مرکز پر جمعیت بعثت (-:نقل قول:
من فک کنم ماله من کم میگیره چون یکی صفحه قبل گفت باید 1/2 مگ بگیره
Printable View
مرکز پر جمعیت بعثت (-:نقل قول:
من فک کنم ماله من کم میگیره چون یکی صفحه قبل گفت باید 1/2 مگ بگیره
یه سوال مهم این نمایندگی مخابرات تو ساختماان سعادت شماره یکی رو داشته باشن میتونن سرعت شبانه رو براش محدود کننن ؟؟؟
مثلا برا یه شخص سرعتو محدود کنن شبانه ؟؟؟
اگر به سیستم crm یا ibs دسترسی داشته باشهنقل قول:
آره چرا که نه
نمیدونم .چی بگم یکی کنارم نشته بود گفت سرویس چی بگیرم خوب باشه شبانه گفتم ده مگ بگیر 700-800 تا میگیری زنه فت خیلی خوب میگیری شبانه میگم نکنه زده باشه محدودش کرده باشه اخه دیشب سرعتم 70 بالا نمیرفتنقل قول:
دوستان دیشب سرعت کم بود کلا یا نه ساعت رایگان رو میگما
بعد اگه ببینم واقعا کم شده میشه شکایتی کرد اعتراضی کرد ؟
دوستان سرعت شبانتون داغونه شمام ؟؟؟ من 10 مگ گرفتم دو شب اول 800 کمتر نمیشد ساعت رایگان اما دیشبو امشب شده 100 کیلوبایت
توی حسرت یه اشتراک 2 مگ موندم!!!!!!:n27:
بی زحمت امشبم تست کن نتیجه رو اعلام کننقل قول:
مرسی
نقل قول:
الان دارم تست میکنم
تک فایل که میزنم دانلود سرعت دانلودم 200 بیشتر نمیشه اما یهو زد سرم 11 تا فایل زدم دانلود محدوده سرعتشون بین 60 تا 150 متغییره با ماشین حساب محاسبه کردم دیدم همون 900 تا در میاد اما به درد تک فایل نمیخوره باید 11 تا همزمان بزنین دانلود تا به اندازه همون 900 دانلود کنه الان 11 فایل 500 مگی زدم دانلود تا 1یک ساعتو بیست دقیقه دیگه دانلود میشه یعنی ساعت سه بشه من تقریبا 6 گیگ گرفتم سه تا هفتم هفت گیگ میگیرم
مثلا عکس زیر رو ببینید از یک لحظه از همزمان دانلود ها گرفتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب به نظرتون دوستان برام محدودیت اعمال کردن ؟؟؟؟
میخوام فردا زنگ بزنم پشتیبانی 2020 نتیجه داره ؟
بعضیا شبا خوبه بعضی شبا بد.دو مگ دارم روز 250 ایناس. شبا گاها 30 گاها 250. در کل توی 2ماه اخیر شب هایی بد از خوب خیلی بیشتر بودند. 3 ونیم به بعد هم اوضاع بهتر میشه البته یوزری هم نمیمونه اون تایم !نقل قول:
گاها 4-6 تا فایل همزمان میدم سرعت رو فول میکنه گاهی هم نمیکنه مثلا دیشب و پریشب فایده نداشت اما شب قبلش اوکی بود!
اوکی پس اینجوریهنقل قول:
حالا پست قبلیمو ببین ویرایشش کردم یه عکس گذاشتم نظرت چیه ؟؟؟ به نظرت محدودیت گذاشتن واسه شبانه ی من ؟؟ یا الان خوب داره میگیره 11 تا همزمان
محدودیت که چه عرض کنم! مخابرات یوزر خیلی زیاد داره. همه الان حجمی هستن ماشالا همه دانلودر کلا من دست از نت شستم. اما الان که با چند فایل همزمان داری پر میکنی یعنی هنوز خوبه !نقل قول:
بعید میدونم زنگ بزنی 2020 نتیجه ای بگیری چون کلا حالیشون نیس . البته زنگ زدنش هم ضرر نداره، سنگ مفت گنجشک مفت !
این همه شرکت هر کاری بخوان انجام میدن هر قانونی هم بخوان اعمال میکنند اینام مثل اونا فرقی ندارن !
راستی مودم چه مارک و مدلی بهت دادن؟ چند تومنیه؟
وقتب یه این سرعت میرسی محدود نشدی
مودم زایکسل دادن قیمتش تو چند تا سایت 75 تومن بود به نظرم مودمش خوبه نمیدونم حالانقل قول:
سلام دوستان.خوبین.من نتم از شرکته حسابگره.1مگ 24گیگ 220 هزار تومن یکساله که الان تعرفه بهتر شده شده 1مگ 40 گیگ 200 هزار تومن.حالا من سرعت دانلودم احساس میکنم مناسبه.هر کسی هم خواست شمارشو پخ کنه تو وایبر ولاین و... واسش اسکرین شات میفرستم.سرعن دانلودم متوسط روی1/2mb هستش.حالا خواستم ببینم شما چه شرکتی رو بهتر از بقیه میدونین؟
البته من مال یکی از دوستان ک فکر میکنم آسیاتک بود نگاه کردم موقع دانلود رایگانش سرعتش خیلی میومد پایین از روی 700کیلو بایت میومد روی 30-40.البته نت اون اسما 2 مگ بود.دانلود رایگان حسابگر 2تا7هستش.اسیا 1تا7.حالا چن وقت دیگه نتم داره تموم میشه گفتم با این شرایطی ک دارم همین حسابگر بمونم و 2مگ بگیرم خوبه یا برم آسیاتک یا مخابرات.من واسم سرعت دانلود و دانلود رایگان خیلی مهمه...حسابگر سرعتش خوبه ولی هر از گاهی لیمیت میشه ک زنگ میزنی میگن نویز داخلی دارین...البته مال یکی از رفقا ک حسابگر بود هم لیمیت میشد فک نکنم خیلی به نویز و این چیزا مربوط باشه.
ضمنا الان مضنه نامحدود 512 یا 1مگ چنده؟
خیلی ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن.:n12:
نقل قول:
1 مگ حسابگر سرعت دانلودت یه سره چه شبانه چه روزانه یک مگ بر ثانیس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جالبه ... همه میگن حسابگر بدرد نمیخوره که ...اینجوری که تو میگی یعنی دو مگ بگیری باید همون دو مگ بر ثانیه دانلود کنه دیگه
اسکرین شات دانلودتو اینجا بزار خوب لاین چرا همینجا بزار
این واسه منه
ببخشید بلد نیستم توی تاپیک عکس بزارم.چجوری باید بزارم؟این آپلود 724 نمیزاره......چجوری بزارم رو سایت براتون
دوست عزیز آپلود کردم اینم عکساشه.....ببخشید کیفیت اولی خوب نیس دیگ تو شب از صفحه لپتاپ گرفتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و نرم افزار اسپید تست
تکراری............. حذف شود
من اینترنت مخابرات دارم تو میزان حجم مصرفی به بایت ان یا بایت این تو جه کنم
نقل قول:
دوست عزیز میخوای ببینی چقد مصرف کردی ؟؟؟؟ خوب رو اون مانیتور کنار ساعت گوشه پایین ویندوز کلیک کن بعد status رو بزن معلومه دیگه received داره sent هم داره اولی دریافتی و دومی هم ارسالی ..من بایت آن و بایت این رو ندیدم نمیدونم ولی بایت این باید باشه
یعنی حسابگر اینقدر سرعتش باحاله!!!!!!!!!!!:n04: مخابرات 2مگ میگیری به زور به 260 میرسه بعدا این!!!!!!!!:n38:
جو گرفتم برم حسابگر بگیرم!!!:n19:
سرعت دانلود رایگانش مهمه وگرنه روزانه که همه جا سرعت خوبهنقل قول:
همین مخابراتم 10 مگ داره با 1.2 دان میکنی قراره 20 مگم بیاره
شبانه حسابگرم انگار3-6 یعنی فقط 3 ساعت مخابرات 6 ساعت
دوست عزیز تصویری که میبینی مال سرعت ساعت 2:48 بامداد هستش.دانلود رایگان.اگه بخای همین نیم ساعت دیگ که دانلود رایگانه واست اسکرین شات میزارم.دروغی ندارم بگم که....
بعدشم حسابگر فقط اشتراک های یک ماهه اش شبانه 3تا6 هست.از 1ماه به بالا رایگانش 2تا7 هستش.لطفا با علم به موضوع صحبت کنین
سلام.
دوستان همشهری بنده خودم 2ماهه که از حسابگر سرویس میگیرم ... سرعت روزانه تا 1.7مگ هم میره ولی خب چه فایده !!.
با اینکه توی منطقه خوبی هستم ولی شب ها استفاده از اینترنت تقریبا غیر ممکنه ! ...
پینگ میره رو 500 و هی تایم اوت میده !! ... جدیدا هم که مثل اینکه زده توی کار حجم دزدی!! ...
با هزارتا نرم افزار ترافیک رو چک میکنم ولی بازم معلوم نیست 10مگ 10مگ از کجا هدر میره:n02:!.
من سرویس 1ماهه دارم, پس ساعات رایگان برام فقط 3 ساعته که توی این 3 ساعت تاحالا نشده بیشتر از 1.5 گیگ دانلود کنم.
(الان تقریبا همه شرکت ها توی ساعت رایگان رو حداقل میشه 3-4 گیگ گرفت اما این)...
درکل بازم میگم اگه برای دانلود شبانه میخواید بیاید ,اصلا فکر حسابگر رو از سرتون بیرون کنید ... ولی اگه صبح ها وتا ساعت 5-6 غروب میخواید از نت استفاده کنید خیلی خوبه!.
اینم تصویری جالب از دانلود شبانه بامداد امروز :
با اینکه ساعات مثلا رایگانه ولی بازم این حسابگر خسیس بیکار ننشسته و 12مگ ازم کم کرده!!.
با این کارشون ,دیگه این ماه تمدید نمیکنم و دارم دنبال یک سرویس دهنده حداقل منصف تر میگردم!!.
این پست هم دادم تابگم اینقدر که میگید حسابگر حسابگر ..هیچ فرقی با قدیم نکرده ! درسته سرعت رو توی روز بالا برده ولی دریغ از یکم انصاف:|
دیگه قضاوت با دوستان عزیز و فهیم...
.
.
مـوفق باشــید.
به نظرم الان به صرفه ترین سرویس ها برای دانلود کردن مخابرات به خاطر دانلود شبانش بعدش های وب با طرح فشفشه که زده 40 گیگ 30 تومننقل قول:
نقل قول:
سلام.والا نه من نسبتی با حسابگر دارم نه اونا با من هر چی هم که گفتم راسته.شبا هم همیشه سرور میسازم تو بازی کالاف 4 پینگم هم خوبه.معمولا سرور میشم بیشتر از 30 نمیره..........اسکرین شات هم بخای میزارم.از هر ساعتی با هر لینک دانلودی.این واقعیتیه که گفتم.البته طرح های های وب چیزای خوبین در کل ولی من با حسابگر راحت تر هستم.دانلودامو تا حالا خیلی خوب راه انداخته...
بله, به احتمال زیاد این ماه از های وب تمدید میکنم ... البته فعلا پورت خالی برای مرکز امام نداره!.نقل قول:
دوست عزیزم شما کدوم مرکز مخابراتی هستی؟؟از چه نوع سرویس حسابگر استفاده میکنید ؟؟.نقل قول:
بله, اگه واستون مقدوره لطفا یک تصویر از دانلود شبانه (ساعات رایگان) قرار بدید ...
بلاخره اگه قراره شرایط رو رعایت کنن, باید سرویس دهیشون به همه یکسان باشه و عدالت رو هم فراموش نکنن!...
.
.
مـوفق باشــید.
نویز خطت رو شبا بررسی کننقل قول:
من مورد عجیبی دیدم
چند وقته روزا خطم 4 مگه
غروب که میشه میاد روی 1 مگ و کلی هم نویز زیاد میشه
نمی دونم مشکل کجاست:n04:
من مرکز مخابراتی بعثت هستم.اشتراک 1ساله 1مگ 24 گیگ قدیم که الان با تعرفه جدید خیلی بهتر شده تعرفه هاش.بعله چشم.عکس پیج قبل مال دانلود رایگان بود حالا باز دوباره یه عکس میگیرم و ساعتم نشون میدم.بعدشم اون قسمت ریز مصرف رو توی پنل کاربری هم به اندازه یک ساعت از دانلود رایگان شبانه عکس میگیرم میزارم.
دوستان یه چیزی .من مودم اصلیم زولتریکس بود zw888 یه همچین اسمی داره.snr با مودم زولتریکس دان استریم میاد رو 6 آپ استریم میره رو6ونیم.
حالا با یک مودم تی پی لینک قدیمی مون td-w8951ndکه اندازه میگیرم snr میزان قابل توجهی میره بالا و میره روی 18.
تا اینجا هیچ.بعدش اینکه زولتریکس 2انتنه و واسه خونمون خوب بود تا کل خونرو ساپورت میکنه.اما این مودم تک انتنه تی پی لینک خونرو کامل ساپورت نمیکنه.خواستم ببینم شما اساتید چ مودمی پیشنهاد میدین که من بگیرم و حداقل snr مثل همین تی پی لینک باشه.چون من میخوام اشتراک 2مگ بگیرم و حداقل snr باید روی 12-13 باشه..................
ممنون میشم جواب بدین
دوستان مرکز بعثت مخابرات سرعت شبانش چطوره ؟
اگه 5-6 تا لینک با هم بزاری واسه دان سرعت کامل رو بهت میدهنقل قول:
من الان با 2 مگ شبی 4.5 گیگ میگیرم
سلام به همه
دوستان من دو تا عکس میزارم از قسمت مربوط به نویز خط و اطلاعات سرویسم ببینید
خب من نویز خطم رو 3 دسیبل هست که عالیه و نویزی نداره اما snr عالی نیست بد نیست ولی عالی نیست
نظر شما چیه ؟؟؟؟ البته 23 بودا چون سرویس ده مگ گرفتم اومده رو 12/9 که فک کنم پهنای باند بالا میره میاد پایین طبیعیه نظر شما چیه ؟؟؟؟؟
در مورد اون اپ تایم و اینا و کلا این عکس بگید مشکلی هست تو خطم یا نه
اینم عکس از قسمت اطلاعات سرویس و مودم به نظرتون سرویسم الان ده مگ هست ؟؟؟؟؟؟؟
پس اون هشت مگ چیه ؟؟؟؟؟
اگه موردی داره خواهشا بگید که زنگ بزنم مخابرات چون نمیدونم این اطلاعات واسه ده مگ هست یا نه
دوست عزیز شما خطت رو 8 مگ بستننقل قول:
زنگ زدم 2020 میگه خطتت نمیکشه 10 مگ چی بگم دیگه چجور ثابت کنم میکشه :n21: مجبوریم هر غلطی میکنن صدامون در نیاد دیگه بهونه دارن
ای کاش به قیمت قبلی ها تغییرش بدن
سلام دوست عزیز.شما از مخابرات گرفتین؟سرعت دانلود چقدر بهتون میده؟نقل قول:
اینم برا دوستانی که فک کرده بودن من میبندم(خالی)
سرعت دانلود حسابگر 1مگ ساعت 4:24 در تاریخ 16/1/2015 که میشه همین دیشب
سلام،2 مگ،260 سرعت دانلود،یعنی شبی 4.5 گیگ!!
آها بعله بعد همین تعرفه هایی که توی 2-3تا پست بالایی هستش؟؟؟؟نا محدود نیست؟؟؟نقل قول:
کلا دوستان جایی هست که نا محدود باشه و این قضیه اینترنت منصفانرو نداشته باشه؟؟؟
مربوط به خیلی وقت پیشه،الان قیمت هارو تغییر داده!!نامحدودشو برداشته!!!!نقل قول: