منم همین برنامه رو گرفتم ولی مودم ریبوت نشدنقل قول:
Printable View
منم همین برنامه رو گرفتم ولی مودم ریبوت نشدنقل قول:
برای امنیتش میتونی برنامه رو توی فایروال قرار بدی.نقل قول:
باسلام خدمت دوستان
این طرح کمپین جدید مخابرات چطوره ؟؟؟؟
کسی مشخصات مودمش رو میدونه؟؟؟؟؟
کیفیت سرویس ها الان چه طوره؟؟؟؟؟
دوستان بالاخره اموزش برنامه Macro Express برای ریستارت مودم رو اماده کردم.
تو این اموزش از نسخه Macro Express.Pro 4.3.0.1 استفاده شده.
لینک دانلود برنامه :
تیره بین 9 و 8 روی بگیرین. رمز فایل فشرده هم : soft9-8.ir (اینجا هم تیره بین 9 و 8 رو بردارین).لینک دانلود اموزش:برای دانلود لینک اموزش وقتی رفتین توش گزینه Free Download رو زدین یه تب جدید باز میشه که الکیه اونو ببنیدین. بعدش 10 ثانیه صبر کنین و Create Download Link رو بزنین و تو صفحه بعدی تیک Download With Davvas Manager ? رو بردارین و رو Now Download کلیک کنید تا دان شه.
امروز کلا رفتیم تو فاز اموزش :n02:.
فایل اموزش با برنامه هایی نظیر PotPlayer و KMplayer اجرا میشه. اگه ادوب فلش پلایر نصب دارین با اینترنت اکسپلورر هم اجرا میشه.
اموزش رو ببینید بعدش سوالی بود در خدمتیم.:n16:
این کارا واسه چیه؟ من که خیلی وقته دارم بدون ریبوت مودم از شبانه رایگان بدون مشکل استفاده میکنم.
خوب منم همینو گفتم قبلا.نقل قول:
ولی باز دوستان گفتن اموزش بزار ما هم گذاشتیم دیگه.
آقایون داون استریم واقعا کم کردن نه؟ بدبخت شدیم رفت. واسه من شده 1218 kbps
تازه یک ماه از قرارداد شش ماهه ما رفته. خدا لعنتشون کنه با این بی ثباتی هاشون.
برا من هنوز رو 3294 بسته شده ولی سرعتم 30 :n02:نقل قول:
256 نا محدود 1 ماهه.
نه.رو این عدد ثابته؟یا تغییر میکنه؟نقل قول:
آره مال منم داغون شده تایم اوت وحشت ناک بالا رفته سرعت دانلود هم تا 150 یا 110 نوسان داره(1مگ محدود 1ماهه)نقل قول:
برای من هر 30 ثانیه قطع میشه :(
بر پدر و مادرشون لعنت
ی عده بیشرف مفت خور نشستن تو اون مخابرات
دیروز+ امروز دقیقا همین الان که دارم می تایپم اینترنت منم هر 5 دقیقه 10 دقیقه داره قطع میشه چراغ DSL اول خاموش میشه بعد چشمک زن میشه و دوباره ثابت میشه و اینترنت وصل میشه!نقل قول:
از بچه های آمل کس دیگه ای هم این مشکلو داره؟؟ من زنگ زدم پشتیبانی ولییی اصلا هیچی نمیدونن
در ضمن اسمشونبرتیوب هم امروز برا من چیلتر نیس. باز معلوم نیس دارن چه غلطی میکنن؟!
دیشب واسه دانلود گذاشتم ببینید چقد نتو قطع و وصل کردن.این در حالیه که توی ساعات غیر رایگان اصلا قطع و وصل نمیشه.اگه خطم مشکل داشته باشه باید 24 ساعته نتم قطع و وصل بشه.اینا توی دانلود رایگان دیگه روی شاتلو هم سفید کردن.نگاه کنید دقیقا هر 39 مگ یکبار قطع و وصل میشه.خوب این معلومه کار خودشونه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم مشکل شما رو اوایل سرویسی که گرفتم یک سال و نیم قبل داشتم و مشکلم از خطم بود دیشب دانلود رایگان گذاشتم اصلا یک ثانیه قطع نشد .وتا ساعت 6 دانلود میکرد بدون نوسان سرعتنقل قول:
آقا خیلی جالبه مثل اینکه معجزات مخابرات برا من فقط به هر 5 دقیقه قطع شدن،چیلتر نبودن سایتها ختم نمیشه!
الان متوجه شدم همین که میام کوچکترین ارسال و دریافتی از اینترنت داشته باشم حتی وقتی یه صفحه سایت باز کنم پینگم از 170 به 2000 و حتی تایم اوت میرسه!!
دقیقا مثل دو ماه پیش که نت رسما تعطیل بود یا قبل انتخابات.
خواهشا اگه کسی میدونه دلیلش چیه و مشکل از کجاست راهنمایی کنه.
اینم اضافه کنم که هیچ وقت تو این چند سالی که adsl دارم و شرکتای مختلفی که سرویس گرفتم باز کردن یه صفحه سات تاثیری رو پینگ نداشته،حتی همین دیشب وقتی که داشتم دانلود میکردم پینگم ثابت رو 180 بود پس خواهشا نگین به استفاده از اینترنت مربوطه!
مشکل از خود مخابرات
اکانتم رو تازه شارژ کردم، پینگم خیلی ناجور شده امروز (سرویس یک ماهه 512 نامحدود)
مال منم دیشب یکبارم قطع نشد. 8 ساعت پشت سر هم وصل بود و 3GB 854MB 510KB هم دان کردم.نقل قول:
خوشبختانه سرعت درست شد
دانلود با v--p--n از یوتیوب
سلام دوستان
من نتم 2 مگ محدوده و حدود 2 ماهی میشه که پینگم تایم اوت میده، نتیجه تست نرم افزار pingtester رو اینجا میزارم، خواهش میکنم اگه راه حلی به ذهنتون میرسه بگین. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای خدا باز هم ریدن تو این اینترنت..........
لعنت بر
سرعت یک مگ 6 ماهه دارم.شبانه که اصلا ندارم .روزانه تا 10سرعت 220 و عصرها یعنی تقریبا از الان به بعد سرعت 800 بیت تا 20 کیلوبایت .برای یه فایل یه مگ تو سایت پیکوفایل بالای 10 مگ هدر دادم هر دفعه تا 90 میره بعدش ارور میده.
من حرفی اینجا نمیزنم چون دوستانی که خون دل خوردن متوجه میشن چی میگم.............
دوستانی که مشکل دارن یا مشکل از سمت خودشونه یا از مخابرات منطقشون چون مشکلشون سراسری نیست پس پیگیر باشن تا مشکلشون رو بر طرف کنن
نقل قول:
تایید میشه
چون من از وقتی که طرح یک ساله گرفتم ، شبی بالای 4 گیگ دانلود دارم
اما maskot خان ، این قضیه نفروختن پهنای باند به مخابرات به دلیل داشتن بدهیش منو به شدت نگران کرده که مخابرات یواش یواش دانلود شبانه اش رو برداره
نمیدونم برا شما که بابل میشنی الان وضعیت چطوری(احتمالا وضعیت مخابرات بابل خیلی بهتر از آمله چون ماموری که اومده بود خونمون گفته بود اینترنت یه مسیری رو طی میکنه، بعد به بابل و درنهایت مرکز اصلشون وصل میشه)ولی من الان 4 نفر تو آمل میشناسم که مشکل منو دارن(که 2 تاشون تو منطقه مخابراتیم هستن)،حالا برا اینکه مطمئن شم که آیا این مشکل قطعی برای همه آملی هاست یا نه پست گذاشتم و از بچه های آملی خواستم که یه جواب ساده بدن که همانگونه مشاهده فرمودید با استقبال بینظیر بچه ها رو به رو شدم!!!:n02:نقل قول:
نقل قول:
واسه شما تو روزم قطع میشد یا نه.اخه اگه خطم مشکل داره چرا تو روز حتی یکبارم قطع وصل نمیشه و دقیفا از تایم رایگان شروع به قطع و وصل میکنه.
تازه طرحمم یک سالست.
اینم مشخصات خطمه
نه خیالت راحت اتفاقی برا کسانی که از قبل اینترنت دارن نمیفته همانطور که می دونید مخابرات ثبت نام مشترک جدید رو متوقف کردهنقل قول:
گفتم که منطقه به منطقه فرق داره ولی در کل استان شاهد چنین اتفاقی نیستیم که پیگیر بشین تا مشکل رو برطرف کنن اگه نویز نداشته باشین برین کنه بازی در بیارین تا بیان مشکلو حل کنننقل قول:
راستش طبق اخباری که به گوشم رسیده مخابرات شیخ فضل الله آمل چند وقتیه که مشکل دارن.به پشتیبان هم زنگیدم که طبق معمول شمارمو یاداشت کردن گفتن زنگ میزنیم مثل هزار دفعه قبلی که اصلا نزنگیدن و مشکلمم حل نکردن حتی وقتی به بازرسی شکایت کردم و مامور اومد گفت باید رضایتنامه پر کنم ولی طرف رفت که رفت حتی دنبال رضایت نامه هم هنوز نیومده!!! مشکلمم هنوز پابرجاست! حالا شما به من بگو چه کار دیگه ای میتونم انجام بدم؟نقل قول:
خودم فکر میکنم هر چی که هست از مخابرات منطقمه،حالا به نظرت حضوری برم اونجا صحبت کنم کاری پیش میره؟چی بهشون بگم؟مثلا بگم پورتی که خطمو روش بستن چک کنن یا چیز دیگه؟
آخه مطمئنم اگه بهشون بگم خطم مشکل داره بررسی کنین هیچ کاری انجام نمیدن چون اصلا چیزی حالیشون نیست مگه اینکه خودم چند تا راه حل جلوشون بزارم تا چک کنن.
خط خوبی دارینقل قول:
فقط یکم آپلود و SNR اون کمه!
در کل خوبه
لینک داری؟
من تا همین چند دقیقه پیش داشتم تو یو-تیوب فیلم میدیدم.
باورم نمیشه.بدون هیچ قطعی خیلی راحت و بدون تیک.
نمردیمو انلاین فیلم دیدن رو تو یو-تیوب تجربه کردیم.:n02:
البته بدون لک رو میگم. با لک رو که همه تجربه کردن.
یعنی چی لینک دارم منظورتو نقهمیدم؟نقل قول:
دیشب فقط سه بار قطع و وصل شد.یه 900 مگ و دو 100 مگ.
کسی از بابلسر هست که خطش قطع و وصل بشه؟ نامردا یه کاری هم کردن که نمیشه گفت حتما مشکل از مخابراته. تا بگی چراغ dsl میگن خط داخلیت خرابه!
پینگ از بالای 350 دوباره برگشته به حدود 120.
مشکل داون استریم من هم از مودمم بود.
برای من یه مشکلی پیش اومده وقتی میرم تو سایت مخابرات و میخوام وارد اکانتم بشم "میگه نام کاربری یا رمز عبور نادرست است" در حالی که من مطمئنم نام کاربری و رمز عبور رو درست وارد می کنم
به نظرتون مشکل از چیه ؟ چه کار کنم ؟
منم مشکل شمارو دارمنقل قول:
ولی واسه من خیلی گیج کننده است
من چند روز پیش یه 4 -5 روز پیش واسه کمپین ثبت نام کردم امروز تماس گرفتن که بیا مودمتو بگیر منم تصمیم گرفتم که فردا سر راهم برم مودمو بگیرم که...
رفتم تو نت طبق معمول شیر 256 نامحدودمو باز کردم که دانلود شه میبینم سرعت 190 هست که انگاری اینا طرح منو فعال کردن و دیگه هم نگفتن که طرحت فعال شده
و خواستم برم تو سایت که دیدم مشکل شمارو دارم و وارد نمیشه
الان نمیدونم اینا رمز عبورمو با عوض کرن سرویس عوض کردن یا مشکل همه بچه هاست که نمیتونن وارد سایت بشن
مشکل برا همه هست سایت مشکل پیدا کردهنقل قول:
من که میتونم وارد شم.نقل قول:
واسه دوست من قبلا همین اتفاق افتاده بود.
زنگ زد پشتیبانی حل شد.
برا منم درست شده الان می تونم وارد بشمنقل قول:
سلام دوست عزیز . میتونم بپرسم مدل مودم اهدایی به شما دقیقا چی هست ؟ اسم دقیق مودم رو میخام بدونم . در ضمن شما کدوم طرح تعرفه کمپین رو ثبت نام کردید که سرعتتون 190 هست ؟ مگه نامحدودها رو با 7 نفر دیگه به اشتراک نمیذارن ؟ من اگه نامحدود 128 یا 256 بگیرم سرعتم چند خواهد بود ؟نقل قول:
128 نامحدود : 8نقل قول:
256 : 32
اونایی که سرعتشون 190 هستش 1 مگ محدود دارن که تا 240 هم میره.