ماهانه میره قبض برق و گاز و آب. بیمه های شخص ثلث خانه, بیمه و مالیات ماشین, 20یورو در ماه مالیات تلویزیون!! و ده ها خرجهای دیگهنقل قول:
والا اون قدیما گذشت آدم میرفت 3 سال آلمان یا ژاپن دست پر برمیگشت
خواب اونور آب نکنیم, همینجا همه چیز هست, اونهم بهترش
کجای دنیا ماشین صفر با 4000دلار میشه خرید؟ بنزین لیتری 20cent
اروپا بنزین حداقل لیتری euro1.4 آدم میترسه با ماشین جایی بره
نقل قول:
این قدر از این جمله بدم میاد که نگو یاد مسئولینی می افتم که از این حرفها می زنند مردم هم مانند دیوار و گوسفند می بینند.
ما هم مالیات میدیم هم گمرک میدیم هم عوارضهای مختلف میدیم و گرانترین کشور و شهر دنیا رو هم داریم و زندگیمون هم که به روز نیست. ادم پول جمع میکنه برای سال اینده یک ماشین بخره 100 تومان سال بعد میاد تا بخره میبینه میشه 200 تومان!!!
در ضمن این خیلی بهترش هم فرمودید خیلی مضحکه همین کم بود. بهترش1!11!
درسته, پولمون جلو چشم بی ارزش میشه...ولینقل قول:
یه پراید 20 تومانی بحر, با کیفیت میخواهی یه ساندرو 45تومان بگیر. 200 میلیون چرا؟ با همون 200 میلیون برو یه 70 متری شمال بخر کیف کن
با سلام و درود دوست من ،ما اصلا بحث نوع زندگی و سختی و راحتی رو نداشتیم آنچه در باره اش صحبت شد این بود که چه درصدی از حقوق یک فرد به اینترنت اختصاص پیدا میکنه که دوستمون میزان دستمزد رو اعلام کرد که البته فاکتور های دیگری هم از قبیل میزان پهنای باند اختصاصی و غیر حجمی بودن هم دخیل هست آنچه گفته شد به این دلیل بود که کاربر ایرانی به اشتباه فکر نکند اینترنت ارزانتری نسبت به بقیه دنیا دریافت میکنه یا همین مثال شما در مورد بنزین و سایر چیزها باید ببینیم در قبال این همه پرداخت ها چه خدماتی دریافت میکنیم یا میکنندنقل قول:
که بجث ما رو به حاشیه میبره و جای این گفتگو اینجا نیست
موفق و سربلند باشید ان شاء الله
اخه به قول حرف شما بهترش!!!! حتما بهتر از جهان ما هم که نمیدونیم نمیفهمیم آره برم ساندرو بخرم که بهترین جهانه بعد این همه مشکلات تولید و ...داره که یهویی میبینی دو برابرش هزینه کردی. دوست محترم زندگی با کیفیت و بهتر نیازمند زیر ساخت قوی و با کیفیت و فرهنگی یک کشور داره و همینجوری هر کشوری برای خودش جهان اول و سوم نشده.نقل قول:
برم فقط بخرم شما هم که گفتی اینجا همه چی بهترینه گیرم خریدم چیش بهترینه؟ همون شمال رو عرض می کنم؟ آلودگی آرامش فرهنگ و رفتار .....؟؟؟؟ شما باید زیر ساختی ببینی نه لایه ای متوجه میشید که؟
گوشی من شیاوومی نوت 3 هستشنقل قول:
میگن این گوشی مشکل محدودیت سرعت رو یاند 4G داره
نمیدونم درسته یا غلط
اما روی سیم کارت ایرانسل سرعتم میشه 3 مگ روی خط همراه آخر سرعتم 1 مگ
نقل قول:درود بر دوستان و عزیزاننقل قول:
لازم دونستم ریز پهنای باند رو بهتون بگم با مبلغی که بالا اعلام کردم.
منظور من در اینجا اینترنت خونه با پهنای باند 50.000 مگابیت یا همون 50 مگ هست که میشه حدودا 6مگابایت در ثانیه دانلود بدون محدودیت (هرچند ترابایت که میخواید میتونید دانلود یا آپلود کنید). آپلود هم 10.000 مگابیت در ثانیه میشه حدودا 1.2مگابایت در ثانیه.
موبایل هم 3 گیگ در ماه بعد از اتمام سه گیگ سرعت میشه 8کیلوبایت در ثانیه به صورت نامحدود + مکالمه کاملا نامحدود کشوری + پیام کوتاه نامحدود کشوری
-----------------
در مورد حقوق باید خدمت عزیزان عرض کنم کف حقوق و حداقل حقوقی که انسان میتونه با کار دایم یعنی روزی 8 ساعت و 5 روز در هفته در بیاره با کسر مالیات اگر یک نفر باشه و خونواده نداشته باشه 1050 یورو هست یعنی زیر این مقدار وجود نداره چون میشه غیر قانونی.
حالا اگر شما یه حرفه ای رو یاد گرفتید و کارتون یکم تخصصی تر هست حقوقتون میشه 1500 یورو اگر یک نفر باشید.
اگر دانشگاه رفته باشید و مثلا لیسانس اینجا رو داشته باشید حقوقتون میشه 1800 تا 1900 یورو که هر چی سابقه بره بالا حقوق بیشتر میشه.
اگر شغلتون خدماتی باشه مثل پلیس یا ارتش یا برخی سازمان های دیگه اون موقع معاف از مالیات میشید و حقوقتون میتونه 2500 تا 3000 یورو هم باشه.
بنده هم الان یه آپارتمان دو خوابه 65 متری دارم اطراف برلین که اجارش با پول آبش با پول شارژ شوفاژ بجز هزینه برق میشه ماهیانه 420 یورو.
-------------
در مورد ماشین با 5000 تا 6000 هزار یورو میشه ماشین 70.000 کیلومتر کار کرده ی دنده اتومات که همه جاش ایربک هست و همه چیش کامپیتوری هست خرید.
البته که شما با 500 یورو هم میتونید ماشین 25 سال کارده بالای 200.000 کیلومتر رو بخرید :)
کف پول ماشین صفر از طریق خرید نقدی هم 10.000 یورو هست برخی از مدل های فابیا اسکودا fabia skoda و ... رو میشه خرید.
موفق و پاینده باشید.
14000 تومن شارژ اگر بصورت پیوسته و بدون بسته با سرعت دانلود یک مگابایت استفاده بشه، زمانش چقدر میتونه باشه؟
من یکدفعه چهارده تومن شارژم صفر شده
حدود 2 دقیقهنقل قول:
من تو 3 دقیقه 25 هزار تومن پرید
چه خطرناک، خاک بر سر گرون فروششون، معلوم نیست چند هزار نفر رو به این ترتیب بدبخت کردننقل قول:
البته مادر من یک سیم دائمی قدیمی داره که همیشه بدون بسته از اینترنت استفاده میکرد و خیلی هم استفادش زیاد بود نهایت هم پنجاه تومن میومد براش
فکر میکنم یک باگ بود چون دیگه هرگز نتونست از اون روش استفاده کنه و هروقت بسته رو غیرفعال میکنیم به هیچ عنوان به نت وصل نمیشه
امروز برنامه همراه من رو نگاه کردم دیدم 10 گیگ از اینترنتم پریده ولی در پیامک میگه 10 گیگ دارم، با پشتیبانی صحبت کردم میگه مشکل از برنامه است در حال اپدیته
برای شما هم اینجوریه؟
منم حدود 20 تومنم دولپي پريدنقل قول:
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
سلام دوستان ، دو تا دکل همراه اول تو منطقه مون هست که هر دوتا 3 جی هستن و من بین دو تا دکل هستم ، یکی از دکل ها فاصله اش بیستره و یکی کمتر ..( یکی حدودا یک و نیم کیلومتر یکی حدود 1 کیلومتر ) اونی که فاصله اش بیشتره ، سرعتش بهتره ولی اونی که نزدیکتره سرعتش کمتره ( زیر 80 کیلوبایت !!!!) ....(منطقه مون روستایی هست و به دو تا دکل دید مستقیم دارم ) ...... راهی هست که مودم رو به دکلی که سرعتش بیشتره سوئیچ کنم ؟ مودمم هواوی e5573 هست.
جناب مدیر که پشت مخبر قایم شدی خوب بهت میرسه ظاهرا نه ؟ که پست منو پاک کردی به عنوان SPAM ؟ کی این مدیرا رو انتخاب میکنه من نمیدونم والا
کسی نبود جواب بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
دوستان خبری ندارید که ایا این دانلود رایگان باز هم تمدید میشه یا نه ؟!
بدجور عادت کردیم بهش :n02:
آره, کسی از احتمال ادامه طرح رایگان خبری داره؟نقل قول:
بالاخره نوروزه, باید طرح رو بهتر کنن, مثلا 11 شب تا 10 صبح:n06:
نقل قول:
منم توی 5 دقیقه 75 هزار تومن البته وقتی وارد همراه من میشدم هنوز 220 مگ حجم داشتم اما یهو بعد چند ساعت 75 هزار تومن اومد روی قبضم و اسمس اومد تاخیر در محاسبه و این حرفا.اما ایرانسل یه طرحی داره فعال میکنی به محض اینکه بسته تمام بشه خودش اینترنتت رو قطع میکنه مگر دوباره تایید کنی بسته بعد جایگرین بشه یا بسته جدید بخری .نقل قول:
به نطر من این امکان قطع خودکار برای سیم کارت ها وجود داره هنگام تمام شدن بسته اما عمدا قطع نمیکنن که هزینه های زیادی از مشترک گرفته بشه و از این راه تا الان میلیاردها تومن زدن به جیب کسی هم پاسخگو نیست .
جناب مدير شديدا وابسته به مافياي همراه اوله و جنبه مدير بودن هم ندارن باعرض پوزش. پست من هم هفته پيش به بهانه هاي واهي پاک کرديد.نقل قول:
اگر با اين طرز رفتار اشتباه پيش بره، اين فروم ديگه آزاد نيست و جهت گيري ميشه، و فايده اي براي مشارکت دوستان نداره. لطفا کاري کنيد.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
میخوای کلا از ۲۴ ساعت روز مثلاً ۱۸ ساعت رو مجانی کنند ۶ ساعت پول بگیرند بالاخره سال جدیده این حرفانقل قول:
شما هم یه انتظاراتی دارید دیگه خنده داره![emoji3]
اگه قرار بر. دانلود باشه واسه فایلهایی که نیاز هست یه چند ساعتی در روز باشه کافیه دیگه مگه اینکه شما بخوای مصرف روزانه رو هم مجانی انجام بدی
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
چقدر دلربا هستی شمانقل قول:
بخصوص با اون عکسش :n10: هر چی بگه میگم بلهنقل قول:
دوستان یه سوال
اگه حجم بسته اینترنتت تموم بشه بازم میشه شب ها از اینرتنت رایگان نامحدود استفاده کرد یا نه؟
بدون بسته امکان استفاده از ساعت رایگان نیستنقل قول: