بنام خدا
از مبین نت
واسه ادارات تا چه سرعتی میشه اینترنت گرفت با پهنای بین 40 تا 50 گیگ در ضمن میشه 5 تا IP ثابت هم وایش گرفت ؟
Printable View
بنام خدا
از مبین نت
واسه ادارات تا چه سرعتی میشه اینترنت گرفت با پهنای بین 40 تا 50 گیگ در ضمن میشه 5 تا IP ثابت هم وایش گرفت ؟
خدمتتون گفتم تهران و کرج این سرعت دانلود مطلوبه ... تقریبا تمامی مناطق تهران و کرج ترافیک بالاستنقل قول:
1- سوال پرسیدن تعرفه 1024 چی شده بنده گفتم لیمیت شدست حالا 100بارم که بگیم همینه ... تعداد سوال اینم مدنظر قراربدین ... 10بار گفتیم لیمیته باز یکی اومده پرسیده ...
2 و 3- این 2موردو بگردین پیدا کنین که بنده بالای 2-3 بار گفته باشم ...
4 - ما کلا تو اهواز مشکل داریم ... وقتی داریم بگم نداریم ؟! خب از الان دیگه نداریم ... بنده برای کل کشور قبلا هم عرض کردم که اگه مشکل دارن به این دستورالعمل توجه کنن بخصوص اهوازیها :
عوامل محترم فروش
با سلام و احترام ؛به استحضار می رساند برای تسریع در بررسی درخواست مشترکینی که امکان برقراری تماس با مرکز خدمات شرکت مبین نت را نداشته اند و به عامل فروش خود مراجعه نموده اند ، عاملیت فروش می تواند درخواست مشترک را از طریق ایمیل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را به مرکز خدمات مبین نت ارسال نماید . خواهشمند است تا در ارسال ایمیل موارد زیر قید شود تا امکان رسیدگی فراهم شود.1. نام و نام خانوادگی مشترک2. شناسه اشتراک3. شماره همراه مشترک4. شرح درخواست
.....................
ادارات محدودیتی ندارند ... 5 مودم بهمراه 5 آی پی ممکنه ....نقل قول:
آقای مبین نت در مورد دو مگ کسی نپرسید! اونم لیمیت شده؟ ممنون
Sent from my GALAXY S using Tapatalk 2
گارانتی مودمها مبین نت به چه صورتی است؟؟
مودم DX350 من از صبح روشن نمیشه ، نمایندگی هم نتونست کمکی بکنه:41:
:16::16::16: واقعیت مبین نت همینه دیگه اینقدر سرکارت میزارن تا خودت بیخیال بشی.نقل قول:
امکان داره یه اکانت بگیری با چند مودم مثلا دو تا مودم یکی داخلی و یکی جیبی داشته باشی یا چند تا داخلی که جاهای مختلف بذاری و از همون اکانت اصلی استفاده کنی
فرموده بودید میشه 5 تا مودم با 5 آی پی گرفت این اجباریه یا با یه مودم هم میشه چند آی پی داشت
قبلا پرسیده شده و گفتن لیمیت نیستنقل قول:
از قوانین انجمن اینه که قبل از سوال باید سرچ و جستجو کنید چیزی که تو این تاپیک اصلا رعایت نمیشه
نه چنین امکانی نیست هر یوزر فقط برای یه مودم (مک ادرس) تعریف میشهنقل قول:
من مودم رو پشت پنجره گذاشتم برای گرفتن سیگنال بیشتر ولی مشکلی که هست اینکه کل روز زیر نور آفتاب هست. می خواستم بپرسم ممکنه مشکلی برا مودم پیش بیاد یا بیش از حد داق کنه که در طولانی مدت باعث بشه گیرندگی مودم کمتر بشه؟؟
من الان زنگ زدم گفتن که مودم جیبی اصلا انتن نمی ده داخل خونه! اگه بخواین می فرسیتم برای تست که بعد مودمو پس بفرستن می گفتن فقط بعضی جاها انتن می ده 90 درصد نمی ده!
کسی تست کرده مودم جیبی مبین نتو؟ یعنی فقط تو خیابون انتن داره؟!
در طولانی مدت مشکل زا میشهنقل قول:
کیفیت ساخت و مواد بکار رفته در بدنه مودم های داخلی و خارجی خیلی فرق می کنه
من 2 مگ دارم و لیمیت هست.نقل قول:
من نقل قول مبین نت رو هم واست گذاشتمنقل قول:
دلیل شما چیه؟
آرش جان عجب سؤالی میکنی :Dچون شبا سرعتم کم میشه. البته دیشب زیر 1 مگ نیومد, اما دو سه شب پیش حتی به 128ام می رسید. قبلنا که 512 بودم شبا اصلا افت نداشت.نقل قول:
خودشون که میگن فقط 1 مگ لیمیت شده (نه 512 و 2 مگ)نقل قول:
اگه 2 مگ هم بود خوب می گفتن، دلیلی هم نداره یکی رو بگن یکی رو نگن
افت سرعت شما هم دلایل زیادی می تونه داشته باشه مخصوصا شب ها
اگه لیمیت شده بود شب و روز سرعتت پایین بود از کی اینطور شده ؟ بهتره تنظیمات مودمت رو چک کنی
می تونی دوباره از مبین نت هم بپرسی.
نه آرش جان مشکل فقط کمبود پهنای باند مبین نته. فکر نمی کنم کسی از کاربران مبین نت اونطور که شما میگی در طول روز مشکل داشته باشه (حداقل من ندارم). من یک ماهه در ساعات رایگان افت دارم, اونم تا حدود ساعت 4. 4 تا 8 چندان مشکل ندارم. البته شبای پرسرعتم داشتم. با پشتیبانی ام تماس گرفتم. میگن طبیعیه, به خاطر ترافیک شدیده ساعات رایگانه. به هر حال قبلا اینجوری نبود و مسلما مشکل کمبود پهنای بانده و از سمت من نیست :)نقل قول:
امروز از طرف مبین نت یه ایمیل برام رسید با این متن
با سلام
لینک شبکه در ماهشر به صورت موقت دچار مشکل گردیده است که حاکثر تا 1 هفته آینده لینک های جدید به شبکه اضافه خواهد شد
با سپاس
البته همین طور که میبینید اسم شهر رو اشتباه نوشتن و اینکه از همون ابتدا که مبین نت اومد لینکشون مشکل داشت رو ذکر نکردن
ولی امید وارم که مشکلشون رو تو ماهشهر و شهرهای دیگه برطرف کنند
صفحه ی کنترل حساب مبین نت فارسی شد :) اولین حرکت تقریبا مثبت این شرکت
الان زنگ زدم پشتیبانی(بعد یک ساعت موسیقی) که سرویسم رو زودتر از موعد تمدید کنم گفت سیستم از دیروز عوض شده و نمی تونه و باید حجم اضافه بگیرم بعد هم آدرس جدید ecare رو داد گفت خودت برو ببین البته فارسی هم شده که سر در بیارن مردم به هر حال برای مبین نت متاسفم آدرس جدید رو براتون میذارم شاید بدرد کسی خورد چون به کار من نیومد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با پشتیبانی تماس بگیرید مشکل خاصی نباید باشه ... این مودمها در هنگام تغییر آی پی بعضی مواقع مشکل ساز میشن و ...نقل قول:
خیر ممکن نیست ...نقل قول:
همونطور که دوستان گفتن بله تاثیرگذاره ...نقل قول:
دراکثر مناطق اینگونست بخاطر همین توصیه نمیشه ... حتما قبل خرید تست بگیرید چون مودمهای جیبی پس از فروش غیرقابل برگشت هستند مگراینکه عامل باهاتون راه بیاد ...نقل قول:
سلامنقل قول:
لازم نیست بیخیال بشی
من جمعه ها صبح ساعت هشت تا ده هروقت زنگ میزنم مبین نت سریع وصل میشه
اما روزهای دیگه کلا اشغال هست وباید تو صف انتظار باشی
فکر کنم شماره83869999بهتر جواب میده
بدنیست توهم یه امتحانی کنی
الان کار خودتون راحت تر شده ... بجای حجم اضافه راحت میتونید تعرفه انتخابی یا همون طرحتونو اعمال کنید و ازش استفاده کنید ...نقل قول:
ما اینو 2-3هفته پیش خدمتتون عرض کردیم که اگه سیگنالتون خوب باشه احتمالا مشکل از لینکه و باید بهتون لینک اضافه کنن اما اون موقع گوش شنوایی نبود ...نقل قول:
خوب نکته همین جاست طرح های توی لیست با طرح من (2 مگ) و خیلی طرح های دیگه نمی خونهنقل قول:
خوب نکته همین جاست طرح های توی لیست با طرح من (2 مگ) و خیلی طرح های دیگه نمی خونهنقل قول:
2مگ فعلا تو لیست انتخابی نیست ... اضافه میشه ... قیمتام مشاهده کنید شاید سراغ 2مگ نرفتید ... سرعت 1024 بردارید با حجم بیشتر و قیمت پائین تر ...نقل قول:
برادر مبین نت سؤالی دارم:تو کنترل پنل جدید طرح و قیمت های هست که باورکردنی نیستن! اینا واقعی هستن؟مثلا 1 مگ با 25 گیگ ترافیک 3 ماهه حدود 90 تومن یا 1.5 مگ با ترافیک 60 گیگ 6 ماهه حدود 140. اینا اداری هستن یا 24 ساعته؟نقل قول:
صفحه فارسییش اشکال داره
میزان حجم مصرف شده و میزان حجم باقیمانده در صفحه جدید مشترکین نمایش داده نمیشه.
سلام
ترافیک رایگان شبانه از ساعت 2 تا 8 هست ؟ برای استفاده از اون ، از همین یوزری که میدن باید استفاده کرد یا باید چیزی به اون اضافه کرد ؟ چون من یک ماهه مودمم رو گرفتم و 12 گیگ حجم دارم ، الان 3 گیگ حجم مصرف شده ، در حالیکه دانلود های سنگینم شب ها و در ساعت گفته شده است.
چطوری میشه ببینم چقدر از طرحم رو (گیگابایتم رو) مصرف کردم؟
اقای مبین نت شما که علنی هی میگی اهواز مشکل داره....پس چرا بازم دارید از اهواز یوزر میپذیرید؟
واقعا اسم این کار رو چی میشه گذاشت؟ خب دیگه از اهواز نگیرید تا مشکلش بر طرف بشه. گناه اون بنده خداهایی که این همه هزینه مودم و طرح میکنن اخر سر هم اینجوری میره تو پاچشون چیه؟ ....و فکر هم نمیکنم شرکتتون به فکر رفع مشکل اهواز باشه...چون حد اقل تا حالا باید یه قول خشک و خالی بر طرف کردن مشکل رو میداد.
آقا تو تهرانپارس خوب آنتن ميده ؟ م ميخام بخرم بگيرم بنظرتون
چطوری میشه بفهمم چقدر از گیگابایتمو مصرف کردم؟
آخه من تازه واردم.
داداش صفحات قبل وقت بذار بخون متوجه ميشي اسپم نكننقل قول:
تقریبا 10 صفحه رو خوندم ولی پیدا نکردم به خود سایتم که میرم میگه برو به صفحه مشترکین که اونجا هم هر چند یوزر نیم و پسورد(admin) رو میزنم میگه اشتباهه البته ا فارسیشو میگم که متوجه بشم انگلیسیش با همون ادمین میاد.
خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید.
یوزر و پسورد شما روی مودم و یا جعبه اش هست
اونی که شما میزنی مال جای دیگست.
نمونه
یوزر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پسورد
123456