باختم :دی
میشنم 1ساعت دیگه میزنم :دی
Printable View
باختم :دی
میشنم 1ساعت دیگه میزنم :دی
ببین اول باید مشخص کنی می خواهی چی کاره بشی منظور می خواهی با کدوم سلاحا بری جلو و هدفت چیهنقل قول:
اگه سلاح گرم می خواهی تمام اتریبیوت های سوختت را برگردون به Dexterity اگه می خواهی با سلاح سرد بری جلو ( که برای دوئل خیلی مناسبه ولی یک عیب خیلی بزرگ داره که در پایین می گم ) باید همش را برگردونی بزاری به Strength
اگه بخواهی همه اتریبیوتها را زاری به Strength در آینده کار پر تجربه نخواهی داشت یعنی اصلا کاری برای به دست آوردن تجربه نخواهی داشت فقط باید دوئل کنی تا بتونی تجربه کسب کنی و لول آپ بشی که اونم امکان نداره هر روز چند 10 تا دوئل کنی حداکثر می تونی هر روز 4 تا دوئل کنی چون موتیواسیونت کم می شه
الان من هر دو الی 3 روز یک بار لول آپ میشم :21: ولی اونایی که سلاحاشون سرده چون روی Strength کار کردند ستینگ تراپشون کمه و از آنجایی که کارای با تجربه نیاز به ستینگ تراپ داره نمی تونند انجام بدند
ولی در عوض دوئلر های خوبی از آب در میان البته من خودم الان هم دوئلر هستم :31: و هم کارای خوب دارم فقط نقطه ضعفم دوئلرهای با سلاح سرد هست که ازشون بیشتر از دوئلر ها سلاح گرم کتک می خورم :41:
ok....اصلا میخوای اکانتم رو پاک کنم دوباره جدید بازی کنم؟:دی
فکر کنم اون بهتره برو یک اکانت بساز بعد با این بهش اتاک بزن پولاش را به اون منتقل کن بعد این را پاک کن :31::21:نقل قول:
ok....فقط اگه بن شدم من می دونم با تو!:دی
ببین اونم فن داره از قیلتر شکن برای یکی از یوزرات استفاده کن و برای دیگری که اون که اصلی هست و می خواهی نگهش داری با آی پی خودتنقل قول:
اون موقع بن نمی شه چون آی پی ها متفاوت هست :31: تمام آیتمات و ... را بفروش بعد آتاک بزن البته قبل ببین می تونی بزنی یا نه چون فکر کنم لول دوئلت نم رسه برای یوزر جدید
ببین اونم فن داره از قیلتر شکن برای یکی از یوزرات استفاده کن و برای دیگری که اون که اصلی هست و می خواهی نگهش داری با آی پی خودتنقل قول:
اون موقع بن نمی شه چون آی پی ها متفاوت هست :31: تمام آیتمات و ... را بفروش بعد آتاک بزن البته قبل ببین می تونی بزنی یا نه چون فکر کنم لول دوئلت نم رسه برای یوزر جدید
مسئله ای نیست...وقتی من یوزره اصلی رو لختش کنم دیگه نمی تونه زیاد کاری کنه!چون نه اسلحه داره و نه لباس خفن!...مرسی از بابت راهنماییات...دیگه برم بخوابم
تو هم با طناب اینا رفتی تو چاه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مسئله ای نیست...وقتی من یوزره اصلی رو لختش کنم دیگه نمی تونه زیاد کاری کنه!چون نه اسلحه داره و نه لباس خفن!...مرسی از بابت راهنماییات...دیگه برم بخوابم
(اون قسمت دوباره شروع کردن خوب بود ولی اون قسمت دیگه خلاف قوانین بازیه) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من بزرگ ترین فروت ورلد یک سرور آلمان رو پیدا کردم:
تشکیل شده از 4 شهر تمام شده(امتیاز کامل)
یکی از شهر ها شامل رنک های 3-4-5-6 لول هستند.
اجزایی که باید ساخته بشن به زبان آلمانی:
Hauptgebäude
Kaserne
Schutzwall
Flagge
Rohstofflager
Tor
Turm der Abenteurer
Turm der Duellanten
Turm der Arbeiter
Turm der Soldaten
به انگلیسی :
Main Building
Barracks
Defense
Flag
Rohstofflager
Tor
Tower of adventurers
Tower of the duelists
Tower of workers
Tower of soldiers
سلام شماها که بن شدین اینترنتتون دیال اپ هست؟اخه یه جا خوندم دیال اپ شماره ای پی ثابتی نداره که اگه چن تا کاراکتر داشته باشیم لو بره.ببینین
ای پی (IP) :
شماره ایست که به هر کامپیوتر متصل به اینترنت داده میشود تا بتوان بهکمک آن شماره به آن
کامپیوترها دسترسی داشت. این عدد برای امپیوترهایی که حالت سرور دارند و نیز کامپیوترهای کلاینتی
که معمولا به روشی غیر از شمارهگیری (Dial Up) به اینترنت وصل هستند، عددی ثابت و برای دیگران
عددی متغیر است.و در هر بار وصل شدن به اینترنت این شماره عوض میشود یعنی هر بار که شما با شرکت ISP خود تماس گرفته و به اینترنت وصل میشوید، عددی جدید به شما نسبت داده میشود.این عدد یک عدد ۳۲ بیتی است و برای راحتی بهصورت زیر نوشته میشود:
xxx.xxx.xxx.xxx که منظور از xxx عددی بین ۰ تا ۲۵۵ است (البته بعضی شمارهها قابل استفاده نیست ). مثلا ممکن است آدرس شما به صورت ۱۹۵.۲۱۹.۱۷۶.۶۹ باشد. حتی اسمهایی مثلکه برای اتصال استفاده میکنید، در نهایت باید به یک IP تبدیل شود، تا شما سایت یاهو را ببینید.کد:http://www.yahoo.com
نه یه جای کار باز میلنگه .من ازدو تا کامپیوتر مختلف استفاده کردم ولی با یه کارت اینترنت بازم فهمید خودمم.
من واسه این پرسیدم چون خودم از آی پی متفاوت استفاده میکردم و بن شدم !
قبلا هم گفتم اینا به جز آی پی ! پسووردهای مشابه و ورود و خروج های مشکوک و متوالی رو چک میکنن
من زماني كه دايل آپ داشتم آي پيم ثابت بود!!نقل قول:
سلام شماها که بن شدین اینترنتتون دیال اپ هست؟اخه یه جا خوندم دیال اپ شماره ای پی ثابتی نداره که اگه چن تا کاراکتر داشته باشیم لو بره.ببینین
آقا آخر ما چه کنیم...یه اکانت دیگه بسازیم...یا با همین قبلیه بسوزیم و بسازیم؟
از من ميشونوي اين يوزر رو حفظ كن منتها از الان به بعد با هدف اسكيل پخش كن! بعد هر وقت پول دست اومد سر فرصت اسكيل ها رو برگردون!!نقل قول:
آقا آخر ما چه کنیم...یه اکانت دیگه بسازیم...یا با همین قبلیه بسوزیم و بسازیم؟
اگه وقتش رو داري يه يوزر ديگه درست كن منتها توي يه ورلد ديگه!! چون توي همين ورلد به نظرم به بن شدن نمي ارزه!!
آرش تو ورلد 2 اينا رو مي گينقل قول:
يه اكانت جديد بساز بعد اكانت قبليتو 2 روز بده دست يكي از بچه ها بعد با اكانت جديدت بهش اتك بزن همه پولاشو بگيرنقل قول:
اينجوري بن نميشي:20:
می دونین...تا چند روز دیگه فورت میاد...اون وقت تا من اکانت جدید رو بسازم و قویش کنم دیگه فکر کنم ورلد 10م اومده...باشه من یه یوزره جدید میسازم
آره.نقل قول:
آرش تو ورلد 2 اينا رو مي گي
2تا دیگه هم دارم که کارگر نیست
ارش به smbb تلگرام دادم برو جواب بده
شک داری خودم باشم؟؟نقل قول:
ارش به smbb تلگرام دادم برو جواب بده
از شهر چه جوری می تونیم خارج شیم؟
برو تو town hall بعد leave town رو بزننقل قول:
پول هایی تو بانک چی میشه؟نقل قول:
اونا از دست نمیره !نقل قول:
آقا من زدم به سیم آخر...هر چی داشتم فروختم یه لباس جدید خریدم...فکر کنم حالا کمی بهتر شد...نظرتون چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين ايرويي كه ديشب زدمش!!
ميل زده!!
يعني چي؟!!نقل قول:
bentonhunter On 7/4/09 at 9:46 PM
Your AWARE we're not at war anymore right?
مگه جنگ داری؟؟میگه ما که با کسی توی جنگ نیستیم :دی
بابا اين يارو از شهر ميدلتون هست! مگه شما باهاشون سر دعوا نداريد؟!!نقل قول:
مگه جنگ داری؟؟میگه ما که با کسی توی جنگ نیستیم :biggrin:
فکر کنم داریم:دی
شاید یارو تو توهم فانتزی بوده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حاجی این بنده خدا مشکل روانی داره ! عکس دوئل هاش با خودم رو چند صفحه قبل گ ذاشته بودم نیمدون دیدی با نه !
منم در عوض رفتم دو نفر از اعضای شهرشونو پاس اوت کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين گزينه ي بهتريه:31:نقل قول:
CharlePrince موجودی هست خیلی وحشتناک
منم با این یارو چند بار دوئل کردم بعدش دیگه ورق دوئل کردن باهاش را بستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمی دونم انقار طرف فقط بر روی ویگور کار یا چی کار کرده که منم نمی تونم از پسش بر بیام
یک نفر دیگرم از میدیل ها است که مواظبش باشین اسمش Ripp3r است 10 روزه Hernando's sword [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را پیدا کرده اولین تجربه ضربش را من چشیدم 4 تا ضربه زد پس اوت شدم بعدش 2 روز بعد اون چینی پس اوتم کرد بعد دیگه از شهر در اومدم بیرون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ديدم منتها يادم رفته!!!نقل قول:
حاجی این بنده خدا مشکل روانی داره ! عکس دوئل هاش با خودم رو چند صفحه قبل گ ذاشته بودم نیمدون دیدی با نه !
CharlePrince موجودی هست خیلی وحشتناک
پس با يه عده قلچماق طرفيم!! بقيشون كه كلا پاس اوتن!! اونايي هم كه پاس اوت نيستن...!نقل قول:
منم با این یارو چند بار دوئل کردم بعدش دیگه ورق دوئل کردن باهاش را بستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمی دونم انقار طرف فقط بر روی ویگور کار یا چی کار کرده که منم نمی تونم از پسش بر بیام
یک نفر دیگرم از میدیل ها است که مواظبش باشین اسمش Ripp3r است 10 روزه Hernando's sword [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را پیدا کرده اولین تجربه ضربش را من چشیدم 4 تا ضربه زد پس اوت شدم بعدش 2 روز بعد اون چینی پس اوتم کرد بعد دیگه از شهر در اومدم بیرون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ورلد 10 بیامد یا نیامد یا خواهد آمد یا نخواهد آمد ؟
حالان حالان ها نيامدن خواهد نكرد!!!نقل قول:
ورلد 10 بیامد یا نیامد یا خواهد آمد یا نخواهد آمد ؟