دوستان سلام
کسی جایی سراغ نداره واسه فروش ِ Taylor Swift Women's Wonderstruck Eau De Parfum ؟!
ممنون میشم کمک کنید چون خیلی برام مهمه
Printable View
دوستان سلام
کسی جایی سراغ نداره واسه فروش ِ Taylor Swift Women's Wonderstruck Eau De Parfum ؟!
ممنون میشم کمک کنید چون خیلی برام مهمه
جوابتون در پیام خصوصی ارسال شد.نقل قول:
سلام..../.
اسپری برای نوجوونا که بوی تندی نداشته باشه که سر درد بیاره بلکه ملایم وخوش بو باشه و همه جا حتی تو آموزشگاهتون , مهمونی ,عزا و.......هم بشه استفاده کرد چی سراغ دارید....../؟
راحت گیر بیاد......//
قیمتش هم از 15000بیشتر نباشه.../.
اسپری عطرهایی مثل لاگوست قرمز و الور اسپورت مناسبه از سری لاونقل قول:
اگر پیدا نشد اسپری های سری اسمارت مثل ایفوریا و الور اسپورت خوبن
ولی eccoهرگز :دی واقعا بی کیفیت هستن
سلام میشه در مورد سری tom fordیه توضیحاتی بدین و یه مقدار در موردش صحبت کنین؟
سلامنقل قول:
در مورد برند تام فورد:
Tom Ford طراح مد آمریکایی در سال 1961 در تگزاس متولد شد. وی در نوجوانی در رشته تاریخ تحصیل می کرد اما یکسال بعد بر بازی در آگهی های تلویزیونی تمرکز کرد (تام، یک فیلم نیز در سال 2009 بنام A Single Man ساخت) و سپس در رشته طراحی داخلی در نیویورک مشغول به تحصیل شد. وی سپس به پاریس رفت و در دفتر مطبوعاتی Chloe مشغول بکار شد و سپس در سال 1988 در بازگشت به آمریکا به کمپانی perry Ellis جایی که Robert McDonald مدیر و Marc Jacobs طراحش بود، رفت. اما بعد از دو سال بدلیل علاقه نداشتن به طراحی آمریکایی از آنجا خارج و مجدد به اروپا رفت و در کمپانی Gucciمشغول به طراحی شد و به شهرت جهانی دست یافت و در سال 1994 به پست مدیر تولید ارتقا یافت. وقتی گوچی سهام ایوسن لورن را خریداری کرد، تام فورد را مدیر تولید ایوسن لورن نیز قرار داد.
Tom Ford نهایتا در سال 2004 برند خودش را تاسیس و در سال 2006 اولین عطر خود را تولید و معرفی کرد. وی همچنین برنده جوایز متعددی از شورای طراحان آمریکا شد.
===========================================
یکی از معروفترین برندهای رده بالای عطر در دنیا هست
قیمت عطرهاش بین 450 تا 2 میلیون تومان بسته به حجم و مدل عطرش متفاوته
تستری معمولا نداره
اشانتیونی براشون ندیدم
بعضی از معروفترین عطرهای این برند:
توسکان لدر
توباکو وانیل
بلک ارکید
نرولی
گری وتیور
هستند.
کلا عطرهایش که با این سبک شیشه هستند در رده قیمتی 450 (و کمی بالاتر) هستند.
و عطرهایی با این سبک شیشه
از 700 تا 2 میلیون تومان
عطرهای این برند دارای رایحه هایی خاص با ماندگاری و پخش بالا هستند به طوری که کمتر برندی توانایی مقابله با رایحه های خاص عطرهای تام فورد را داره و شاید تنها برندهایی مثل کرید یا مارلی در بعضی مدل ها حرفی برای گفتن داشته باشند..
سلام
دوستان کسی اطلاعای از قیمت Givenchy PI داره ؟! در کل توصیه میشه ؟
+ سایت معتبر برای عطر ادکلن کسی سراغ داره ؟! که قیمت هاش هم نزدیک بازاد باشه ؟!
چوبهاي گرم و شيرين.رايحه اي شرقي و گرم دارد و مناسب دوستداران عطرهاي شيرين و كلاسيك طراحي شده است.مناسب قرارهاي عاشقانه.طراحی شيشه عطر توسط Serge Mansau انجام شده است.نقل قول:
- گروه بویایی: وانیل ، شکلات یا کارامل
- سبک رایحه: شیرین
- فصل استفاده: فصول سرد
- موارد مصرف: رمانتیک
- استایل عطر: رمانتیک و آرام
بین 155 تا 180 متغیره
+
دوستانی که قصد معرفی فروشگاه اینترنتی دارند :فقط پیام خصوصی!
چند سال پیش من همین آبیش رو دیدم .در حد ادکلن های آدیداس روش حساب کن .بوش هم تو همون مایه ها بودنقل قول:
شکلاتی و وانیلی چی پیشنهاد میکنید؟ مردانهنقل قول:
سلام این مدل رو جایی ندیدن (عربی هست ) ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان بین تام فورد بلک ارکید و مارلی پگاسوس موندم ! به نظرتون کدوم رو بگیرم ؟ رنج قیمت هم یکی هست ۱۰۰ میل تام فورد ۴۵۰ تا ۴۸۰ هست و ۱۲۵ میل پگاسوس ۵۲۰ تا ۵۵۰ ! خودم تام فورد بلک ارکید میزدم ولی بهم گفتن مارلی پگاسوس کم خیلی خوبه میشه یک توضیحی در مورد پخش و موندگاریش و رایحش نسبت به بلک ارکید بدید ؟
مرسی زیاد:n12::n16:
توباکو وانیل تام فوردنقل قول:
a men از تری ماگلر
سلام
یه عطرگرم(برای فصل پاییز و زمستون)
یه عطر خنک (برای فصل بهار و تابستون) میخواستم؟؟؟
خوشبو و ماندگاری خوب
برای بیرون رفتن، جلسات رسمی و...
منظورم از این عطرهای گرمی هستش که با سرنگ میفروشن. قبلا گرمی 1500 تا 2000تومن بود
قیمتش از 10تومن بیشتر نشه...
سلامنقل قول:
عطرهایی که نام میبرم نسخه گرمی اونها رو تست نکردم و از قیمت ها اطلاع ندارم
ولی اصولا به دلیل غلظت بالا عطرهایی که گرم هستند زیادی غیرقابل تحمل میشن
پس عطرهایی مثل وان میلیون و تغ هرمس رو پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان نگیرید!
در مورد عطرهای خنک تر شاید اوضاع بهتر باشه
اگر این عطرهایی که نام میبرم نسخه گرمی داشته باشن شاید انتخاب خوبی باشن:
عطر برای پاییز و زمستان:
اسپایس بمب
تام فورد بلک ارکید
بلک ایکس اس
عطر برای تابستان و بهار:
الور اسپرت شانل
ازارو کروم
اکوا بولگاری
خب گاهی نمیشه ریسک کرد برای یک عطر گرون
گاهی هم نمیشه پول در اون حد داشت واقعا :دی
به هرحال جهت اطمینان از خرید احتمالیه آینده! امروز یک تستر از عطر مانیفستو از برند ایو سن لورن خریدم
اگرچه بوی تستر ممکنه دقیقا مشابه با عطر اصلی نباشه اما بسیار زیاد همونه:n13:
خلاصه مطلب اینکه:
تجربه من از این عطر اینه که از تمام نت هایی که داره بسیار زیاد از ابتدا بوی وانیل استشمام میشه با اندکی دقت هم یاس قابل لمسه هرچقدر که میگذره رایحه به شیرینی بیشتری گرایش پیدا میکنه و در نهایت هم بویی شبیه کیک های کاراملی حس میشه:blink:
رایحه ای گرم و شیرین و خوشمزه هست:thumbsup: ماندگاری زیاد و پخش بوی مناسب
وقتی عمیق حسش میکنید تداعی کننده ی یک خانوم شیک نه چندان جوان (30 به بالا از دید من) با یک پالتوی خزدار سفید:n17:
اگر چه در نت ها خبری از نارگیل نیست اما من بوی نارگیل هم ازش حس میکنم:n06:ایو سن لورن دو مدل دیگه هم از این عطر با شیشه های متفاوت داره که تست تجربه ای از اونها نداشتم متاسفانه
سلام
در مورد 2 تا ادکلن نظره دوستان رو میخواستم بدونم
وان میلیون
س.ک.س.ی من 212
برای فصل پاییز/زمستون خوبه؟
قدرت پخشش چطوره؟
ماندگاریش؟
قیمت؟
توی نت قیمت های متفاوتی هست . چطور میشه تقلبی بودنشو تشخیص داد؟
یه عطر/ادکلن فروشی معتبر توی مناطق شرق/شمال شرق معرفی کنید ممنون میشم
ضد عرق ابسولوت درای را کجا میفروشند ؟؟؟
وان میلیون و 212 که اشاره کردید هر دو گرم و شیرین هستندنقل قول:
هردو مناسب فصل سرد
منتهی شیرینی 212 از دید من بیشتره
ماندگاری و پخش بوی وان میلیون عالی
ماندگاری و پخش 212 هم خوب اما به پای وان میلیون نمیرسه!
212 به لطف اسانس هایی که گرمی فروخته میشه خیلی زیاد بوش رو حس میکنید ((رایج شده))
وان میلیون هم به لطف عطرهای مشابهش(گلد سکرت باندراس و هالوین مردونه) شبیه سازی شده
212 کمی شیرین تر هست و بوی پودری وانیلی هم ازش حس میشه..
بهرحال اگر بر حسب سلیقه باشه نظر من به وان میلیون هست (به دلیل بوی عنبر+چرمی که میپسندم)
تفاوت قیمت انچنانی ندارند وان میلیون کمی بیشتره (220 تومن)
پ.ن: دقت کنید من توضیحاتم در مورد خوده وان میلیون ورژن اصلیش هست (چون بعدش نسخه اینتس و ابسلوت هم به بازار اومده...)
+
از فروشگاههای اینترنتی معتبر تهیه کنید خیالتون راحت باشه اصله
فروشگاه هم نمایندگی عطر سفیر (مناطق مختلف تهران هست)
بنظرم از هیچ فراورده ای با عنوان ضد عرق استفاده نکنید چه کرم باشه یا اسپری و مامنقل قول:
به دلیل ترکیب آلومینیومی موجود در این محصولات و اختلال در ترشح غدد عرق، سرطان زا هستند:n06:
اسپری های معمولی به مراتب بهترن
البته به طور علمی هیچ ارتباطی بین ترکیبات آلومینیومی این محصولات و سرطان زایی پیدا نشده.نقل قول:
سلامنقل قول:
من با توجه به مطالب این پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این حرف رو زدم:n06:
محتوای مخفی: توضیح
خب بله دقیقا به اثبات نرسیده ولی بهرحال احتمالش هم...
من عذرخواهی میکنم در حد یک پیشنهاد بود:n17:
بله درسته ولی حرف های محقق های آمریکایی نشون دهنده رد وجود این ارتباط هست و دکتر عزیزمون دقیقا برعکسش رو گفته و کلا حرفهایی که زده همه رد شده هستن و نتیجه یکی از ایمیل های Hoax که در دهه قبل در آمریکا منتشر شده بود وگرنه این قضیه با آلزایمر و ... هم بی ارتباط هست. در همون نوع ایمیل ها خیلی چیزهای عجیب دیگه هم اومده که اگه بخوایم احتمالش رو در نظر بگیریم بهتره اصلا زندگی نکنیم :دی عجیبه که دکتر های متخصص کشور یه چک ساده نمی کنن تا مطمئن بشن از صحت توصیه های عمومیشون به مردم.نقل قول:
قسمت دوم خبر هم توضیح بی ارتباط به بحث است چون آلومینیومی که در این محصولات هست در اصل کربوهیدرات آلومینیوم هست که در بدن تبدیل به آلونیمیوم نمیشه (کلیه آلومینیوم رو دفع می کنه). البته آلرژی به آلومینیوم مهمترین ریسک این محصولات است (که در اون مقاله ذکر نشده بود :دی).
:n16:
سلام من میخواستم یه ادکلن بگیرم بین این سهتا موندم شما کدومو پیشنهاد میکنید؟
نمیخوام هم زیادی قوی باشه یه کم بینیم حساسه
1.CREED GREEN IRISH
2.ALLURE FOR MEN BY CHANEL
3.BLEU DE CHANEL FOR MEN BY CHANEL
اولی رو تستی نداشتم متاسفانه اما در مورد دو تای دیگه هردو بسیار عالی و جز برترین عطرهای خنک مردانه هستندنقل قول:
نه الور و نه بلو د شنل عطرهای سنگینی نیستن که رایحه اذیت کننده ای داشته باشند...
اما من شخصا بین این دو آلور اسپرت رو بیشتر میپسندم:n17:
سلام : کرید گرین ایریش ادکلن بسیار خوشبو با رایحه ای بسیار عالیست . در وصفش همین بس که کول واتر معروف رو از روی همین کپی کردن . تنها ایرادش ماندگاریش هست که خوب باید به حساب یک مقدار خنک بودنش گزاشت . البته چهار فصل هم محسوب میشه .نقل قول:
سلامنقل قول:
به نظرم green irish بوی شیشه پاک کن میده و عطر جالبی نیست
blue de chanel هم اینقدر فیک از روش زدن که نسبتا خز شده،البته بوش هم زیاد جالب نیست از نظر من
دوستان از kenzo boisee تولید جدید تو ایران هست؟2013 یا 2014
من تا پارسال که دنبالش بودم همشون مال سال 2010 بودن
امروز دوستم برای دوس دخترش به پیشنهاد من ck Beauty خرید . عطر فوق العاده خوشبو و پخش بو و موندگاری بالایی داره .
حتما تست کنید مناسب کادو به یه دختر خانوم جوان
سلامنقل قول:
میشه لطفا کمی در مورد نوع رایحه و پخشش توضیح بدید
ممنونم:n16:
سلام
ببخشید از دوستان کسی ادکلن rsvp داشته ؟
از کمپانی کنت کول
RSVP
ممنون
این عطر محشره از دستش ندین باورتون نمیشه از دیروز عصر ساعت 5 یه اسپری رو مچ دستم کردم الان که ساعت 7 امزوره هنوز بوش کاملا مشهوده ( یعنی 14 ساعت)نقل قول:
اولش بوی جاسمین(یاس) میداد ولی نت نهایش یکم شیرینیش زیاد شد
طراحی شیش هم جالبه احتمالا برم یکی دو تا شیشه دیگه ازش بگیرم برای کادو به دوستان جنس مخالفم :n09: اونا بزنن من لذت ببرم
دوستان یه ادکلن که عطر توتون بده معرفی کنید.میخوام هر جا میرم بگن که پیپ کشیده
پیور هاوانا از تری ماگلر ((اگر پیدا بشه!))نقل قول:
اسپایس بمب از ویکتور اند رولف
گوچی بای گوچی
سی کی وان شوک
در رده قیمتی پایینتر کاپیتان بلک
دوستان لطفا در مورد آزارو ویزیت نظرتون رو بگید؟پیشاپیش ممنون
ممنون از راهنمایی هاتون
دوستان یه عطر شیرین با موندگاری خوب تا300 تومن چی پیشنهاد میکنید?
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
والنتینو اومو
ا من از تری ماگلر
چند روز پیش از سایت عطر افشان ادکلن لالیک پور هوم ( کله شیر ) رو خریدم
خیلی ادکلن خوبیه واقعا به نسبت قیمتش ارزش داره
سلام : غیر از اونایی که در بالا اشاره کردن ادکلن هیرود از برند مارلی و توباکو وانیل از تام فورد هم رایحه تنباکویی دارند ولی خوب رنج قیمتی بالاتری دارند والبته کیفیت بالاتر .نقل قول:
نقل قول:
سلام ،
خارج از موضوع بحث برای تبیین معنی دقیق کلمه از منطق استفاده شده . هر انسانی حیوان است (هر برند نیش تولیدی محدود است) اما هر حیوانی انسان نیست (هر تولید محدود نیش نیست،بلکه میتواند بازار عمده هم باشد) اما بدون توجه به این موضوع که می توان گفت با این استدلال بعضی از حیوانات انسانند !!!!!