دوستان من همچنان پینگ که میگیرم تایم اوت میده هر 10 ثانیه .شما هم همینطورین؟:n13:
Printable View
دوستان من همچنان پینگ که میگیرم تایم اوت میده هر 10 ثانیه .شما هم همینطورین؟:n13:
یه صفحه باز کنی پینگ میره رو 3000 اینم بد نیست به نظرت!؟ کیفیتش رو درست کنن من به محدود بودنش راضی خواهم شد! اما بعیده!:n23:نقل قول:
اينترنت من يك ساعت و نيمه قطع شده ، الان با ايرانسل اومدم.:n24:
پ ن : لعنت بهش! بعد از 3 ساعت وصل شد.
علت بالارفتن تایم شما هنگام پیج باز کردن و دانلود آپ و دان استریم و نویز روی خط شماست من اینجا خیلی کم تایم اوت دارم دانلودم روی دو مگ و آپلود روی 512 تنظیم شده قبلا مشکلی مثل شما داشتم زنگ زدم اوکی شد
دوست عزیز اگر دان/آپ استریم خط شما از سرعت نرم افزاری شما بیشتر باشه، در صورت استفاده ی کامل از استریم، پینگ شما سر به فلک میکشه، خیلی به نویز مربوط نیست(نویز باعث چیزای خیلی جدی تری میشه)، من الان آپلودم بیشتر از آپ استریمه، هر وقت آپلود کنم، پینگ میرسه به 3000نقل قول:
سلام دوستان:n04:
من کاربر شاتل هستم . دیروز سرعتم افت کرده زنگ زدم پشتیبانی میگه چون
زیاد دانلود کردی ( توی ساعت رایگان ) سرعتت کم شده . یعنی ساعت رایگان رو محدود کردن
بقیه isp ها هم اینجورین ؟ کسی پارس آنلاین داره ؟ اونم اینجوریاس ؟
داداش من حدود 2/5 سال پیش به همین دلیل شاتل رو ول کردم... :n09: دوشواری نداری.نقل قول:
آسیاتک محدود نمیکنه ولی کلا سرعتش محدوده :n19: شبانه اش فاجعه اس
مخابرات هم که مثل اینکه نامحدود رو زده زیرش :n27:
تنها امیدت به دانلود شبانه ی مخابرات باید باشه... :n15:
تشکر دوست عزیزنقل قول:
از پارس آنلاین خبر داری ؟
کسی از دوستان پارس آنلاین داره ؟ اوضاعش چجوره ؟
پشتیبانی به منم گفت 2 تا 6 ولی تست که کردم تا 7 رایگانهنقل قول:
خدا ازشون نگذره که نامحدود رو برداشتن اصلا با این محدود نمیشه کار کرد من که میزنم تخلیه
دوستانی هم که نامحدود داشتن توصیه میکنم تخلیه کنن با یه isp دیگه کار کنن
بخوانید و گریه کنید:n28:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من الان مدت 10 ماهی هست که از وایمکس ایرانسل اومدم پارس آنلاین واقعا ازش راضی هستم ساعت دانلود رایگانش از 2 تا 7 بامداده در بقیه ساعات شبانه روز هم سرعت دانلودش همونیه ک باید باشه (کم فروشی نمی کنه) صبح ها سرعت دانلودش حدود 8-9 مگابیت بر ثانیه میشه که میشه حدود 1000 KB /SEC سرعت دانلود رایگانشم شبا چیزی در حدود 30 کیلو بایت هستش پشتیبانی پارس آنلاین و خدماتش فوقالعاده است...نقل قول:
چه سرویسی از پارس آنلاین میگیرید ؟نقل قول:
در صورت دانلود شبانه زیاد محدود نمیکنن ؟
دوستانی که میان میگن من از فلان شرکت اینترنت دارم سرعت تو روز عالیه خوب وقتی سرویس نامحدود نباشه سرعت زیاد یی فایدست و فقط به نفع خود شرکته که حجم شما زودتر تمام بشه باید سرعت دانلود رایگان شبانه خوب باشه در غیر این سرعت برای مصرف حجم بدرد خودشون میخوره
فعلا مثل اینکه نامحدود رو عملا همه شرکتها حذف کردن پس بهتره دوستان در مورد دانلود رایگان شبانه بحث و راهنمایی کنند هر چند حسم بهم میگه این دانلود شبانه هم زمانی بر میدارن
ساعت استفاده از اینترنت رایگان 2 الی 6 صبح می باشد
باید مودم رو حتما روشن خاموش کنید ساعت 2
آپ استریم و دان استریم رو بر اساس کیفیت و نویز بر روی خط تنظیم میکنن من اینجا خطم هیچ نویزی نداره قبلا که خطم نویز داشت زنگ زدم آپ و دان رو پایین اوردن وقتی دانلود میکردم پینگ تا 3000 هزار و خورده ای بالا میرفت خطم رو درست کردم لاین ریت رو هم بالا بردن الان هیچ مشکلی ندارم
اپ و دان snr هم روزا بالای 30 میره و شبا پایین 20 و بعضی موقعا پایینتر از 10 میره! و اگه پیج باز کنم پینگ میره رو 2000-3000 و اخرشم تایم اوت میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آپ استریم و دان استریمتون روی چند بسته شده؟
سرویسم 256 هست اپ استریم=342 و دان استریم= 341 تو عکس هم نشون داده اون اخریه
وقتی همزمان چند تا باهم باز میکنید تایم اوت پیش میاد یا تکی هم اینجوریه؟
پایین رفتن یکدفعه snrبه علت نویز بر روی خط شماست حتماسیمتون کنار کابل فشار قوی رد شده یا از کنترل رد شده و یا هر چیز دیگر
نه کلا اگه یه پیج باز کنم بازی انلاین هم که نمیشه بازی کرد همش لگ میخوره و هنگ! کلا پینگ خیلی بالا اومده تو حالت عادی قبلا تو بازی 140-150 بود الان 270-3000!نقل قول:
کدوم شرکت هستید.؟نقل قول:
شرکت ضحی کیش در ضمن من هم مشکل اون دوستی که گفت جدیدا با یک ای پی وصل میشد رو دارم فقط به ای پی یا همون گیت وی مخابرات وصل میشم جدیدا! اگه مودمو خاموش روشن(ریست) کنم کلا وصل نمیشه باید یه 5 مین منتظر بمونم از اول اردیبهشت پشتیبانی گفتن که یه تغییراتی انجام دادن رو اینترنت!! منم از اون موقع تا الان نتم مشکلات عجیب غریبی داره از 2020 هم خسته شدم:|
سلام دوستان
امروز رفتم سرویس جدید درخواست بدم مسوولش میگفت ضحی کیش خیلی قطعی داره پورتتو خالی کن بیا کیش اوسیس...واسه من خیلی قطعی داره شبا که رایگانه اصلا درست و حسابی دانلود نمیکنه دیشب 60 مگ داشتم ساعت 2 دانلود شروع شده 60مگو خورده دیگه دانلود نکرده:n28:
فقط همین مخابرات کوفتی رو داریم شرکت کارون نت و اسیا تک هم توی امیدیه هست.....حالا چه کنیم؟؟؟
سرویسمم جایگزین نشده هنوز تازه رفتم گفت سیستم ضحی قطعه:n23:
سلام
2 مگ مخابرات سرعت دانلود باید چند باشه ؟
مخابرات بالاتر از 2 مگ نداره ؟
10 مگ هم داره ولی فعلا فقط تهران رو راه انداختننقل قول:
ساعت ۱ سرویسمو اینترنتی تمدید کردم هنوز فعال نشده!!! قبلا خاموش روشن میکردم مودمو فعال میشد
----_-----------
زنگ زدم فعالش کردن
Sent from my P6-U06 using Tapatalk
سلام...دوستان Adsl مخابرات اهواز شبا دانلود رایگان داره؟
اگه آره از چه ساعتی و رو چه تعرفه هاییش؟
تا حالا هي مي ديدم دوستان مي گفتن مثلا يوتيو ب براشون بدون ----- باز ميشه مي رفتم امتحان مي كردم ديدم نه نميشه!
امشب هيچ سايتي براي من بسته نيست از تيوب تا bcc و بقيه...
فقط فيض بوك باز نميشه.
واقعا كه آدم نمي دونه چي بگه!
واقعا مسخره ست 2 مگ گرفتم حجمی ساعت رایگان سرعت خودشو بکشه 180 میشه ساعت عادی روز هم همینطور :n04:
ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺖ ﭘﺮﺳﺮﻋﺖ . . . . . . . . ﺷﻮﺧﯿﻪ ﮐﺜﯿﻔﯽ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﻣﺨﺎﺑﺮﺍﺕ ﺑﺎ ﻣﺎ ﮐﺮﺩ:n02:
از ديشب اينترنت رو قطع نكردم هنوز همونجوريه!نقل قول:
هيچ سايتي يارو نيست:n10:
مطمىني جيز پي ان نداري؟ پس چران براي ما هنوز چيزه؟
Sent from my iPad using Tapatalk
منم چک کردم سایتا ففففیلتر رو باز میکنه
نه هيچ چيز شكني ندارم.نقل قول:
ديروز يه سرچ زدم به سايته كه نگاه مي كردم تعجب كردم گفتم چرا اين رو نبستن يه چند تا ديگه هم رفتم ديدم بله!
من راضي بودم به جاي اين ، ibsng قاطي مي كرد يه دلي از عذا در مي آورديم ، سايت يو تيوپ رو با سرعت 30 مي خوام چيكار
پ ن : 16:30 درست شد مثل سابق :دي
برای منم چند هفه ای هست که سایتا بازن ولی راست میگی ای کاش ibs از کار میفتاد جدیدا هم نت 5-6ساعت قطع میشه ولی دیگه مثل اون وقتا نیست که بعد از قطعی ibs از کار بیفتهنقل قول:
اصلاح شد:کی گفته نت مخابرات پر سرعته؟
شما هم متوجه تغییرات تو سرویس های سیترا شدید؟یه سر بهش بزنید سرویسا قیمتاشون رفته بالا ولی در عوض ترافیک هم بیشتر شده
مثلا:2مگ با 3گیگ 18900 تومن قبلا 2مگ با 2گیگ 18375 تومن بود کلمه ی سرویس هم به استاندارد تغییر پیدا کرده
درود
دوستان خبر ندارین آیا مخابرات استان هایه دیگه هم سرویس تامحدود رو برداشتن ؟
من که اگه اینجوری باشه که درخواست خالی کردن پورت رو میدم
نظر شما چیه دوستان
كساني كه از مخابرات خوزستان به علت عدم ارايه سرويس نامحدود شكايت دارند به سايت هاي زير مراجعه كنند
---------------------------
www.195.ir
و
complaint.cra.ir/Pages/View/Default.aspx
یعنی به محض اینکه ساعت 2میشه سرعت از 250 میاد رو 20-30کیلوبایت مشخصه که شبانه رو محدود کردن:n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n 21:
نه مخابرات استان های دیگه همشون نامحدود دارن فقط مخابرات خوزستان نامحدودا رو برداشتننقل قول:
خودشون هم میگن تنظیم مقررات نامحدودا رو ممنوع کرده؟ولی نمیدونم اگه ممنوع شده فقط برا خوزستان؟