این مودم های وایمکس، تقویت کننده یا چیزی برای بهتر شدن سرعت دارن؟ من یه مگ گرفتم ولی سرعتش از دایال آپ هم کمتره. اعصابمو خورد کرده، چهار چراغ روشن میده ولی سرعتش افتضاحه.
Printable View
این مودم های وایمکس، تقویت کننده یا چیزی برای بهتر شدن سرعت دارن؟ من یه مگ گرفتم ولی سرعتش از دایال آپ هم کمتره. اعصابمو خورد کرده، چهار چراغ روشن میده ولی سرعتش افتضاحه.
خیر اگر هم داشته باشن برای تقویت سیگنال هست نه افزایش سرعت .مگر اینکه مشکل سیگنال داشته باشید که بعیده.تا زمانی که از -75 بالاتر نرفته مشکلی در کاهش سرعت پیش نمیاد .اون کاهش سرعت هم به خاطر ترافیک دکل هست .از یه دکل استفاده کن که بار کمتری روش باشه مطمئنا سرعتت بالاتر میره.نقل قول:
عزیز تقویت کننده که برای Wifi هست و به سرعت ربطی ندارهنقل قول:
شما سعی کن مودم رو جایی بزاری که هر 5 آنتن رو بتونی داشته باشی
این 5 گزینه که مشخص کردم براتون
1-Signal Strength
رو سعی کنید به بالای 90% برسونید اگه به 100 برسه که عالی هست و 5 آنتن شما پر میشه ( این گزینه رو باید با جابه جایی مودم زیاد کنید)
2-Link Quality(CINR Reuse1)1
این عدد هم هرچی بالاتر باشه سرعت دانلود شما بهتر میشه که این هم باز با جابه جایی مودم میتونید زیاد کنید
3-Link Quality(CINR Reuse3)1
این عدد هم دقیقا مثل گزینه بالا هر چی بیشتر باشه سرعت دانلود شما بهتر میشه
4-CINR Reuse1و CINR Reuse3
( وقتی درصد های 2 گزینه بالا بیشتر بشه این دو گزینه هم افزایش پیدا میکنن که باز روی سرعت دانلود شما تاثیر داره
5- RSSI
این عدد هرچی کمتر باشه بهتره که این هم با توجه به مسافت شما تا دکلی که توی منطقه شما هست مشخص میشه ( هرچی به دکل نزدیک تر باشید این عدد کمتر میشه )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان عزیزم داداشای گلم میشه کمکم کنید من از صبح تا بعد از ظهر ساعت 4 سرعتم عالیه یعنی 512 دارم 66 دانلود دارم آقا از ساعت 6 بعد از ظهر سرعت بشدت افت میکنه عین 128 میشه سرعتم بعد منم بخاطر فیسبوک نیاز به سرعت بالا دارم مشکل تر دکله ایرانسه خونمونه ترافیکش شبا میره بالا من مودم usb دارم آیا میتونم دکلو عوض کنم اگه جوابتون آرست میشه تنظیماتشو بگید رو یه دکل دیگه برم ممنون تر دوستان عزیز
سلام عزیزنقل قول:
این مشکلی که گفتید همونطور هم که خودتون ذکر کردید به خاطر ترافیک بالای دکل منطقه هست
که بیشتر دوستان این مشکل رو دارن حالا برای بعضی ها صبح ها سرعت خوبه برای بعضی ها شب ها ( مثلا من خودم شب ها سرعتم خیلی خوب میشه ) در روز خیلی نوسان دارم
دکل رو هم متاسفانه نمیشه تغییر داد (مودم به صورت خودکار خودش به اولین و نزدیک ترین دکلی که شناسایی کنه وصل میشه و به صورت دستی نمیشه تنظیم کرد متاسفانه)
ice man ممنون داداش فقط یه سوال دیگه من مودم ایرانسلو آپدیت کردم که ای کاش نمیکردم بعد از اون موقع افت پیدا کرده سرعت میشه کاری کرد به حالت اولیه برگرده مثلا ورزن v10 آخزش 22 هستش ولی قبلا v10 آخرش 14 بود حالا میخوام ببینم راهی هست بشه برگردوند به حالت v10 14
آپدیت مودم قاعدتا نباید تاثیری روی سرعت داشته باشه. برگشت به ورژن قبل احتمالا امکان پذیر نیست.نقل قول:
خواهش میکنمنقل قول:
والا این آپدیت هایی که برای مودم ها دادن برای همه مشکل پیدا کرد و همه ناراضی هستن چون یه سری دسترسی ها ها رو توی این آپدیت ها برداشتن
ولی همونطور که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز هم اشاره کردن این آپدیت به سرعت ارتباطی نداره و مشکل از همون دکل های مطقه شما هست و قضیه همون ترافیک های سنگین هست
چند وقت پیش 1 شب ایرانسل به طور سراسری یه برزو رسانی روی مودم ها انجام داد که متاسفانه از اون موقع توی تمام نقاط کشور به خصوص ( تهران و کرج) مشترکین با افت سیگنال و آنتن مواجه شدن و همینطور هم افت و نوسان سرعت
برگشت به آپدیت قبلی هم امکان پذیر نیست بنده خودم امتحان کردم به هیچ وجه نمیشه برگشت به ورژن قبل متاسفانه
ممنون از دو دوست عزیز تو روحشون که انقدر اذیت میکنن من قصد تبلیغ ندارم ولی یه جا خوندم که اگه مودم ایرانسل وای فای داشته باشی میتونی هم وایمکس ایرانسل داشته باشی هم مبین نت یعنی به توعی سوییچ کنی فک کنم باید همون کارو انجام بدم و یه مودم بگیرم فقط ادمین جون مادرت ما رو ننداز بیرون از انجمن تبلیغ نکردم والا واسه منم نیست سرویسش فقط یه نفرو میشناسم که این کارو انجام میده
دوستان من یادمه اون موقع که وایمکس اومده بود می گفتند پینگش بالاست و برای بازی خوب نیست
حالا وضعیت چطوره؟ما که خیری از adsl ندیدیم این یکی چطوره؟
پینگ وایمکس هنوز هم بالا هستنقل قول:
و زیاد مناسب بازی کردن نیست متاسفانه
سلام من سرویس 256 pars online نامحدود دارم با سرعت دانلود تقریبی 450 کیلوبایت که راضی هستم تصمیم گرفتم وایمکس ایرانسل بگیرم نامحدود 256.
ایرانسل برای سرعت بالاتر از 128 کارتی چیزی میخواد؟
سرعت سرویس 256 نامحدودش چقدره؟
این هفته وایمکس خیلی داغون بود. ینی در حدی که من شک کردم دارن از مودمم دزدی میکنن . انگار نه انگار یه لب تاپ فقط داره دیتا میگیره از مودم.
من هنوز نمیدونم مشکل وایمکس این مدته چیه با اینکه کلی تو بوق کردن که اویمکس ایرانسل اولین خطی هست که به فیبر نوری شمالی که از المان میاد متصل شده!
عجیبه.
حالا نامحدودش واقعا نامحدود هست ؟ حداکثر میزانی که دانلود کردی چقدر بوده ؟ با چه سرعتی ؟نقل قول:
واسه بالای 128 نامه میخواد ایرانسل
سرعت سرویس 256 کیلوبیتش ، 256 کیلوبیت هست یعنی 32 کیلوبایت.
الان والا کلا اوضاع اینترنت ایرانسل بهم ریخته هست... تاپیک توی امضای من هست که وضعش معلوم نیست چی بشه (هرچند که ظاهرا قبول کردن مشکل از خودشون بوده) و تازگی ها مثل اینکه واسه سرویس مثلا نامحدودشون خط مشی مصرف واسه خودشون تعریف کردن...
نقل قول:
کاملا درسته اولین خطی هست که .....
اما راجب سرعت الان مشکل زیر ساختی وجود داره هم برای پینگ داخل هم پهنای باند و احتمالا تا 4 پنج ماهه دیگه ادامه داره و برای تمام isp ها هست.شما تحمل کن.همه وضعشون همینه.حالا هر کسی به یه نحوی:n21:
بله تایید میشهنقل قول:
من توی این هفته 2 روزش رو رسما میتونم بگم نت نداشتم 2مگ دارم سرعتم نهایتا 50 بود 2 روز که این یعنی فاجعه واقعا برای سرعت 2مگابایت
انشاالله وضع بهتر بشه
چون من به هیچ وجه نمیتونم ISP رو عوض کنم با دانلود بالای ماهانه ای که دارم تنها گزینه نامحدود واقعی همین وایمکس هست
دوستان کسی هست تو قم باشه و از ایرانسل وایمکس داشته باشه؟
نه به صورت مصرف منصفانه هست که تا 35 گیگ ماهی میتونی دانلود کنی برای من حدود 450 کیلوبایت بوده سرعتم که بالا پایین هم دارهنقل قول:
256 ایرانسل وایمکسش 32 کیلو هست؟:n21:
128 مبین نت برای دوستم 120 کیلوبایت هستش!
عزیز هیچ کدوم از ISP ها نامحدود واقعی نیستن و مصرف منصفانه دارن به همین خاطر هم هست که سرعت ها رو بیشتر از قرار داد شما براتون میبندننقل قول:
تنها جاهایی که نامحدود واقعی هستن وایمکس ایرانسل و مخابرات هست که این 2 تا هم سرعت های واقعی رو میدن بهتون و بالاتر براتون نمیبندن پهنای باند رو
256 ایرانسل سرعت قانونی هست و همون 32کیلوبایت هست
128 مبین نت هم اگه میبینید که 120کیلوبایت هست چون اولا نامحدود واقعی نیست در ثانی اشتراک هاشون فرق داره
توی مبین نت اشتراک های 1 به 4 هم داره به همین خاطره که سرعت ها بعضی موقع ها بیشتر هست
آقا این خط مشی مسخره دیگه چیه ! اینم سیاست جدیده!!؟
من نمیدونم نامحدود یعنی چی ! یعنی نمیشه با خیال راحت دانلود داشت؟ حالا من زیادم دانلود نداشتم.به 707 زنگ بزنم ممکنه بیخیال این قانون جدید بشن ؟
ببین عزیز اگه منظورتون اس ام اسی هست که ایرانسل میفرسته برای مشترکیننقل قول:
اون به خاطر اینه که سیستمشون دچار مشکل شده و حجم دانلود های ماه های قبل رو 2 برابر حساب کرده به همین خاطر توی سیستم ایرانسل شما خط مشی رو رعایت نکردید
ولی مشکل خاصی نیست اشتباه و مشکل از خودشون هست
ایرانسل و مخابرات تنها ISP هایی هستن که نامحدود واقعی هستن
بله.یعنی من استفاده کنم و مشکلی پیش نمیاد ؟
این قانون خط مشی رو تو سایتشون اضافه کردن
ببین عزیز خط مشی که برای همه ISP ها هست اینی هم که توی سایت شما دیدی خیلی وقته گزاشتننقل قول:
ولی با توجه به حجمی که در ماه برای کابران نامحدود در نظر میگیرن 90% نزدیک به همون نامحدود واقعی هست و مثل بقیه ISP های خصوصی حجم های پایین برای خط مشی تعریف نکردن
من و خیلی از دوستان دیگه ماهانه 300 گیگ هم دانلود داشتیم که این حجم دانلود رو توی هیچ کدوم از ISP ها نمیشه داشت
پس بنابراین میشه گفت وایمکس ایرانسل نامحدود واقعی هست
این اس ام اسی هم که اومده براتون همونطور که گفتم به خاطر مشکل سرور خودشون هست که ماه های قبل مشترکینشون رو 2 برابر ثبت کرده
شما اگه میخوای مشکلی پیش نیاد براتون سعی کنید این ماه رو یکمی رعایت کنید توی دانلود که توی سیستمشون کمترثبت بشه براتون از ماه دیگه دوباره هر چه قدر خواستید دانلود کنید
البته الان هم دانلود کنید مشکل خاصی پیش نمیاد ولی بازم سعی کنید این ماه کمی توی دانلود مراعات کنید که خدایی نکرده سرعتتون رو کم نکنن یه موقع
ترجیح میدم یه فایل 500 مگی رو تو نیم ساعت دانلود کنم تا 3-2 روزنقل قول:
ایرانسل اگه سرعتش واقعا اینه مفت نمیرزه با اون قیمتاش.پس جریانه پیامکی که به کاربر هشدار میده چیه که میگن زیاد دانلود داشتی کمتر دان کن!
چقدر از مبین نت بد میگفتن از ایرانسل سرتره
شما اگه مصرفت زیاد نیست ایرانسل به کارت نمیاد. سرویس ها حجمی و البته معمولا کمتر از 1 مگ هم توصیه نمیشه ، خصوصا اگه تجربه سرعت بالاتر داشتین و مصرفتون هم زیاد نیست.در ضمن اون 35 گیگ ماهانه که شما دارین خیلی اوقات کمتر از مصرف 2 روز یک کاربر ایرانسل هست.نقل قول:
Isp های دیگه هم مطمئن باش که به خاطر کاربرها اینطوری سرعت ها رو بالاتر نکردن. شرکته میاد 4 مگابیت پهنای باند رو واسه شما آماده میکنه منتها کلا شما میتونی از 3 درصد قدرت و کیفیت اون پهنای باند به راحتی واسه خودت استفاده کنی و 97 درصدی که میمونه به مقداری بسیار کمتر همین 3 درصد واسه شما میمونه و بقیه هم واسه بقیه کاربرها هست.
درحالی که میزانی که سرویس هلی نامحدود ایرنسل میتونی از پهنای باندت استفاده کنی چیزی بیشتر از 50% هست(البته اگه قانون جدید واسه مصرف منصفانه درست نکرده باشن) و در ضمن بیشتر هم میتونی استفاده کنی منتها واسه خودت استفاده از این مقدار بیشتر سخت هست (واسه یک یوزر 1 مگ ، دانلود 150 گیگ و یا واسه یوزر 2 مگ دانلود 300 گیگ یا بیشتر سخت هست)
و البته نکته آخر که احتمالا میدونید :
سرعت اینترنت تو همه جای دنیا بر اساس بیت هست و نه بایت و سرعت 128 کیلوبیت در ثانیه میشه سرعت 16 کیلوبایت در ثانیه (16=8÷128) و همینطوری 256 میشه 32 ، 512 میشه 64 ، 1مگ میشه 128 و 2مگ میشه 256 .
این اس.ام.اس هم بیشتر از 90% موارد واسه اون اشتباه در سیستم محاسبه حجمشون بوده که اشتباها مصرف بعضی کاربرها رو بیشتر از %100 محاسبه کرده.
الان دارم بدون مصرف شدید پشت سرهم مصرف ماهانه ام رو میرسونم به 150 گیگ که ببینم واقعا از این خط مشی های مسخره تعریف کردن یا اینکه واسه اون دوستی که به تازگی اس.ام.اس اومده هم اشتباه سیستمم بوده یا چیز دیگه.
ببین دوست عزیز ایرانسل چون نامحدود واقعی هست سرعتش هم قانونی هست یعنی بالاتر از تعرفه ای که انتخاب میکنید بهتون سرعت نمیده بر خلاف ISP های دیگه که همیشه سرعت رو بالاتر میبندن برای کاربر ولی مصرف منصفانه براش تعیین میکنن که من خودم به شخصه اصلا این مورد رو قبول ندارمنقل قول:
ایرانسل قیمتش میشه گفت بالا هست ولی به نامحدود بودنش می ارزه
شما با هیچ کدوم از ISP های دیگه هیچ موقع نمیتونید ماهانه 300 گیگ دانلود داشته باشید (ولی با 2 مگابایت ایرانسل راحت میشه 300 گیگ دانلود ماهانه داشت ) که من و خیلی های دیگه این حجم دانلود رو داشتیم در ماه و خب نسبت به این حجم دانلود 125000 تومان منصفانه هست
اون SMS هم که برای بعضی کاربر ها اومده همونطور که گفتم به خاطر ایراد از سرور اصلی خودشون هست که طی 2 ماه اخیر پیش اومده و ماهای قبل رو 2 برابر حساب کردن برای یوزر ها که البته اون مورد هم گفتن در حال بررسی هست
من خودم ماه پیش هم 150 گیگ دانلود کردم و هیچ مشکلی پیش نیومد SMS هم نیومد برام
مبین نت در حال حاظر اوضاعش خیلی خیلی بد تر از ایرانسل هست میتونید توی تاپیکش توی همین بخش برید و شکایت کاربر ها رو از سرویس دهیش ببینید
من خودم 2 تا از دوستانم مبین نت داشتن و بعد از 2 ماه استفاده کلا گزاشتنش کنار رفتن سمت ADSL چون واقعا افتضاح بود سرویسش
الان هم که ویزیر مخابرات گفته طبق قانون تنظیم مقررات رادیویی کشور تمام سرویس های نامحدود مخابرات توی سراسر کشور باید برداشته بشه و فقط سرویس های حجمی ارائه داده بشه که از دهه فجر این طرح به صورت سراسری برای ISP مخابرات اعمال میشه
و تنها گزینه نامحدود واقعی ایرانسل هست در حال حاظر
البته بازم هر کی میل خودش هست که از هر ISP که میخواد استفاده کنه
ولی برای کسانی که ماهانه مثل خود من حجم دانلود بالایی دارن (در حال حاظر وایمکس ایرانسل بهترین گزینه هست)
آره مخابرات و ایرانسل رو میدونم که سرعتشون واقعیه اما خب نه همه جا.به منطقه هم مربوط میشه.ولی خب در کل دارن وظیفشون رو انجام میدن.ما هم در قبالش داریم پول میدیم اونم با هزینه بسیار بالا.با این حال من قبلا هم از ایرانسل نامحدود داشتم و راضی بودم جز اینبار که سه بار sms هشدار فرستاده.و واقعا خنده داره چون دیگه نمیشه اسمش رو نامحدود گذاشت
شما چه تعرفه ای دارید؟نقل قول:
چه قدر دانلود دارید در روز؟ در ماه
اینجا دوستانی بودن که حدودا 200 گیگ دانلود داشتن و 1 بار SMS براشون اومده که اونم همونطور که توی پست های بالا گفتم یه مشکل سراسری از سمت خودشون بود که حجم ها رو دوبرابر حساب میکردن به همین خاطر برای بعضی ها که بیش از حد ثبت شده بود SMS اخطار میفرستادن که الان هم که با یکی از دوستان صحبت کردیم مثل اینکه با پیگیری های زیاد مشکل رو حل کردن از سمت خود ایرانسل
شما چی کار کردی با این ایرانسل بدبخت که 3 بار SMS داده بهتون؟:n02:
چقدر بی انصافا.نه آقا من در ماه به 100 گیگ هم نمیرسه. تعرفم 1 مگ نامحدود!
امروز 3بار دیگه اس داد که ضریب اشتراکت رفت بالا! الان سرعتم شده بین 10 تا 25 اصلا هم ثابت نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!
به احتمال زیاد این سیاست جدیدیه که دارن پیاده میکنن چون شبکشون در حال انفجاره!
با این اوصاف به نظر من شما برو مرکز اصلی شما حضوری اعتراض کننقل قول:
دوستانی که در مناطق زرد رنگ نقشه هستن سرعت اینترنتشون چطوره؟
میشه یک لطفی بکنید، یک عکس از E-care خودتون که مصرف 4-3 دوره آخرتون رو گذاشته، بگیرید و اینجا نشنون بدین؟نقل قول:
اس.ام.اس ها تو چه فاصله هایی واستون اومد و توی کدوم دوره یا دوره ها بودین ؟
الان توی E-Care زده که شما توی لیست سیاه هستین ؟
مرسی:n16:
این عکس از کارتابل اشتراک وایمکس شما رو که دیدم یه سؤال واسم پیش اومد. منم مثه شما یه مگابیت نامحدود از ایرانسل دارم. اگر این دوره تموم شد و مثلا یه مدت نخواستم شارژ کنم اما برای اینکه دسترسیم واسه کاربری هایی مثه چک کردن ایمیل قطع نشه می تونم بسته افزایشی بخرم به جای شارژ دوباره طرح نامحدودم؟نقل قول:
آخه تا به حال از این شیوه استفاده نکردم و از طرفی یه جایی روی سایت ایرانسل خونده بودم بسته های افزایشی فقط واسه کاربران محدود است.
کسی اطلاع نداره مودم های ایرانسل بازهم تخفیف میخوره یا نه؟
نقل قول:
دوست عزیز برای استفاده از اینترنت باید سرویس رو تمدید کنید و کل هزینه رو بپردازید .وقتی انقضای سرویس تموم بشه با خرید بسته افزایشی امکان استفاده از اینترنت وجود نداره .اون بسته که میفرمایید برای کاربران محدود هست به عنوان مثال اگر 4 گیگ یک ماهه دارند و قبل از انقضای سرویس یعنی همون یک ماه این مقدار ترافیک تموم شد میتونن بسته افزایشی بخرند .این چیزی که گفتید ممکن نیست.چون وقتی انقضای سرویس تموم میشه امکان خرید بسته افزایشی وجود نداره تا زمانی که هزینه کامل سرویس رو پرداخت کنید و سرویستون فعال بشه و تا این زمان فقط دسترسی به سایت ایرانسل و کنترل حساب امکان پذیر است.
ضریب بالا نرفته احتمالا سرعت رو محدود کردن روی 128 کیلوبیت که یک هشتم ضریب تسهیم سرویس شماست.در ساعات مختلف روز مخصوصا صبح تست کنید ببینید ایا بیشتر از 25 هم میره یا نه و همچنین در کنترل حساب شما رو در لیست سیاه قرار دادن یا نه ؟نقل قول:
سلام دوستان باور کنید دیگه خسته شدم بعضی موقع ها از اینکه ایرانسل گرفتم به خودم فحش میدم باور کنید اول که گرفتم تا چند ماهش خوب بود بعد خراب شد الان 512 دارم با سرعت 10 کیلوبایت دانلود میکنم قبلا شبا افت داشت ولی الان از صبح هم افت داره کسی میدونه وصعیت مبین نت چطوره اگه خوبه مبین نت بگیرم حرومخورای مفت خور حرومشون بشه این همه از ملت پول میگیرن بعد سرویسای اینجوری تحویل مردم میدن
یکی از بچه ها سیم کارت رایتل گرفته با مودم یو اس بی میگه راضیه میترسم اونو بگیرم بعد چند ماه مثل ایرانسل شه دوستان چی پیشنهاد میکنید لطفا چیزی پیشنهاد کنید که همراه باشه نه مثل adsl چون کار من طوریه که باید اینترنتم هراه باشه