اگه اینطوری باشه شما 20 مگابایت رو توی 4-5 ثانیه باید بگیری!!!نقل قول:
Printable View
اگه اینطوری باشه شما 20 مگابایت رو توی 4-5 ثانیه باید بگیری!!!نقل قول:
:18::18::18::18::18::18::18:نقل قول:
:9::9:
آتیشم زدی بابا دمت گرم:18:
بچه ها دیشب سرعت افتضاح بود 1 گیگ بیشتر نتوستم بگیرم
اما امروز صبح خوب شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خبر خوبيه.نقل قول:
ميشه يه عكس از پيش فاكتورتون بگذاريد؟
بابا شما ها واقعن خیلی جالبید.نقل قول:
همچین میگی سرعت افتضاح بود من فکر کردم چی شده.
خوبه 1 گیگ دانلود داشتی.(حداکثر با 512 میتونی 1200-1300 دانلود کنی)
حالا یک نفر میاد توی این تاپیک قصد داره از شاتل سرویس بگیره این پست شما را که میخونه فکر میکنه چه خبر بوده و شاتل چقدر داغون هست و...
بعد هم میره 4 جا دیگه میگه شاتل افتضاحه و غیره.
بهتره یکم تو پست زدن ها دقت کنیم.
این جور که من تو تست میبینم باید سرویس شما 128 باشه درسته؟
اره خوب شده ولی دیشب سرعت روی 25 بود بعد از سحر خوب شده و تا 75 هم رفتنقل قول:
دیشب سرعته دانلود من 52الی 53 بود حدوده 1200 مگ هم گرفتم/
نقل قول:نقل قول:
من که گفتم اشتباهه.... این سایت Speedtest هنوز به من سرعت واقعیم رو نشون نداده و فکر کنم فقط 1بار درست نشون داد که اونم یکم بالا بود. الان من با 16 دانلود میکنم :41:
16؟؟؟؟نقل قول:
ظاهرا باید زنگ بزنی پشتیبانی!
speedtest ]م میخواد روحیه بده بعضی وقتا! برا منم گاها قاط میزنه!
آخه چرا زنگ بزنم پشتیبانی ؟؟ 128 باید 16 باشه دیگه :19:نقل قول:
نقل قول:
با این سایت تست بگیرنقل قول:
کد:www.speedtest.ir
آره ديگه زنگ هم بزني ميگن بايد 16 باشه پس مشكلي نيست. :31:نقل قول:
سلام دوستان من 5 روز دیگه دوره تموم میشه اگر ازین 3گیگ مجانی استفاده نکنم یا یکمشو استفاده کنم بقیش میشه دوره بعد استفاده کنم ؟ یا کلا میسوزه ؟
نه كلا ميسوزه :31:نقل قول:
این جور سوال ها رو بهتره از پشتیبانی بپرسی. مطمئن تره :46:نقل قول:
اون 2GB که نوشته جدیدا اضاف شده به ترافیک ماهانه 2GB+10 یعنی همون 12 گیگ:46:نقل قول:
خوب آرت3 256 هست 22 گیگابایت ترافيک ماهانه میتونی مصرف کنی و دانلود پنجشنبه و جمعه ها و شبانه 1 تا 7 رایگانهکد:ترافيك سرويسها از روز 8 ارديبهشت ماه 1388 به صورت اعداد آورده شده در جدول افزايش يافته است
512 اکو 3گیگا بایت ترافیگ ماهانه داری و شبانه 1 تا 7 رایگانه
اینم ماله من!!!!
شوخی کردم
خونه دوستم بودم
گفتم بزار از دایال آپ هم یه تست بگیرم
فقط برو توکفه پینگش!!!!!!
نقل قول:این جور سایتها اصلا قابل اطمینان نیستند و هر سری یه سرعت رو نشون میدن. شما برای سرعت دانلود یه لینک مستقیم رو بذار توی idmبا 16 کانکشن، ببین سرعت دانلودت چقدره. برای پینگ هم در کامند دستور پینگ رو وارد کن، مثلا برای یاهو، اونطوری خیلی مطمئنترهنقل قول:
همونطور که سیامک جان گفت برای دوره بعد منتقل نمیشه و کلا میسوزه. تا میتونی این 5 روز تمومش کن! ولی حالا محض اطمینان یه زنگی هم به پشتیبانی بزن، شاید برای ماه رمضون یه ارفاقی بکنن.:31:نقل قول:
دوستان یادتون هست دیشب کنترل پنل شاتل از سرویس خارج شده بود الان متوجه شدم تغییر مشخصات مشترک به پنل اضاف شده.چه باحال....:8::5:
من تغیر دادم اطلاعات را...
درخواست تغییر مشخصات شما برای امور مشترکین ارسال شد و همچنین یک نسخه از آن به آدرس(های) پست الکترونیکی شما ارسال گردیده. کارشناسان شاتل آن را بررسی و در صورت لزوم با شما تماس خواهند گرفت.
یک درخواست تغییر مشخصات توسط شما در تاریخ 1388/06/15 به شرح زیر ارسال شده اما همچنان کارشناسان شاتل فرصت رسیدگی به آن را نداشته اند. اگر درخواست فعلی شما نیاز به اصلاح دارد و یا به طور کل تمایل به لغو آن دارید می توانید از کلید زیر استفاده نمایید.
نه اتفاقاً اين طور سؤال ها رو نبايد زنگ زد پرسيد چون توي خود سايت شاتل توضيح داده شده! :31: :نقل قول:
ترافيك هر ماه، غيرقابل انتقال به ماه قبل يا بعد است.
البته بهتر بود مینوشت "دوره" نه "ماه". حالا دیگه کارمون به جایی رسیده هی ایراد میگیریم از شاتل:31:. از پشتیبانی معتبر تر شدیم:31:نقل قول:
تست الان من که از 1 به بعد افت پیدا می کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چجوری تعداد کانکشن ها رو مشخص کنم ؟ کامند کجای ؟ :19::18:نقل قول:
IDM>option>connections>max.connections number>16نقل قول:
برای پینگ هم برو تو run تایپ کن cmd و اینتر را بزن
بعد تو صفحه ای که اومد تایپ کن ping yahoo.com و اینتر را بزن
کمکم کنید تو رو خدانقل قول:
خیلی واجبه
سلامنقل قول:
دوستان جواب دادن
ولی خوب
اون 2gb+10 یعنی 2 گیگ به آرت اضافه شده
برای فیلم و اینا هم به نظر من اکو بگیر
چون از 1 تا 7 رایگانه
کی گفته 512 از 128 ارزونتره؟
512 اکو گرانتر هستش
میشه یک توضیحی بدی که این پینگ چیه ؟ چقدر باشه خوبه ؟ :43::43::37::45:نقل قول:
در ادامه صحبتهای قبلیم که گفتم شاتل کم فروشی می کند اعلام کنم شب گذشته با اکانت پریمیوم رپیدشیر از ساعت 1 تا 7 بامداد تنها 670 مگ دانلود داشتم،به قول معروف اسنادش هم موجوده :31::31:
چرا شاتل 1 به بعد پینگش به هم میریزه ؟؟
البته من دیشب توی سرور خیلی شاتلی دیدم ! ولی همه نهایتآ پینگشون 100 بود ! ماله من قبل 1 روی 80 90 بود ولی یهو شد 300 بعد 400 بعد هم افتادم بیرون
راستی ترافیک هدیه به من ندادند !
منم حدود یه هفته پیش شبها سرعتم به 10 هم نمیرسید، با اکانت 512! 5-6 شب بیخیال دانلود شدم و گرفتم خوابیدم، اما دیشب که اومدم ببینم اوضا از چه قراره، از ساعت 1 تا 7 سرعتم از 58 کمتر نشد! همه ی شبهای قبلی رو جبران کردم!!! 250 مگابایت هم از تورنت گرفتم، که تورنت هم کمتر از 48 نمیشد! خدا کنه همینطوری بمونه!!
من الان 2 روزه که به شاتل گفتم سرویس منو از 128 به 512 ارتقا بدید, همه مدارک رو هم براشون بردم ولی میگن سیستم از تهران مشکل داره, نه میشه شارژ کرد نه سرویس ها رو تغییر داد. واسه شما هم اینطوره ؟ ممکنه که بخوان دروغ بگن ؟
واسه من از 10:15 صبح قطع شده!!!!!!!!!
زنگ زدم ميگه مشکل فني براتون پيش اومده. گزارش ميدم ، 1 -2 روز کاري طول ميکشه !!! بعد بهتون زنگ ميزنم.
يعني چي مشکل پيش اومده ؟؟
واسه چي دو روز طول ميکشه ؟؟ اونم مشکلي که فقط واسه يه نفر پيش اومده؟؟
انشاللهنقل قول:
مرکز مخابرات کجا هستین؟
ماه مبارک رمضان و دروغ:21:- نه حتما مشکل دارند سیستمشون مدارکت جور هست؟نقل قول:
احتملا تو مرکز مخابراتتون باشه--الان کلا adsl تون تعطیل هست؟چراغ لینک وضعیتش چطوهنقل قول:
دروغ دروغه ! ماه رمضون و غیر ما رمضون نمیشناسه :27: آره ظاهراً تکمیله. اشتغال به تحصیل رو دادم بهشون ... !نقل قول:
دمشون گرم 3 گیگ هدیه دادن تا دراین مدت اینترنتو سوراخ کنیم
از موقعیت شناسیشون خوشم اومد چون 15 روز پیش ترافیکم تموم شده بود والان که دیدم 3 گیگ اضافه شده با کله خوردم به سقف:دی برای شما هم اضافه شد
اینم مال من قبلنا بیشتر حال میداد :دی
مثل فرزند هست، هرچی کمتر بهتر!:31:نقل قول:
سلام دوستان
خوبین؟
دیدن تبلیغات شاتل تو روزنامه
نوشته سرعت 2 مگ برای اولین بار
میخواستم بدونم قیمت 3 ماهش چنده؟
کسی میدونه