من مشتاقم بهم بگید به غیر از مخابرات چه شرکتی ؟
Printable View
من مشتاقم بهم بگید به غیر از مخابرات چه شرکتی ؟
سرویسای مخابرات نامحدوده درضمن از مخابرات سرویس نگیرید به خصوص در تهران اگر مشتاق بودید یه شرکت خوب بهتون معرفی میکنم....:n27:
سرویسای مخابرات نامحدوده درضمن از مخابرات سرویس نگیرید به خصوص در تهران اگر مشتاق بودید یه شرکت خوب بهتون معرفی میکنم....
پیشگامان توسعه ارتباطات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تعرفه هاشو نگاه کن واقا سرویس خوبی میده...
پیشگامان تو مرکز ما (مخابرات قدوسی، مرکز 2 مخابرات تهران) که سرویس دهی اش افتضاحه، سرویس های نامحدودش بد جوری سرعتش پایینه و سرویس های حجمی اش هم Burst نداره، اگه 128 بگیری همون 16 تا رو بهت میده، یه بیت بیشتر نمیده خصیص. سرویس دهی اش هم روی NAT هست و کاربر نمیتونه با قطع و وصل سرویس IP اش رو عوض کنه که کلی دردسر ساز هست برای کاربرایی که master card و این چیزا ندارند تا مصارفِ آنلاینشون رو تو سایت ها و سرویس های مورد استفاده ثبت نام کنند و نیاز به تغییر IP دارند براس استفاده از سرویس های رایگان بعضی سایت ها.
تنها مزیتی که پیشگامان داره اینه که ترافیکش ارزونه، ولی چه فایده، بدون Burst نمیشه ترافیک رو مصرف کرد. من الان روی یکی از خط هام مخابرات 1 مگ دارم نا محدود، روی یکی دیگه پیشگامان 1 مگ دارم حجمی، با مخابرات فقط دانلود هام رو میکنم و با پیشگامان براوز هام رو، منتظر هستم قراردادم با پیشگامان تموم بشه و روی اون خط از این سرویس های جدید 5 مگی حجمی مخابرات بگیرم.
برو توسایت پیشگامان ببین چقدر ازش تقدیر شده چند بار مقام دوم شرکت سرویس دهی اینترنتی رو به دست آورده مرکز 2 مخابرا تهران هم در جران نیستم ولی شما توسایت شرکت یه قسمتی داره که چهار رقم اول شماره تلفنتون را وارد میکنید اگه تو محدودش باشه میگه فلان مرکز تحت پوششه وخوبه بعدشم تو یه منطقه یه تعداد بیشتر سرویس نمیده درست مثل شاتل یعنی تومحدوده های شلوغ یعنی تو یه شعاع مشخصی تعداد مشخصی روسرویس میده....
درضمن مخابرات شرکتی بود که چند ماه پیش سازمان تنظیم مقررات وامواج رادیویی حذفش کرد واجازه سرویس دهی به کاربرانش نداشت الآن دوباره مجوز گرفته اومده روقبض خونه ها تبلیغات کرده سرویس فلان با مومدم رایگان با کلک های قبلی از شما که مخابرات داری یه تست بزار 1 مگ رو منم یه مگ دارم پیشگامان تاحالا قطعی نداشتم ولی مخابرات هفته ای 4 پنج بار قطعی داشت .
سرویسم حجمیه و شبا هم رایگانه 1تا7 وهرشب دارم سریال دانلود میکنم و تو ساعت های شلوغ هم افت سرعت ندارم وکیفیتن تقریبا نزدیک شاتله یه ستاره دیگه بگیره درحد شاتل میشه در صورتی که شاتل خیلی قیمتاش بالا تره....
خوب سایتِ شرکت که نمیاد مشکلاتِ کاربرها رو به رخ بکشه، تبلیغ هست اونها دوست من. به جاش به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سر بزنید. من که از خودم در نمیارم وقتی میگم سرویس دهی این شرکت مشکلاتی داره، اون مشکلات واقعاً وجود داره. درسته که ممکنه یه درصدی از کاربرها با یه سرویس دهی خاصی مشکل نداشته باشند ولی مورد مصرف کاربری تمام کاربر ها که یک جور نیست، یک دسته دیگه با همون سرویس مشکل خواهند داشت. من مشکلات سرویس دهی پیشگامان رو به نظر دوستمون رسوندم حالا اگه ایشون IP Valid نمیخواهند و نیاز به Burst بالا ندارند، برند پیشگامان بگیرند، در ضمن من از مزیت این شرکت هم صحبت کردم.
به هیچ وجه هم تبلیغ از سرویس مخابرات نکردم، مورد مصرف ام رو هم ذکر کردم، با مخابرات دانلود میکنم و با پیشگامان سرف میکنم که به زودی تغییرش میدم صرفاً برای تست سرویس جدید حجمی مخابرات که اگه خوب نبود به شرکت دیگری خواهم رفت (به هیچ وجه به پیشگامان بر نمیگردم چون مورد استفاده اینجانب در حال حاضر نیاز به تغییر IP در زمان نیاز و سریع را دارد که این شرکت ارائه نمیده).
در مورد تقدیرنامه و اهداء فلان رتبه و این چیز ها هم، من خودم تو چند تا از این گرد هم آیی ها مسئولیت هایی داشتم، فلان شرکت و فلان گرون میان یه گرد هم آیی تشکیل میدند، جناب رئیس شرکت میاد یه هزینه ای میکنه، نهار و چایی و شیرینی و خوراکی سر یک میز میگزاره و رئیس و معاون های خاصی رو دعوت میکنه، البته یه سری از کارهایی که شرکت کرده و نظرات مثبت بعضی کاربرها رو هم با یه سری نمودار من در آوردی رو میکنه و در نهایت هم یه هدیه ای مانند محصولات دیجیتالی و زرق و برق دار میده دست میهمان ها. چند روز بعد هم آقایان بعد از رفتن به چند میهمانی میاند برای تشکر از پیشوازشون یه رتبه/جایزه/تقدیر نامه ای بهشون میدند. هیچگونه کنترل و نظارت دقیقی روی سرویس دهی شرکت صورت نگرفته و هیچ مدرک علمی ای هم به عنوان دلیل اعطای این تقدیرنامه ها ارائه نمیشه.
سلام برای دانلود کردن و رایگان شبانه سرویس حجمی به غیر از مخابرات و پیشگامان کدام شرکت خصوصی بهم پیشنهاد میدید که قیمت adsl زیاد بالا نباشه و سرعت دانلود بالا ؟
سرویس نامحدود art شاتل سرعت دانلود خوبه یا پارس انلاین ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای دانلودر ها نیست، دانلود مداوم و سنگین داشته باشی سرعت شما میاد زیر دیال آپ و برای مدتی هم محدودیت شدید برات بوجود میاد، اطلاع رسانی دقیق هم نمیکنند چقدر دانلود کنی و به چه صورت محدود میشی. سرویس های art شاتل هم حجمی هست و فقط اسم نامحدود روشون قرار داره.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگیر و نگیر داره، یکی میگیره مشکل داره، یکی میگیره هیچ مشکلی نداره. تا خودت نگیری معلوم نمیشه چطوره. تو تهران هنوز نامحدود واقعی میده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دقیقاً مشخص کرده که سرویس های نامحدودش به چه صورت و سرعتی بهتود داده میده، البته مثل تمام شرکت های دیگه، ممکنه تو مرکز شما به دلیل کاربر بالا یا پهنای باند کم باز هم سرویس دهی مناسبی نداشته باشه، سرویس های حجمی اش هم دانلود شبانه اشان بستگی به مرکز شما و پهنای باندتون داره، بعضی ها شبی سه چهار گیگ باهاش دانلود میکنند، بعضی ها به زور 500 مگ میگیرند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] افتضاح هست فعلاً هم سرویس های حجمی و هم نامحدودش، 90 درصد کاربرهاش ناراضی اند.
سرویس های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شبانه اشان هر چند وقت یک بار بالکل تغییر میکنه، چند وقته بد جوری افت سرت دارند تو شب ها، یه موقع سرعت رو میبرند بالا، یه موقع میارند پایین. یه موقع BUrst میزاند برات، یه موقع میبندند. در حال حاضر که شبانه اش تعریفی نداره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در حال حاضر میزان شاکی کمتری نسبت به بقیه شرکت ها داره، ولی باز هم تا خودت نگیری معلوم نمیکنه چه سرویسی بهت میده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم هست که کاربر کمی داره، پوشش اش هم زیاد نیست ولی اگه تو مرکز شما سرویس میده میتونی اول اون رو امتحان کنی، به دلیل تعداد کاربر کم پهنای باند بهتری داره.
در یک نگاه با در نظر گرفتن وضع شکایات کاربران از سرویس هاشون، در حال حاضر پارس آنلاین گزینه مناسب تری بین سرویس دهنده های دیگه برای شما که نیاز به دانلود شبانه مد نظرتون هست میباشد.
شاتل چون کیفیتش عالیه وسرعت های واقعی رو به کاربران میده بدون افت سرعت سرویس های نامحدودش خیلی خوبه وخیلی گرون سرویس حجمی شاتل رو بگیر شبانشم رایگانه......
پارس آنلاینم هم مشکلات وقطعی زیاد داشت اما الآن خیلی بهتر شده بازم به نظرم شاتل بهتره......
سلام دوستان
یکی از دوستام واسه منطقه ی کامرانیه اینترنت میخواد بگیره،پیش شمارش 26ـه! بعد من خودم های وب دارم و راضیم بسیار،اما اونجا متاسفانه سرویس نمیده
واسه اون منطقه کدوم isp اینترنت بگیرم واسش؟ سرعتش خیلی مهمه واقعا...
من قبلا ز شاتل داشتم و خیلی راضی بودم،چه بسا همون موقع هم تو تاپیک ساتل دوستان خیلی ناراضی بودن مال من عالی بود،الانم های وب همینه خیلی ناراضی داره اما من مخابرات شهید نظریم از اونم خیلی راضی بودم!
این شد که گفتم بیام این جا بپرسم...سرعتش مهمترین چیزه واسم،یعنی مثلا من الام های وب 4-8 مگ دارم،سرعت دانلود مینیموم رو 600-700ـه، اون انقدر نمیخواد ولی دیگه سرویس های رنج 20 تومن 3 گیگ در ماهش همین سرعتا باشه...
راستی شبانه هم مهم نیس داشته باشه، و اینکه 512 شاتل سرعتدانلودش جقدره؟! من داشتم رو 250 بود اکثرا(2 سال پیش)
شاتل و پارس آنلاین برای کسی کهفقط سرعت براش مهمه خیلی خوبهنقل قول:
تقریبا شبیه همین سرویس خودتون رو با همین هزینه مد نظرتون ارئه میدن
به خاطر محدودیت های مهلک و کشنده ی شاتل اولویت با پارس آنلاینه
دوستان اگر ممکنه راهنمایی بفرمایید....نقل قول:
سلام دوستان....
برای دانلود و بازی و وبگردی! :)....
یه اینترنت مناسب با قطع و وصل و مسخره بازی کم و قطعا دانلود شبانه مناسب، چی سراغ دارین؟ میدون قزوین یا طرافای مرکز به جنوب و این جور مناطق....
برای یکی از دوستان هستش...
میدون قزوین تهران منظور هستش! :)
حتما باید یک نفر از همون منطقه و مرکز مخابراتی پیدا بشه و جواب بدهنقل قول:
اما اگر همچین کسی نبود میتونه اول روی پارس آنلاین حساب باز کنه
با توجه به اینکه گفتید دانلود هم میخوان بکنن
نقل قول:به نظر من تو تاپیک اینترنت استان تهران پست بزنید یا تو تاپیک شرکت هانقل قول:
شاید سریع تر پاسخ مربوط رو دریافت کنید
سلام
منزل عوض کردیم و الان در به در دنبال یه اینترنت خوب هستم
قبلا با شاتل کار کردم اصلا رضایت بخش نبود
با مخابرات کار کردم خوب بود ولی چیزی به اسم پشتیبانی وجود نداشت!
با آسیاتک کار کردم راضی بودم
باید همیشه به اینترنت متصل باشم برای خارج از منزل از رایتل استفاده کردم
عدم آنتن دهی نوسان سرعت و قطعی موجب شد تا از رایتل دیگه استفاده نکنم حتی زنگم نمیخورد بعد پیام میومد در تاریخ و ساعت ... شماره ... تماس گرفته کلا خیلی عجیب بود این رایتل در تماس های مکرر با پشتیبانی گفتن سیم کارت مشکل فیزیکی پیدا کرده چون پانچ شده گفتن سیم کارت باید عوض بشه برای گرفتن سیم کارت میکرو اقدام کردم ولی هی میگفتن موجود نیست معلوم نیست کی سیم کارت میکرو بدن بهشون !!!!!! و دوباره مجبور شدم از ایرانسل استفاده کنم
با هر شرکتی تماس میگیرم میگه جای خالی نداره و زمان انتظار به 4 ماه میرسه!
پارس آنلاین ، فن آوا ، صبانت ، های وب ، داتک ، آسیاتک
تصمیم گرفتم وایمکس بگیرم به همراه مودم همراه
مبین نت ، ایرانسل
در تحقیقاتی که تو نت داشتم گفتن کیفیت رضایت بخش نیست
آنتن دهی مبین نت کمه و حجم اضافه به صرفه نیست
ایرانسل نوسان سرعت داره و پینگ زیاده
نظرتون راجب وایمکس داتک چیه؟
میخوام قطعی نداشته باشه پینگ خوبی داشته باشه زیاد دانلود ندارم
برای دانلود تعدادی موزیک و ریموت به سرورم ازش استفاده خواهد شد
پیشنهاد شما چیه؟ دیگه موندم چیکار کنم!!!!!!!!
به نظر من به تاپیک های خودشون مراجعه کنید و از دوستان سوال کنیدنقل قول:
این کار کردم ولی متاسفانه کمکی نشده بهمنقل قول:
یا میگن پینگ زیاده یا قطعی داره ظاهرا این چند روزه اینترنت دچار مشکل شده
دیگه موندم چیکار کنم
الان شما اگر تاپیک ها رو بررسی کنید هیچ کس از وضعیت سرویسش راضی نیست. این موضوع مربوط به کل ایرانه .نقل قول:
+
در مورد وایمکس همونطور که شاهد هستنید ( در تاپیک ها) وضعیت ایرانسل نسبتاً بهتره.
بازم برای از کاربران که مشترک هستند سوال کنید تا بهتر راهنمایی کنند.
سلامنقل قول:
پست میلاد تایید میشه
+
شما کسی رو در منطقه خودتون نمی شناسید که از وایمکس استفاده کنه؟
سلام دوستان . در حال حاضر کدوم شرکت adsl مثل آدم سرویس میده و مسخره بازی های محدود کردن سرویس در تایم شبانه یا نوسان سرعت رو نداره ؟ ما که شاتل دارم به جای اینکه بهمون سرویس بده ، سرویسمون کرد .:n05:
سلام اینترنت وایرلس دارم اکثر اوقات وقتی میخوام با IDM دانلود کنم همین که دانلود تموم میشه مصرف ترافیک ادامه پیدا میکنه
سرویس BITS رو هم غیر فعال کردم و بلاکش کردم و ویندوز آپدیت رو هم کلا غیر فعال کردم ولی مشکل حل نشد هم تو 7 اینجوریه هم توی 8 اینجوریه
توی جفت ویندوزا این مشکلو دارم.لطفا کمکم کنید..:n29:
دوستان من یه مودم asus dsl n10 b1 دارم از کجا بفهمم خطم رو چند مگ بسته شده ؟
Downstream Upstream SNR Margin :13.3 25.9 db Line Attenuation :41.0 24.2 db Data Rate :9216 508 kbps Max Rate :15120 1188 kbps POWER :0.0 11.3 dbm CRC :49 0
دوستان من مودمم تغریبا جلوی در ورودی هست از همون اول در یه سیم 2-3 متری کشیدم که از زیر کنتر برق هم رد میشه (البته فاصله داره)
برای این که سیم کشی داخلیمون قدیمی بود
حالا وضعیت خطم اینه
ایا راهی هست که وضعیت رو بهتر کنم مثل تعویض اسپیلیتر یا کار دیگه ای ؟
جمیعا سلام
میخوام ای دی اس ال همارا سیستم کلاسیک بگیرم
سرعت دانلودش شبانه و روزانه چطوریاس؟
ممنون میشم جواب بدین
تبریز --> مخابرات آزادی
سلام به همه دوستان.دوستان عزیز.نمیدونم جاش اینجا هست یا نه؟!ما یک سوال امنیتی داشتیم.سوال این هست که آیا سایت هایی که ما باز میکنیم چه با چیزشکن چه بدون چیزشکن یا هر چی که دانلود میکنیم قابل پیگیری توسط مخابرات یا هر جای دیگه هست یا نه؟؟؟؟؟یعنی میتونن هر چیزی که ما مبینیم و دانلود میکنیم رو اونا هم ببینن؟؟؟؟چون یکی بود میگفت انتظامات اومده با یک سی دی گفته تا حالا هر چی دانلود کردی و خلاف کردی ما پیگیری میکردیم و چندصدهزار جریمه زده و از این حرفا؟!!!؟این درسته یا طرف ما رو ساده گرفته و پیچونده؟؟؟؟؟:n02::n13::n13:
دوستان به جز پارس انلاین چه شرکتی شبانه سرعت خوب میده ؟
اگه خلافی انجام بشه چرا پیگیری نکنن؟پس پلیس فتا چیه؟دوغه؟یابوغه؟اون یاروهم خواسته شمارواسکول کنه.نقل قول:
:n08::n08:شرکت ماکس نت
نامحدود،128kb ماهیانه 8500 تا 12500
کیفیتش چطوره؟
من سرویس 10 مگ با 20 گیگ حجم دانلود در ماه از آسیاتک دارم سرعت ساعات رایگانم که از 1 تا 8 صبح هستش همیشه ثابت 256 کیلو بایته.البته بدی اش اینه که برای اینکه ساعات رایگان داشته باشی باید حداقل سرویس 20 گیگ در ماه رو انتخاب کنی که حدودا ماهی 73000 تومان باید بپردازی.کمتر از 20 گیگ در ماه شبانه رایگان نداره.اونم فقط یادت باشه پهنای باند 10 مگ بگیری.نقل قول:
سلام بر همگی
انشالا حالتون خوب خوش سلامت باشه انشالا
درود:n12:
امیدوارم حالتون خوب باشه
میخواستم بدونم کدوم سرویس دهنده در ایران خوب هست؟ سرویس 512 میخوام بگیرم.
شبانه داشته باشه.
سرعتشم خوب باشه.
دوستان اگر ممکنه مدارک لازم رو برای گرفتن سرویس بگن.
چه نوع مودمی بگیرم؟ کدوم شرکت؟ از خود سرویس دهنده مودم رو بگیرم یا جدا؟
برای سرویس بالاتر از 128 مدارکی لازم هست؟
اگر ممکنه راهنمایی کنید.
با تشکر
دوست عزیز شرکتهای مختلف زیاد باجی به هم نمیدن.(خودت برو تو وبسایتاشون هم قیمتاشون رو ببین وهم ببین شبانه دارن یا نه)بعدشم تو یک مرکز مخابراتی یک شرکت بهتره تو یکی دیگه یک شرکت دیگه بهتره.شما از هر جا گرفتی چند ماه اول را یک ماه به یک ماه بگیر تا اگر ازش راضی نبودی بری سراغ یک شرکت دیگه.واسه 128 بالاتر هم معمولا مدرک خاصی احتیاج نیست ولیکن بتونی یک برگ سربرگ دار مربوط به یک شرکت یا کارت دانشجویی یا امثال اینا تهیه کنی خوبه.بعضی از شرکتا اینا رو میخواهن و خودشونم بهت یاد میدن چجوری تهیه کنی.مودمم حتما خودت بگیر و مودم وایرلس هم بگیر که 100 درصد لازم میشه و مارک تی پی لینک و بعدشم د لینک از بقیه بهترن.اگه خونه نسبتا بزرگی داری وفاصله مودم تا سیستمت زیاده از نوع 2 آنتنه بگیر و گرنه یک آنتنه هم خوبه. :n16:نقل قول:
سلام . من برای اینترنت مخابرات تهران ثبت نام کرده بودم قبلا گفته بودن بدلیل مشکلات فنی برای خط شما فعلا نمیشه و از شرکت های دیگه هم نمی تونین بگیرین .
بعد از مدت زیادی که گذشت دوباره به مخابرات مراجعه کردم که ببینم بالاخره اینترنت میشه بگیرم یا نه ، اینبار گفتن بدلایل فنی هنوز امکان پذیر نیست . اما اینبار وقتی پرسیدم آیا میشه از شرکت دیگه بگیرم ، اینبار گفتن از شرکت ها بپرسین اگر امکان پذیر بود ازشون اینترنت بگیرین.
حالا من هیچ شناختی از شرکت ها ندارم . لطفا برای اینترنت نامحدود که شبانه اش رایگان باشه و سرعتش هم خوب باشه در ضمن از نظر اقتصادی هم مثل مخابرات گرون نباشه معرفی کنید به کدوم شرکت مراجعه کنم ؟
دلیل فنی رو نگفت ؟ اگر استفاده از PCM هست از شرکت دیگه هم نمیتونین بگیرید ، که معمولا راج ترین دلیل همینه. چون من تنها مشکل دیگه ای که به ذهنم میرسه استفاده از فیبر نوری هست که اتفاقا اگر هیچ شرکتی نتونه سرویس بده خود مخابرات میتونه.نقل قول:
فکر می کنم اگر دلیلش رو بدونید و بعد دنبال یه ISP مناسب بگردید بهتر باشه.
سلام
برای گرفتن adsl که خط به اسم یه نفر دیگست و به اون طرف دسترسی نیست و اسم صاحب خونه که تو اجاره نامست با اسم صاحب خط یکی نیست آیا راهی هست؟
حتما باید مالک تلفن اقدام کنه برای دریافت سرویس ؟
و یک سوال دیگه . من تو خونه قبلیمون خطش به اسم من بود خونرو فروختیم الان دارن از خط من استفاده می کنن و روشم adsl از پارس آنلاین گرفتن اگر بخوام خطو انتقال بدم به آدرس جدید که تو محدوده همون مرکز مخابراتی هستش چقدر طول میکشه ؟ خط همچنان رانژه میمونه یا من دوباره باید برم دفتر پارس آنلاین تقاضای رانژه بدم ؟
سلام
هزینه گیگ اضافه برای اینترنت ADSL چقدره؟شرکتی که به ساختمان ما اینترنت بی سیم میده 25 درصد گرون کرده و هرگیگ را 9660 میده
اگه تو قرارداد اجاره ذکر نشده که وکالتی اون خط به شما اجاره داده شده، خیر. راهی نیست به جز دسترسی به صاحب خط.نقل قول:
برای انتقال خط قبلی هم که منزل سابق داشتید باید سرویسش رو تخلیه کنید اول بعد خط رو انتقال بدید (که اون هم بعد از امکان سنجی محل انجام میشه و اگه امکانش نباشه نمیشه) و در نهایت مجدداً باید سرویس بگیرید روش بعد از انتقال.
با سلام.
من اینترنت مخابرات 256 را دو ساله که داشتم.با دانلود 200 کیلو بایت .ولی یک چیزی رو نمیدونستم که د راصل باید 32 کیلو بایت باشه.یعنی برام عروسی بود که سرعت بالای دانلود دارم.تازه دلگیر هم بودم که چرا خود256 دانلود نمیشه.(تا اینجا یک اشتباه محاسبه توسط من)
حالا مخابرات سرویس جدید استاندارد میده با همون فرمول کیلو بیت تقسیم بر8 که میشه کیلو بایت.الان سوال من از شمای عزیز اینه که اگه این سرویس جدید درسته پس این دو سالی سرعت دانلودمون همون سرعت اینترنت بود چی بود؟خواهش دارم پاسخ دهید .یک تاپیک دیگه هم با همین سوال توی صفحه اصلی اینترنت داشتم بدون جواب ماند.
الان من باید از مخابرات دلگیر باشم یا نه؟ اینترنت من درسته؟!!ممنون از شما.